Syyllisyydestä vapaa elämä

Meidän kehomme vastaa meidän ajatuksiin itsestämme ja omasta kehostamme. Me olemme itsemme pahimpia vihollisia, joilla sabotoimme itseämme aivan liian lujasti ja ankarin keinoin. Itsemme sabotoiminen lähtee meidän omista ajatuksista ja ajatuksista, uskomuksista jotka olemme saaneet perintönä sukupolvelta toiselle.

Meidän sisällämme saattaa olla hyvin ankara sisäinen isä tai äiti, joka vaatii ja joka kritisoi. Se mitå aiheutamme omalle keholle meidän ikävillä ajatuksilla on hurjaa. Se miten paljon kärsimme ja stressaannumme, lähtee meidän omista ajatuksista jotka eivät ilmennä rakkautta itseämme ja kehoa kohtaan. Aina pitäisi olla jotain muuta, parempi, erilainen, erinäköinen keho jotta muka sitten riittäisi paremmin toisille tai itselle. Jatkuva tyytymättömyyden kokeminen kun mikään ei koskaan riitä, kun esimerkiksi lapsena ei koskaan riittänyt vanhemmille.

Syyllisyys kaikesta siitä mitä virheitä elämässä on tehnyt. Ja ennen kaikkea me ihmiset välttelemme syyllisyyden kohtaamista kun ainoa keino vapautua syyllisyydestä, on kohdasta syyllisyys ja katsoa omia virheitä ja pahoja tekoja suoraan ja sitä kautta löytää Aito armeliaisuus ja anteeksianto itseä kohtaan. Niin kauan koemme syyllisyyttä ja koemme muiden syyttävän itseämme ja syytämme muita, kun itse pakenemme syyllisyytemme kohtaamista ja vastuunkantamista omista virheistä, omista ajatuksista, omista tunteista, omista reaktioista ja omista valinnoista. Vain me itse olemme vastuussa siitä miten käyttäydymme, ei kumppani ei ystävät eikä kukaan muu. Silloin myös muiden tuomitseminen voi loppua, kun kannamme todella vastuumme ja tätä kautta omistamme oman voimamme emmekä luovuta sitä muille syyttämällä muita omista reaktioista ja myös annamme muiden kantaa oman vastuun itse ottamatta muiden tunteita omaksi taakaksi kannettavaksi.

Mitä sitten tarkoittaa syyllisyydestä vapaa elämä?

Se tarkoittaa et voit myöntää virheesi oppia niistä mutta sinun ei tarvitse tuomita eikä rankaista itseä eikä muita. Koet olevasi vapaa olemaan mitä olet ja annat muiden olla vapaa koska et syytä heitä. Olet myös vapaa muiden taakoista sekä muiden samoista. Ne eivät saa sinuun otetta koska tiedät ettei sinun syysi ole mitä muut tuntevat ja reagoivat taakoista käsin.

Syyllisyydestä vapautunut ihminen kokee sisäisesti olevansa hyväksytty ja uskaltaa näyttää todellisen itsensä pelkäämättä että hänet tuomitaan tai hylätään.

Meissä jokaisessa on varjot ja teemme virheitä, loukkaamme joskus muita, mutta se mikä ero on itseään rakastavalla ihmisellä ja syyllisyyttä ja itse vihaa kokevalla ihmisellä on se että itseään rakastava ihminen on armollinen ja Lempeä itseään ja myös muita kohtaan kun virheitä ja ikäviä asioita tapahtuu, ei ole enää tarvetta tuomita koska olemme yhtä ja samasta energiasta luotuja. Emme ole erillisiä vaan olemme aina yhteydessä toisiimme : se mitä teen itselle, teen myös sinulle. Se mitä teen sinulle, teen myös itselle.

Syyllisyyttä kokeva ihminen taas kritisoi sekä itseään että muita ja havainnoi oman uskomusjärjestelmän kautta että häntä syytettää. Hänessä oleva syyllisyyden energia vetää puoleensa lisää kokemuksia, kokea syyllisyyttä. Siksi on tärkeää kohdata omat tunteet ja purkaa alitajunnassa olevat haitalliset uskomukset ja mallit, jotka monet tulevat sukupolvilta saakka. Theta healing menetelmä on tähän todella toimiva!

Tämä kasvu ja ihmisyyden matka tarvii todella paljon kärsivällisyyttä, lempeyttä, rakkautta itseään kohtaan. Meidän on tärkeää tulla itsemme parhaaksi ystäväksi vihollisen sijaan. Ei tehdä enää keholle, mielelle ja sielulle sitä mitä stressiä ja kärsimystä mitä joskus ajatuksilla on voinutkaan tehdä. Ei tapeta itseämme vaan valitaan ajatukset ja löydetään menetelmät joilla linjaamme uskomukset niin että voimme tukea itseämme kukoistamaan, voimaan hyvin ja antaa kaikki mahdollinen tuki keholle voida hyvin. Se on oma rakas temppeli, syynsä että se on juuri sellainen kuin on, ei kohdella sitä kaltoin. Ja vaikka menneessä olisikin itsensä kaltoinkohtelua, nyt on tullut se hetki kun voit valita kohdata oman syyllisyyden ja häpeän ja vihan kaikesta siitä mitä olet tehnyt itsellesi tai muille ja sitå kautta myötätunnon kautta antaa anteeksi. Kaikki me teemme pahoja virheitä. Jokainen silti ansaitsee rakkautta. Jokaisessa hetkessä sinäkin olet ollut ja tulet aina olemaan rakkauden arvoinen.

