Taikavoimat käyttöön

Ajattelen, että elämässä on äärettömän monta asiaa, mitä tämän hetkisellä tietoisuuden tasollamme emme voi vielä käsittää. Ehkä kutsumme niitä elämän mysteereiksi. Näissä asioissa on jotain yliluonnollista ja vaikeasti hahmotettavaa ja siksi emme monesti ole valmiita kohtaamaan niitä. Ne tuntuvat vierailta, utopistisilta ja jopa pelkoa herättäviltä. Sillä se, mitä emme voi rationalisoida, on meille alitajuisesti uhka. Kuitenkin, mitä enemmän virittäydymme sydämen taajuudelle, sitä enemmän saamme kokea tietoisesti näitä elämän ihmeellisiä totuuksia.

Sydämen ääni haastaa loogista mieltämme. Sydäntä seuratessamme emme aina ymmärrä järjellä, miksi tällainen ohjaus kumpuaa sisältäni. Sydämen valinnat kysyvätkin rohkeutta. Silloin astuu askeleen tuntemattomaan. Tuntematonta se on nimenomaan mielellemme, joka haluaa järkeistää ja kontrolloida. Yksi suurimpia esteitämme onkin tuntemattoman pelko. Mielemme haluaa pitää kaikki langat käsissään ja mittailla eri skenaarioita ja niiden riskejä. Löydämme aina tavan mitätöidä sydämen äänemme, jos olemme pelkästään mielen ehdollistumien armoilla. Tämä tarkoittaa, että mieli on ohjaksissa ja silloin kierrämme hyvin pientä kehää. Elämä kuitenkin aukeaa koko loistossaan vasta tuon kehän ulkopuolella.

Elämän mysteeri – kaikki mitä on, on energiaa

Olemme kuin taikureita. Luomme sisällemme tunteillamme, ajatuksillamme ja uskomuksillamme tilan jossa energia järjestyy muotoon. Ajatuksemme ja niistä seuraavat tunteemme synnyttävät tämän muodon. Tuo muoto vetää puoleensa samanlaista muotoa, sellaista, mikä värähtelee tuolla samalla energiatasolla ja muodostaa resonanssin. Kaikki on siis energiaa. Myös aineelliseksi tulkitsemamme muoto.

Kun hiljalleen muistat, kuinka voimallinen elämäsi luoja olet, saat nämä niin sanotut taikavoimat käyttöösi. Taikuutta tämä ei todellisuudessa ole, vain jotain, minkä ehkä olemme unohtaneet ja toisaalta, johon henkisen evoluutiomme tuloksena olemme vasta uudestaan saapumassa. Tietoisuutemme laajenee jatkuvasti ja se, mikä nyt tuntuu suorastaan taikuudelta, on yhtenä päivänä meille itsestään selvää ja tieteellisesti todistettu. Mutta sitten aistimme jo jotain uutta johon ei taaskaan rationaalinen mieli yllä. Siksi on tärkeää, ettemme milloinkaan suostu nojaamaan vain ja ainoastaan tieteelliseen näyttöön. Se perustuu inhimilliseen työhön ja kuvastaa sen hetkistä tietoisuuden tasoa. Joskus aikoinaanhan nykyajan tiede ja teknologia olisi ollut meille uskomatonta taikuutta.

Mielemme ei halua uskoa sellaista, mitä emme voi fyysisillä aisteillamme todentaa. Mutta tarvitsemme mielikuvitusta, tarvitsemme luovaa ajattelua, tarvitsemme avointa mieltä ja lapsenomaista uteliaisuutta, jotta laajenisimme. Jotta alkaisimme jälleen käyttää ja luottamaan muihin kuin fyysisiin aisteihimme. Hiljentymisen, hidastamisen ja lapsenomaiseen osaamme sukeltamalla alamme tiedostamaan ihan uudenlaisia asioita. Aistimme sisällämme jotain, mihin rationaalinen mielemme ei ylety. Koemme että se on kuin verhon tuolla puolen, ei aivan ymmärryksemme ulottuvilla, mutta tunnemme sen kehollisena varmuutena. Se on kuin tietämisen lahja – me vain tiedämme, vaikka emme osaa selittää ja todistaa sitä. Luotammeko tuohon sisäiseen kokemukseemme?

Rohkeat tienraivaajat

Jos tuomme näitä aistimuksiamme julkisesti esiin, vielä nykymaailmassa meidät leimataan helposti. Kategorisoidaan, lokeroidaan. Aikoinaan kivitettiinkin ja pahempaa. Mutta heitä rohkeita, luovia ilmaisijoita, tämä maailma tarvitsee ja maailma on siihen valmis. Maailmamme tarvitsee niitä, jotka ovat avautuneet omalle herkkyydelleen, luovuudelleen ja lapsenomaiselle uskolle elämän ihmeisiin. Sellaiseen elämään, missä kaikki on mahdollista, missä mieli ei rajoita eikä lajittele. He ovat tienraivaajia, ”tietoisuuden valon sotureita” ja joutuvat tämän tien valittuaan kehittämään vahvuuttansa saadessaan ulkopuolelta tulevaa epäilyä, kyseenalaistamista ja jopa tuomitsemista osakseen. Tämä vaatii pelkojen kohtaamista ja itsejohtajuuden mestaruutta.

