Sydäntietoisuus- uuden ajan supervoima

Pysy sydämessäsi, sen viisaudessa, sen värähtelyssä. Opettele olemaan siinä, puhumaan siitä käsin, katsomaan kaikkia ja kaikkea sydänsuodattimen läpi.

Se muuttaa kaiken.

Hiljenny, rauhoitu, sulje silmäsi ja laita kätesi sydämesi päälle. Ole vain läsnä. Ole vain olemassa.

Lempeys, lempeä viisaus, hiljaisuus. Sinussa on olemassa kaikki mitä tarvitset. Olet koko universumi nahkaisessa kuoressasi.

Sinussa on voimaa. Sydämessäsi on voimaa. Rakkaudessasi on voimaa.

Rakasta itseäsi.

Rakasta itseäsi siten kuin haluaisit muiden sinua rakastavan. Rakasta siten kuin rakastat niitä joita rakastat todella paljon. Sinä olet sen arvoinen.

Haavoitetun rakkauden parantaa myötätuntoinen rakkaus.

Puhu sydämestäsi. Saat samaa energiaa takaisin päin kuin mitä muille annat. Ole rehellinen. Puhu omaa totuuttasi. Tee se ystävällisyydellä, sekä muita että itseäsi kunnioittaen.

Älä oleta pahinta. Katso ensin. Ole avoin sille mahdollisuudelle, että kaikki onkin hyvin. Ole avoin sille, että muut tarkoittavatkin hyvää vaikka oma ensivaikutelmasi olisi jotain muuta. Kysy vaikka luulet tietäväsi. Saattaa olla, että olet oikeassa. On myös yhtä mahdollista, että yllätyt.

Se mihin laitat huomiosi alkaa vallata enemmän tilaa elämässäsi. Vedämme asioita puoleemme omalla värähtelytaajuudellamme. Kylpemällä siinä energiassa mitä sydämestäsi löydät, alkaa universumi peilata sitä samaa energiaa sinulle myös ulkoa päin. Ansaitset saada voida hyvin ja nauttia ihanista asioista ympärilläsi.

Se mihin mahdollisimman moni laittaa huomionsa alkaa lisääntymään myös maailmassa. Olemme kaikki yhteydessä toisiimme. Pohjimmiltamme olemme kaikki yhtä ja samaa energiaa.

Mitä sinä haluat lisää maailmaan? Laita huomiosi siihen itsessäsi.

Sinä olet tärkeä!

 

Kirjoituksen näpytteli maailmaan Eliisa Ropponen.

Bloggaamisen lisäksi Eliisa tekee tarot-tulkintoja ja on taiteilija.

Lisää tarot-tulkinnasta

Lisää taiteesta

Lisää Eliisasta

Lisää kirjoittajalta Intuitiivisesti meille

Tunteiden virtaavuus on puhdistumista

Luomme omaa todellisuuttamme. Saamme lisää sitä mitä olemme. Siksi on tärkeää laittaa...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.