Myös sinun oma kehosi on ainutlaatuinen ja erityinen sellaisenaan, sinun kehosi ei ole samanlainen kuin kenenkään muun, ja siksi se on kaunis sellaisenaan. Muista arvostaa omaa kehoasi joka päivä, kertoa kuinka rakastat sitä ja arvostat sitä, että se tekee aina parhaansa sinun parantumisen ja kaiken eteen. Meillä jokaisella on ollut enemmän tai vähemmän elämässämme kehoomme littyvää häpeää, joka tuottaa meille ihan valtavasti vertailua muihin ja tunnetta siitä että itse olisi jollain tavalla riittämätön ja kelpaamaton. Theta healing menetelmällä voimme tosiaan purkaa rajoittavia tunteita, uskomuksia, kokemuksia, traumoja jotka ovat syntyneet tässä elämässä, historiassa, tai genetiikan kautta. Syyllisyyttä esimerkiksi on monen sukupolvessa paljonkin. Ja tällä menetelmällä niitä voi purkaa tehokkaasti. Voimme kerros kerrokselta vapautua myös sukupolvilta tulleista taakoista ja rajoittavista uskomuksista ja tätä kautta päästä vahvemmin yhteyteen todellisen itsemme kanssa. Naisina sitä saattaa helposti kantaa äidin ja isoäitien häpeää ja syyllisyyttä omassa kohdussaan ja on todella vapauttavaa vapautua näistä painolasteista.

Olen itse saanut jo monta theta healing hoitoa, ja voin kyllä koko sydämestä suositella tätä hoitoa! Se todella toimii vapauttamalla painolastia solutasolta ja kaikilta tasoilta saakka. On ollut ilo huomata, kuinka uskomusten muuttamisen myötä, omat ajatukset ovat keventyneet, selkeytyneet ja linjautuneet enemmän sen kanssa kuka todella olen, ja mitä elämältäni tahdon. Olen tuntenut fyysisessä kehossani saakka tätä vapautumista mm. vatsan turvotuksen loppumisella ja muutenkin tunteena, kuinka paljon kevyempää ja helpompaa on olla ja elää omassa kehossaan ja täällä maan päällä. Kävin myöskin vasta theta healing peruskurssin, ja se oli huikea kokemus! Sain mahtavan työkalun, jolla voin hoitaa sekä itseäni, että muita. Ja tämä onkin se työura polku, jota tahdon kulkea. Suunitteilla on jo jatkokurssille meno! Ja tällä hetkellä teen itse theta hoitoja harjoitushinnoin. Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse: kaizas@hotmail.com.

Tässä vielä pätkä healing and art- sivustolta, mitä theta healing mentelemä on:

” ThetaHealing tm on meditaatiotekniikka, jolla voimme luoda tehokkaasti sisäistä ja ulkoista muutosta, vapauttaa pahoinvointia ja ongelmia aiheuttavat juurisyyt alitajunnastamme ja korvata ne paremmin meitä palvelevilla malleilla. Nämä juurisyyt voivat tulla lapsuudestamme, perimästämme tai kauempaa historiasta. Palauttamalla itsemme luontaisille varhaislapsuuden theta-aivotaajuuksille voimme eheytyä ja parantaa yhteyttä itseemme, kehoomme, tunteisiimme ja maailmankaikkeuteen.

MITÄ HYÖTYÄ TÄSTÄ TEKNIIKASTA ON?

ThetaHealing tm -kurssien ja hoidon ensimmäinen välitön hyöty on stressitilasi laskeminen sekä mm. ahdistus- ja masennusoireiden, pelkotilojen, epävarmuuden ja itsekritiikin väheneminen.  Asiakkaamme ja kurssilaisemme ovat myös kokeeneet saaneensa nopeasti nostettua energiatasojaan ylimääräisen tunnekuorman vapauduttua, parantaneensa nukkumista ja unenlaatua, lisänneensä omanarvontuntoa ja rohkeutta elää omannäköistä elämää ja pystyneensä toimimaan rakkaudellisemmin itseään ja muita kohtaan.

Näiden tekniikoiden avulla pystyt aidosti ottamaan vastuun omista tunteistasi, uskomuksistasi ja siitä, millaista elämää elät. Kun alat muuttaa omaa sisäistä maailmaasi, maailma ympärilläsi alkaa muuttua sen mukaisesti. Sisäinen työskentely onkin varmin tapa lisätä rakkautta, luovuutta, hyvinvointia ja onnellisuuden kokemusta jokapäiväisessä elämässäsi. Ihmissuhteesi, urasi ja arkesi sekä suhteesi luontoon ja maailmaan ympärilläsi muuttuvat positiivisesti tämän seurauksena.

MIHIN TÄMÄ PERUSTUU?

Länsimaisen tutkimuksen näkökulmasta tämän voi perustella esimerkiksi sillä, että mielesi rauhoittumisen myötä kytkeydyt hoidossa ja kursseilla theta-aivotaajuuteen. Tällöin parasympaattinen hermostosi aktivoituu ja sekä mielesi, että kehosi pääsevät tehokkaasti palautumaan. Tähän tilaan pääseminen on edellytys myös pysyvän muutoksen aikaansaamiseen alitajunnan ja genetiikan tasolla, jotka puolestaan luovat tapasi tuntea, reagoida ja nähdä maailmaa. ”

 

Olet juuri oikeanlainen juuri nyt, oikeanlaisessa olemuksessa ja olomuodossasi. 

Lisää kirjoittajalta Rohkeutta astua omaan voimaan/Kaisa-Liisa Ahola

Taistelun päättäminen

Vaali ja kunnioita herkkyyttäsi aina. Se on lahja. Vaikka kuin olet saanut...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.