TULE NÄKYVÄKSI JA KUULLUKSI RAKAS NAINEN

Onko sinun voimasi jo tukahdutettu ja pienennetty jo pienenä? Onko äänesi hiljennetty ja onko sinut opetettu miellyttämään muita? Puhumaan aina sillä tavalla, joka miellyttää sitä kuulijaa jolle puhut. Sinulla on silloin kertynyt kaikenlaisia erilaisia rooleja, sen suhteen kenen kanssa satut sitten juttelemaan. Kun olet oppinut, ettei ketään saa ikinä loukata missään tilanteessa, aina pitää olla kiltti ja ystävällinen.

Mihin sinun äänesi on mennyt? Oletko hiljaa vai puhutko omaa totuuttasi rehellisesti kaikissa tilanteissa? Pelkäätkö avata suusi ja ilmaista jopa raadollisen totuutesi, joka voi loukata muita? Otatko vastuun muiden tunteista ja/tai et siksi puhu avoimesti ja rehellisesti, koska pelkäät hylätyksi ja torjutuksi tulemista? Tai tuntuuko sinusta vaikealta lopettaa suhde, koska koet että teet väärin, kun sinun täytyy vain jaksaa ja kestää mitä tahansa?

 Heräsin eron jälkeeni siihen, että en suostu enää missään tilanteessa miellyttämään muita oman hyvinvointini ja terveyden kustannuksella enkä kyllä yhtään minkään muunkaan syyn takia! Pistin estot exälle vaikka tunsin itteni maailman pahimmaksi paholaiseksi, että kun minut on opetettu siihen että olehan nyt rakastava ja ihana kaikkia kohtaan ja näe muiden hyvät puolet. No mutta totuus on se, jokaisessa on pimeys ja valo, ja jokainen meistä on jopa kykenevä väkivaltaan, mutta onneksi kaikki eivät sitä toteuta. Ja jokaisessa on olemassa rakkaus, Jumalallinen sielu, mutta se ei tarkoita että jokaisessa ihmissuhteessa kannattaa olla!

Viime jouluna sitten ekaa kertaa elämässäni jäin kotiin oman rakkaan koirani kansa viettämään joulua ihan omassa rakkaassa seurassani, enkä lähtenyt viettämään joulua isäni luokse, johon tähän asti koko aikuisuuteni olen ollut enkä ole viihtynyt hetkeäkään. Mutta en ole voinut jäädä aiemmin muka poiskaan, kun täytyyhän vanhempaa miellyttää, täytyyhän tehdä niinku aina ennenkin. Huh, ku olikin kriisi mieleni kanssa, kun jäin kotiin.

Itkin mä vähän aikaa, ja sitten sainkin maailman ihanimman hetken sisäisen lapseni kanssa, kun sisäinen lapseni kiitti siitä et sain elämäni parhaan ja ensimmäisen joulun, jossa sisäinen lapseni kokee turvaa, iloa ja rakkautta. Hän sai vihdoin sen minkä on pyytänyt, että loin sellaisen ympäristön ja tunnemaailman, että sisäinen lapsi saa olla juuri sitä mitä on, eikä tarvitse suorittaa ja miellyyttää muita tai olla HILJAA, kun oma vanhempi ei kestä että puhut omaa totuuttasi. Kuullut lauseen ” etkö koskaan voi olla samaa mieltä.” NO EN ENÄÄ!

Sain tästä voimaa niin valtavasti, oma voimani vain vahvistui. Ja JES! Vihdoin osasin asettaa rajat perheenjäsenilleni, mikä tuntunut vuoren kokoiselta tehtävältä! Vihdoin onnistuin! Ja oli tosiaan elämäni paras joulu. Ei yksin oleminen tarkoita sitä et täytyy olla yksinäinen. Aistin joulun pyhän energian ja olihan joulussa ihan omanlainen voimakas ja kaunis tunnelma.

