Syvissä vesissä liikkumista ja unelmien toteuttamista

 

Oon tosi innoissani! Huomaatte varmasti että blogi on hieman muuttunut ulkomuotoaan. Hieman on aika laimea sana, sillä koko sivusto meni uusiin puihin. Mikäs homma tämä nyt sitten on?  Kun kaksi naista, jotka sattuvat olemaan myös hyviä ystäviä, laittavat hynttyyt yhteen niin alkaa tapahtumaan. Ollaan Heidin kanssa suunniteltua kyllä tätä sivustoa ja tekemisiämme jo keväästä saakka. Kaikki on edennyt hitaasti ja välillä ei niin varmastikkaan.Ollaan annettu asioiden hautua. Välillä puhuttu ja puitu asioita erilaisista vinkkeleistä. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä vuoden varmasti, tiedetään molemmat että haluamme auttaa naisia ja äitejä, sekä tehdä sellaisia asioita millä on merkitystä. Niin kornilta kuin se kuulostaakin, haluamme luoda maailmasta hieman paremman paikan. Itselleni ei tulisi kuuloonkaan enää, että menisin johonkin töihin vain saadakseni rahaa. Raha ei yksin enää motivoi tekemään mitään, vaan tekemisillä täytyy olla syy. Mulla on mennyt monta vuotta pähkäillessä ja välillä syvissäkin vesissä kahlatessa, että mitä sitä sitten tekisi oikeasti isona. Mikä voisi olla se kutsumus tai elämäntehtävä. Aina kun olen luullut löytäväni vastauksen, olen huomannut että se on mennytkin taas kulman taakse piiloon. Mikään ei ole vähään aikaan saanut itseäni innostumaan mitenkään erityisemmin, mutta siitä olen kuitenkin ollut varma, etten tee mitään sellaista mitä en tunne oikeaksi ja sisältä tulevaksi.

Picture

Otettiin hieman kuvia sivuillemme. Kiitos siskon ja hänen miehensä avusta.Kaikkeahan tässä muutamana viime vuonna on tullut kokeiltua ja yritettyä, mutta yritykseksihän ne ovat jääneet. En ole ollut valmis ottamaan uutta vastaan, vaan tein juttuja omalla mukavuusalueellani. Olen ollut kuitenkin avoin mahdolliselle koko ajan ja  kuunnellut hienovaraisia viestejä sisältäni. Olen purkanut tunnekehoani ja niin sanotusti uinut välillä syvissä tummissa vesissä. Epämukavuusalueelle on tullut mentyä tunnepuolella, mutta se on antanut aivan hurjasti lisää voimavaroja. Mieleni ei enää mellasta samallalailla kuin aikaisemmin, elämästä on tullut tasaisempaa ja se kaipaamani kultainen keskitie on tässä. Aikaisemmin se oli vain kaukainen haave mustavalkoisessa maailmassa.

Kun itsessä alkaa olemaan tilaa, pystyy myös auttamaan muita. En sano että olisin mitenkään valmis tai täydellinen, mutta nyt tunnen että minulla on muille annettavaa. Ikinä aikaisemmin en ole kokenut näin, eikä mielessäni ole käynyt että ensimmäinen motiivi tehdä asioita olisi muiden auttaminen. Vanhassa maailmankuvassani se olisi ollut absurdi ajatus. “Kaikki kyllä pärjää omillaan”, “Maailma ei ole helppo paikka”,  “Heikot kaatuu elontiellä”. Äläkä missään nimessä näytä tai myönnä heikkouttasi sillä muut käyttävät varmasti tilanteen hyväksi- nämä edellämainitut asiat kuvaavat parhaiten entisiä ajatuksiani. Itse olen kuitenkin joutunut myöntämään sen, etten yksin täällä pärjää ja se ei ole tarkoituskaan. Siksihän me täällä ollaan, että voidaan olla toisiamme varten, nostaa kaatuneen ja tarjota olkapäätä niille jotka sitä tarvitsevat. Myös minä kaikessa heikkoudessani tarvitsen sitä olkapäätä jota vasten nojata.

Olemme nyt naiseuden ja lempeän energian saattelemana laittaneet Äitiyden Voima– kurssin pystyyn. Halua auttaa ja tukea muita äitejä matkallaan on sydämeni asia. Uskon syvällä sisimmässäni siihen, että pystyn antamaan niitä tarvittavia työkaluja matkalla kohti tasapainoista äitiyttä. Kurssissa on sopivasti juuri kaikkea elämän elementtejä ja myös tietynlainen joustavuus siinä, miten kurssin sisältö elää. Siitä tulee juuri meidän kaikkien näköinen kurssi <3

Ota sinäkin naisellinen voima käyttöösi ja käy tykkäämässä naamakirjassa meidän sivuja.

Picture

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.