Totuuden miekka

…on sinun äänesi.

Liian moni ääni on vaiennettu. Vaiennetut äänet kulkevat kehdosta hautaan ja vaikenevat ikuisiksi ajoiksi. Jatkavat loppumatonta pyörää.

Olisitko sinä tuon ketjun kultainen lenkki, ääni noille unohdetuille?

Jokainen meistä, joka puhuu omaa totuuttaan, on unohdettejuen äänien, läpi aikakausien kulkeva kanava. Tuomme esiin jotain sellaista, joka ei tullut koskaan kuulluksi. Jotain, mikä jäi elämään mustana kohtana, tyhjyytenä, selittämättömänä kipuna ja irrallisuutena seuraajiinsa.

Totuuden ääni on suora ja rehellinen. Se tuo esiin vääryyden, petoksen ja kaltoinkohtelun. Ja niin se vapauttaa sen alle jääneen kauneuden. Ikuinen yö loppuu ja uusi aurinko pääsee vihdoin nousemaan.

Kannamme näitä vaiennettuja tarinoita soluissamme. Nuo tarinat, jotka ovat jollain tavalla häpeällisiksi leimattuja, odottavat pääsevänsä kuulluksi. Ja kun ne kuullaan ja nähdään, hirviöstä kuoritutuukin mitä kaunein olento.

Puhumattomuus on kirous. Hiljaisuus on aseista tappavin.

Muistathan, että juuri sinun kokemuksellasi on merkitys. Juuri sinun tarinasi on kultaakin arvokkaampi. Vaikka joudut vastakkain sen epämukavan ja tuskallisenkin kokemuksen kanssa, että totuutesi torjutaan tai mitätöidään, muista, että olet vahvempi kuin uskotkaan. Sinussa asuu leijonan rohkeus. Sinun tarinasi aiheuttaa ehkä vastustusta, tottakai, sillä nämä asiat ovat jotain, mitä meidän on vaikea myöntää ja kuulla. Mutta sinut se vapauttaa ja se auttaa monia muitakin vapautumaan.

Aikomus on rakkaudellinen, kun rehellisyys puhuu. Luota tarinasi voimaan.

Meidän tulee voittaa häpeän esteemme, murtaa nuo näkymättömät kahleet. Kävellä ulos siitä vankilasta, jonka ovi on ollut aina auki. Mutta kun olemme kuin niitä elefantteja, joiden jalka on ollut aikojen alusta asti puuhun sidottuna ja vaikka tuo naru katkaistaan, olemme ehdollistuneet siihen paikkaan. Meidän on siis herättävä ja otettava vahva intentio. On löydettävä tahdonvoimamme ja sisäisen soturimme rohkeus. On hypättävä reunalta ja uskaltaa katsoa mitä tapahtuu. Kohdattava tuntematon ja luotettava, että ilma kantaa siipiemme alla.

Teet sen itsesi ja koko maailman puolesta. Niiden puolesta, joiden ääni vaipui tuonpuoleiseen tulematta ikinä kuulluksi ja joiden tarinat jäivät elämään vääristyneinä tehden tuohoa kuin pienet syöpäläiset. Kuka nämä tarinat tekee kokonaisiksi?

Ole sinä muutoksen tekijä. Tee näkymätön näkyväksi. Puhu mitä koet ja tunnet, kerro sinun tarinasi.

<3

Vlogini löydät täältä

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.