Tunnetyöskentelystä sekä HAUSKAA JUHANNUSTA!

Laitan tännekin yleensä, You Tuben lisäksi, videoita joita teen. On mukava kertoa kameralla ajatuksiaan, koska samalla saa sitten myös selkeyttettyä itselleen ajatuksiaan. Samaa teemme myös meidän ihanassa mamma-ryhmässä, jossa päivittäin lähetämme teksti- ja voicemaileja whats upin kautta toisillemme. On hyvä purkaa, kun tietää, että joku kuuntelee ja jakaa myös omia kokemuksiaan. Nykyaikana se on onneksi helppoa. Ehdottomasti somen hyviä puolia!

Nykyajan yhteisöllisyyttä tarjoaa somessa erilaiset yhteisöt, blogit ja kanavat.  Yhteisöllisyyttä harjoitetaan onnistuneesti sosiaalisen median kautta. Olen kokonut sen hyväksi väyläksi, mutta mielestäni siihen tarvitaan vielä livetapaamisia ryhmän kanssa, että kommunikaatio ja yhteys saadaan muodostettua vielä astetta syvemmäksi. 

Pohdin videolla hieman tätä kevättä ja  tunnepuolen työskentelyä, jota olen nyt tehnyt tässä kaiken ohessa. Lapset ovat saaneet itsessäni aikaan myös niitä syvällä olevia negatiivisia tunteita pintaan ja se onkin tässä niin mahtavaa! Olo on erinomainen, vaikka sitä alkaa ensimmäistä kertaa elämässään kohtaanmaan kunnolla ne negatiivisetkin tunteet. Ne ovat kyllä meissä niin syvällä, että tässä riittää varmasti loppuelämäksi opittavaa ja oivallettavaa. Onnellinen olen kuitenkin, että nyt mulla on työkaluja sekä ihmisiä, joiden kanssa voin puhua ja puhdistaa tätä puolta itsestäni.

Että tälläistä!Nauttikaa toisistanne ja luonnosta kaikilla aisteillanne <3

<3:lla
​Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.