Triskele – korut symboloivat Naiseuden voimaa

Naiseuden voiman logossa esiintyvä Triskele – symbolin innoittamana olemme luoneet Naiseuden voimalle oman korumalliston. Korutaiteilija Sanna Viita-aho on tehnyt korut käsin värjätystä kuparista. Jokainen koru on uniikki ja rakkaudella tehty.

 

SPIRAALI JA KOLMOISPIRAALI TRISKELE 

Naiseuden voiman keskiössä on hyvinvointi, henkinen kasvu, yhteisöllisyys ja sisarellisuus. Naiseuden voima järjestää naisten sydänpiirejä eri puolella Suomea. Piiri on mahtava tapa päästä oman voiman äärelle yhdessä ja tulla paremmin näkyväksi itsellemme.

Naiseuden voiman uusissa koruissa ja logossa esiintyvä esiintyvä spiraali kuvaa piiriä ja on muinainen jumalattaren, kohdun, hedelmällisyyden, jatkuvan muutoksen ja universumin evoluution symboli.

Spiraaleita triskelessä on kolme. Kelteille luku kolme oli tärkeä, ja he uskoivat että elämä kulki ikuisissa sykleissä. Kelttiläisessä symboliikassa kolmoisspiraali liittyy aurinkoon, tuonpuoleiseen ja uudelleensyntymään. Symboli voidaan liittää myös erilaisiin kolminaisuuksiin kuten neito, äiti, vanhus; äiti, isä, lapsi; isä, poika, pyhä henki; menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus jne.

Naiseuden voiman ytimessä on ajatus myös feminiinisen ja maskuliinisen energian yhdistymisestä ja siitä syntyvää uutta tietoisuutta. Tätäkin voi ajatella lukuna kolme.

Triskele korut ovat Naiseuden voiman symboleita. Korut ovat tehty käsin värjätystä kuparista, helmet ovat lasihelmiä ja korviskoukut ja ketjut ovat Sterling hopeaa.

Ohessa kuvia kaulaketjuista, korvakoruista ja sormuksista. Värivaihtoehdot ovat violetti, lila ja vaaleanpunainen. 

 

 

 

 

Korujen hinta on 15€ /kpl + postikulut. Voit tilata korut Naiseuden voiman verkkokaupasta.

Lisää kirjoittajalta Viidakon villinainen

Synnytystraumasta eheytyminen ja voimaantuminen – matka syviin orgasmeihin on mahdollista!

Tulevana talvena tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta esikoislapseni, poikani syntymästä. Hänen syntymänsä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.