Tukahdutettu naiseus on tukahdutettu rahavirta

Voihan naiseus ja raha! Liruttaako rahahanat? Eikä taloudellinen runsaus ja esteetön rahavirta meinaa millään aueta? Ristiriita rahan takia työntekemisen ja omaan innoitukseen keskittymisen välillä vaihtelee ja aaltoilee kuin mielialat kuun kierrossa?

Koetko naiseutesi olevan jollain tapaa tukahdutettu? Tai ehkä joskus jopa vastusta naiseuttasi ja hermoilet sen hankaluutta?

Kuitenkin välillä homma on päivänselvää ja omaan, jotenkin ihanasti naiseudesta kumpuavaan sydämen innoitukseen keskittyminen ja luottaminen on helppoa kuin heinän teko.

Välillä taas tekisi vain mieli karjua ja raivota, että MIKSI tämä on näin hankalaa eikä mikään virtaa! Raha-asiat painavat vaa´alla niin, että koko vaaka meinaa kaatuu nurin.

Stressaantunut mieli ja kehossa sellainen ahdistus, että ei toivoakaan unelmaduuneista ja tyrskyävästä rahavirrasta.

Tässä artikkelissa pureudun ensin siihen mitä naiseus oikeastaan on ja mikä sitä tukahduttaa, pengon sitä miksi rahahana liruttaa ja löydän meille oivallusta siihen, miksi näin on ja mitä asialle voi tehdä.

Mitä naiseus oikeastaan on?

Jotta voimme ymmärtää naiseuden tukahtumista meidän on ensin käsitettävä, mitä koko naiseus ylipäänsä on. Asiasta on tietenkin niin monta käsitystä ja kokemusta kuin on meitä naiskehollisiakin. Ja kokevatpa jotkut, ”naiseutta” myös mieskehoissaan.

Maria Suutala avaa asiaa kirjassaan Kesytetty nainen, seksuaalisuus ja luontosuhde länsimaisessa ajattelussa. Luettuani kirjan oivalsin itsekin syvemmin, kuinka meillä ei oikeastaan ole nyky-yhteiskunnassa enää selkeää saati luonnollista käsitystä siitä, mitä naiseus kokonaisuudessaan itse asiassa on.

Tässä naisen ja miehen määritelmien murroksen ajassa sanottakoon, että en ota kantaa siihen onko miehiksi itsensä kokevien naiskehollisten ja naiseksi kokevien mieskehollisten tai sukupuolettomiksi tai muu sukupuolisiksi itsensä kokevien tapauksessa kyse luonnollisesta evoluutiosta vai epätasapainosta.

Naiseus: Yhteys kehoon on avain

Naiseus tapahtuu naisen kehossa ja on hyvin riippuvainen naisen kehosta, jossa kaikki tapahtuu. Ajattelen, että esteetön naiseus ilmenee naisen kehossa ainakin biologisina ilmiöinä, psykologisina ilmiöinä ja spirituaalisina ilmiöinä. Ja ennen kaikkea näiden vuorovaikutuksessa keskenään.

Oman kokemukseni mukaan naiseuden avain on esteetön ja syvä yhteys omaan kehoon ja kehollisuuteen. Kehotietoisuustaidot ovat yhteyden ytimessä.

Valitettava tosiasia näyttää olevan, että suurimmalla osalla aikuisikäisistä ihmislajinedustajista, kehosta riippumatta, on heikot kehotietoisuustaidot. Ilmiö näyttäytyy pään, mielen ja ajattelun ylivaltana ja kehon unohtamisena tai kyvyttömyytenä havainnoida, kuulla ja kokea kehoa. (Kehotietoisuustaidot ovat Tietoisen hyvinvoinnin valoavaimien 1. avaimen yksi pääteema. Lue lisää Valoavaimista tästä.)