On tärkeää, että nämä tienraivaajat, uusien struktuurien rakentajat, löytävät oman joukkonsa. Sellaisen, jossa he voivat olla rentoutuneesti omia itsejään ja tulevat vastaanotetuksi. Tämä joukko on sellainen, jossa ihmiset ovat tehneet kovan työn murtautuakseen egon vankilasta ja kohtaamalla jatkuvasti mielen vastalauseita. He tekevät väsymätöntä työskentelyä, jotta pääsisivät toteuttamaan syvintä itseään, tätä niin sanottua tehtäväänsä. Me kaikki sisällämme tuon potentiaalin, mutta kyse on sisäisestä kutsusta, milloin se kenellekin kuuluu ja toisaalta vapaasta tahdosta. Otanko kutsun vastaan ja lähdenkö seuraamaan sitä?

Omalla kohdallani nämä valtavirrasta poikkeavat ajatukset ja käsitykset ovat nostaneet häpeän tunteen käsittelyyn. Niiden pohjalta toimiminen on tuonut syyllisyyden käsittelemisen eteeni kerta toisensa jälkeen. Sen minkä olen kokenut sydämeni pohjassa asti todeksi ja sisäisyydestäni nousevaksi, ei ole ollut oikein tälle maailmalle, tarkemmin ottaen sopinut tämän maailman käsityksiin. Ennen kuin ymmärsin, että se ei tarkoita, että olisin silti väärässä (lue: viallinen, virheellinen, vääränlainen ihminen = häpeä) olin voimaton. Kun ymmärsin, että kyse olikin minun ainutlaatuisesta äänestäni, joka tulisi tuoda tasavertaisena muiden kanssa esiin, aloin kasvamaan omaan voimaani. Syyllisyys sanoo meille, että emme voi poiketa yleisesti hyväksytyistä normeista ja murtaa vallalla olevia myyttejä. Mutta kun annan itselleni luvan kulkea sydämen suuntaan ja uskon omaan tekemiseeni, ei syyllisyyden äänikään estä minua. Seuraan intohimojani ja toteutan itseäni sielusta saakka.

Tämän yllä kuvatun kaltaiset mielen esteet ovat juuri niitä, mitä meidän tulee murtaa tietoisuutemme laajenemisen tieltä. Teemme silloin inhimillistä työtä, nöyrää raatamista ihmisyyden todellisten pimeyksien äärellä. Työtä, joka on yksinäistä ja josta emme saa kiitosta.

Olemme toisinaan hyvin pimeässä, emmekä näe eteemme. Kuitenkin tulee oivalluksen hetkiä ja selkeitä tietoisuuden avautumisen läpimurtoja, joiden myötä saamme työllemme palkkion. Ymmärrämme vihdoin, miksi olemme käyneet tuon kaiken läpi. Valo, keveys ja virtaavuus lisääntyvät elämässämme jatkuvasti. Asiat alkavat asettumaan oikeille linjoilleen. Palaset tipahtelevat paikoilleen… ja olemme yllättyneitä, millaisia aarteita löydämmekään.

Näemme maailman hiljalleen hyvin eri tavalla, runsaampana, täynnä tutkittavaa ja uusia mahdollisuuksia. Alamme kokemuksemme kautta ymmärtämään, että todella luomme itse todellisuuttamme. Se on mullistavaa! Voisi sanoa, että oman onnemme avaimet on meidän jokaisen käsissä. Kysymys on siitä, milloin ymmärrämme käyttää niitä.

Kohoava maailma, oletko mukana?

Jos jokainen meistä toisi autenttisen itsemme esiin puhtaana ja kirkkaana, eläisimme tiettyjen universaalien lainalaisuuksien alla, jotka ylläpitävät korkeampaa järjestystä, mutta samalla täysin ainutlaatuisina yksilöinä, joilla jokaisella on oma paikkansa suuressa palapelissä. Emme tarvitsisi sääntöjä, emme lokeroita ja muotteja. Emme laumakäyttäytymistä, ulkoa päin tulevaa kontrollointia ja byrokratian viidakkoa. Elämä soljuisi itsestään jatkuvasti uutta muotoaan hakevana ja me ihmiset osana elämää kulkisimme sen mukana.

Universaalit lainalaisuudet olisivat ne raamit, joissa toimisimme. Ne olisivat meille itsestään selvät ja ymmärtäisimme, että ne ovat runsaan ja yltäkylläisen elämämme perusta. Pelkkää rakkautta. Emme toimisi egosta, emme vääristyneistä vallan, himon tai omistamisenhalun lähtökohdista, sillä meille olisi itsestään selvää, että saamme juuri sitä mitä tilaamme. Karma ei ohita ketään. Tämä on korkean tietoisuuden maailma, johon olemme matkalla askel askeleelta. Jokainen yksilö tekee itsessään tämän tietoisuuden kohottamisen työn ja avaa samalla tietä koko kollektiiville. Itsensä kautta yhteistä palvellen.

Kuinka valjastat taikavoimasi käyttöön?

1. Asettamalla vahvan intention kulkea kohti sisäistä kutsuasi

2. Sitoutumalla siihen sielustasi ja sydämestäsi asti

3. Kohtaamalla ja kokemalla elämää uteliaana oppilaana

Ihanan yksinkertaista!

***

Tervetuloa YouTube kanavani tilaajaksi tästä. Voit seurata matkaani myös Instagramissa.

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.