Sitten on herännyt ajatuksia, että nyt kun pystyin olemaan rehellinen itselleni ex-kumppanin suhteen ja nyt perheenjäsenten (vaikka edelleen kyllä haastavaakin) heillä niin jyrkät uskomukset ja mielipiteet. Niin miksen mä uskalla olla täysin rehellinen vielä ystäville. Miksi naisten kohdalla, vielä miellytän ja en puhu täyttä omaa totuuttani enkä ole täysin uskollinen itselleni. Mietin miksi vedän puoleeni ihmisiä, kokemuksia, että minut torjutaan ja petetään luottamus ja muutenkin kokemuksia että koen ettei mulle olla täysin rehellisiä. No sitten tajusin et mitä mä voi muuta odottaa, jos en itse avaa suutani, miksi ootan muiden olevan rehellisiä mulle.

Seki on vihdoin nyt aloitettu! Aito, suora rehellisyys myös ystävien, naisten kohdalla. Mulle ollu helpompi näyttää pimeyteni toiselle parisuhteessa, ja puhua rehelllisesti, ystävyyssuhteissa tuntuu et moni ei puhua täysin rehellisesti, tai siis myönnä niitä vaikeita ja ikäviä tunteita ja kokemuksia. Sitä on niin helppo olla aina ystävällinen ja iloinen, mutta nyt on voimaannuttavaa ja vapauttaa kuunnella ja kunnioittaa tarpeitani ja puhua totuutta ystävillekin, ja myöntää kaikki tunteet! 

Mulle tärkeintä on nyt että olen uskollinen itselleni ja omalla totuudelleni, sydämelleni, muulla ei ole enää väliä! Ja uskaltaa olla haavoittuva kaikkien edessä, mutta myöski ne rajat!

Niitä en suostu enää unohtamaan koskaan.

Missä sinä rakas Nainen vielä himmennät valoasi ja pienennät itseäsi ja arvoasi? Missä sinä rakas nainen et puhu silloin kun pitäs puhua?

Missä tilanteissa miellytät muita? Annatko itsesi näkyä ja kuulua täydessä ainutlaatuisessa olemuksessasi, energiassasi, seksuaalisuudessasi, kauneudessasi ilman että vähättelet itseäsi?

Mietiskele, tunnustele, ja omaa oma voimasi! Anna äänesi tulla kuuluviin,

NYT!

JAA LAHJASI KOKO MAAILMAN KANSSA!

” Sä oot kerran jo nähnyt miten tää maailma romahtaa Ja silti jostakin tuhkan seasta noussut ylös taas

Sä oot kerran jo luullut ettet tuu koskaan toipumaan Ja silti siinä sä kaikkien mukana huudat kovempaa

Niin mä voin luvata et aina lopulta sä selviit mistä vaan Ja ihan todella ei ole rajoja nyt kun tanssitaan

Sä alat vihdoin viimein käsittää ettet sä tarvii lupaa keneltäkään

Oot liian kaunis häpeemään etkä voi yhtään mitään menettää

Joten anna mennä joten anna mennä

Kaunis rietas onnellinen Kaunis rietas onnellinen

Sä oot kerran jo hiljaa elänyt niin kuin pyydetään Ja tosi hienosti jaksoit sitäkin roolia esittää

Mut älä unohda että nyt lopultakin on sun vuoro taas Ja mä voin luvata ettei se satuta kun kaiken pudottaa

Sä alat vihdoin viimein käsittää ettet sä tarvii lupaa keneltäkään Oot liian kaunis häpeemään etkä voi yhtään mitään menettää

Joten anna mennä joten anna mennä

Kaunis rietas onnellinen Kaunis rietas onnellinen

Oot liian kaunis häpeemään etkä voi yhtään mitään menettää Joten anna mennä joten anna mennä

Sä alat vihdoin viimein käsittää ettet sä tarvii lupaa keneltäkään

Oot liian kaunis häpeemään etkä voi yhtään mitään menettää

Joten anna mennä joten anna mennä”

Kaunis rietas onnellinen

-Kaija Koo

Lisää kirjoittajalta Rohkeutta astua omaan voimaan/Kaisa-Liisa Ahola

Taistelun päättäminen

Vaali ja kunnioita herkkyyttäsi aina. Se on lahja. Vaikka kuin olet saanut...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.