Tukahduttamisen jäljillä

Iso osa luonnollisesti kehosta kumpuavista ja kehossa tapahtuvista naiseuden ilmiöistä on pyritty tukahduttamaan ja kieltämään vuosi satojen ajan. Näitä ilmiöitä ovat mm. kuukautiset, naisen luonnollinen syklisyys kuun ja auringon kierrossa, naisen luontainen kyky tuntea ja kokea kehoaan voimakkaasti, sekä luontainen kyky olla intuitiivinen ja välittää universaalia tietoa ja viisautta.

Myös naisen seksuaalisuus sen eri muodoissaan on pyritty kieltämään ja piilottamaan. Toisaalta sitä on pyritty valjastamaan epäterveisiin tarpeisiin. Uskonpuhdistuksen myötä naiseuden ilmiöitä on nimetty jopa paholaisen teoiksi.

Eipä siis ihme, että jopa naisen oma mieli on pahimmillaan kuin autoimmuunisairaus. (Esim. PMS ja PMDD oireyhtymät, muut sairaudet ja ilmiöt.) Mieli ja ajattelu pyrkii tuhoamaan sen, mikä olisi lopulta huomion ja tutkimisen arvoista, luonnollista ja tarpeellista tasapainoiselle ja terveelle elämälle naisen kehossa.

Alitajuisesti, tiedostamattamme torjumme itse oman luonnollisen naiseutemme ilmiöitä, koska se on se, mihin meitä on kymmenien sukupolvien ajan kasvatettu. Sukulinjoistamme olemme perineet ison osan siitä, miten omaan naiseuteemme suhtaudumme niin tiedostavalla kuin tiedostamattomalla tasolla.

Tiedätkö, millainen on omien sukulinjojesi naisten tarina?

Miksi rahahanat liruttaa?

Nainen on ollut miehen holhouksen alainen vuosi satoja ja hullua kyllä, jossain päin maailmaa moni nainen on sitä edelleen. Edellä kuvatun pohjalta voimme ymmärtää, että alitajuisella, sisäisellä tasolla moni on tuon holhouksen alaisena edelleen, myös siellä missä pyritään tasa-arvoon.

Emme  kykene terveellä tavalla omistamaan omaa luonnollista voimaamme fyysisellä konkreettisella tasolla, emmekä henkisellä tasolla, joka syntyisi kaikesta sitä minkä tukahdutamme ja siksi luovutamme sen pois ja ulkoistamme sen.

Miksi?

Koska niin on ollut turvallisempaa vuosisatojen ajan. Se on ollut naisen hengissä selviytymisen edellytys. Mutta ajat muuttuvat.

Ymmärrettävästi, rahan luominen patriarkaatin, ”isän vallan” mallilla ei ole naiselle se luonnollisin saati turvallisin asia. Asian voi kyllä nykyään toimittaa ”tasa-arvoyhteiskunnan” hyväksymällä maskuliinipainotteisella tyylillä: suorita, puske, laskelmoi ja laske, raada, taistele, ole kronologinen ja looginen, hallitse (jääräpäisesti), analysoi, järkeile ja nojaa puhtaaseen tieteeseen ja vain tieteeseen, ole joustamaton ja päämäärään tähtäävä keinolla millä hyvänsä (päämäärätietoinen onkin sitten eriasia).

Tämä ei kuitenkaan ole kaikille mahdollista. Syitä on monia, mutta yleisin lienee se, että keho on eri mieltä ja lopettaa homman heti alkuunsa.

Ne naiskeholliset kenelle on näennäisesti mahdollista, maskuliinipainotteisella tyylillä, joka jyrää feminiinit puolet, luominen ja asioiden toimittaminen, se saa aikaan olemuksen epätasapainon. Tämä johtaa lopulta uupumiseen ja sairastumiseen. Kyse ei siis ole luonnollisesta ja hyvinvointia edistävästä tavasta.

Jos siis kuulut siihen ryhmään, joille tämä maskuliinipainotteisella, feminiinit puolet tukahduttavalla tyylillä luominen ei enää ole mahdollista, saatat hyvinkin olla se kenen rahahana liruttaa.

Naiseuden tutkimusmatkalla kohti vapaata naiseutta ja rahavirtaa

Rahahanat liruttaa minullakin. Voisin tietysti päästää maskuliiniominaisuuteni ryöpsähtämään (sen todellakin osaan ja sille on ollut elämässä paikkansa) ja alkaa tahkota rahaa huippumyyjänä jossain maailmaa tuhoavassa konsernissa, mutta eipä anna keho periksi, kun tulin valinneeksi tämän naiseuden eheytymisen tien, jossa kehon ja oman totuuden kuuntelu ovat etusijalla.

Siispä kehoani kuunnellen ja naiseuttani tutkien kirjoitan mieluummin sinulle tätä tekstiä aamu kuudelta hirsiseinien sisällä, tulen ratina kuuloaistiani hivellen, keskellä Savolaista metsämaisemaa.

Hörpin teetä ja tunnen, miten olemukseni kertoo minulle, että teen oikeaa asiaa. Se tuntuu avaruutena ja keveytenä rinnassa, suloisena ”ah, ihanaaa” kokemuksena koko olemuksessani. Ajattelun ja hiljaisuuden vuorovaikutus on havaittavissani ja niiden lomitse nämä sanat lipuvat tähän tekstiin…

Mikä on liruttamisen ydin syy?

Nyt tullaan siihen kohtaan missä on ongelman ydin: luottamuksen horjuminen, kärsimättömyys ja harha askelten ottaminen.

Välillä on jaksoja, jolloin olen täydessä luottamuksessa ja kaikki sujuu. Mieleni on loistava renki ja intuitio sekä sisäinen oivallus loistava johtaja.

Jep. Ja jos tällä tavalla voisi jatkaa eipä aikaakaan, kun myös rahavirta vapautuisi täysin.

Vaan nytpä olen eheytymiseni ja rahavirtojen vapauttamisen tiellä siinä kohdassa, jossa vasta todenteolla opettelen luottamaan ja luomaan syvemmästä totuudesta käsin intuitiota kultivoiden, kunnioittaen ja sen kautta ilmestyvää toimintakoodia toteuttaen.

Matkalla on tullut ja tulee vastaan uskomuksia, jotka vaativat uudelleen koodausta. Kohtaan edelleen myös traumoja, jotka vaativat eheyttämistä. Ja sitä minä teen. Se on minun työni. (Oivalsin tämän Yrittäjä AT -opintojen myötä, lue artikkeli.)

Vastustaminen on suurin haaste

Eheytymisprosesseihin heittäytyminen ja antautuminen ei onnistu aina ihan helposti. Joskus kestää jopa viikkoja, kun mieli hyökkää ohjaksiin ja sotkee paletin.

Silti oikotietä näistä ei ole, vaikka mielen mielestä varmaan tämäkin, oikotien etsiminen ja pähkäileminen on kiva porkkana. On tottakai erilaisia prosessointimenetelmiä, joista toiset ovat hitaampia ja toiset nopeampia. Silti lopputulema on sama: koodataan uudet uskomukset, eheytetään traumat ja luodaan vastuullisesti ja sydänlähtöisesti se, mitä tänne on tultu luomaan.

Naiseus: ei oikotietä, mutta oma uniikki polku on jokaisella

Oleellista onkin nyt, että ensin löydät oman polun ja pysyt myös sillä. Omalla polulla pysymiseen on olemassa loistavia työkaluja ja kokonaisia pakkeja tai loistavia pensseleitä ja kokonaisia paletteja.

Voit koota sellaisen itse tai voit tutustua esimerkiksi Valoavainpolkuun ja maksuttomaan e-kirjaan tästä: Valoavainpolku – avaa naiseutesi potentiaali täyteen loistoon.

Lopuksi näine perusteluineen totean, että vapaa ja oikein oivallettu naiseus on vapaa ja iloisesti tyrskyävä rahavirta.

Kiitos, kun luit. <3

Resonoiko teksti? Heräsikö kysymyksiä? Kerro siitä. Haluatko jakaa artikkelin toisillekin?

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.