Sitten, kun laihdun…

Mitä ovat ne todelliset tarpeemme, joihin laihtumalla yritämme kurottaa? Saavutammeko hyvän olon ulkoisiin asioihin keskittyen, vai pitäisikö tutkia jotain sisällä olevaa, eli tunteitamme?

Tätä pohdintaa haluan herättää ja olla etenkin vastavirrassa päävirtaan, joka syöttää ruokavalioita ja diettivinkkejä avaimina onneen. Niin pitkään itsekin tuon päävirran mukana ajelehtineena ja kokeneena monella tasolla pahoinvointia. Tunneyhteydestä ei ollut silloin tietoakaan. Vain älyn tasolla järkeilin, että mitä kaikkea hyvää elämääni tuleekaan, kun vain laihdun vähän lisää.  Oli helppoa ajatella niin, sillä sitä hömppää tuuttasi kaikki media, ja tuuttaa edelleen. Mutta yllätys, lopputulos olikin helvettiä, ei taivasten valtakuntaa.

Vasta, kun sain avattua hyvän ja virtaavan yhteyden omiin tunteisiin, niin suhde kehoon ja omaan painoon alkoi muuttuu ihan itsestään. Ei enään tarvittukaan rasittavaa säännösteltyä syömistä, tai pakonomaista liikkumista. Ei ole tarvinnut kärvistellä dieeteillä, kun pitää huolen omista tunteista ja tarpeista. Tähän voin luvata sinulle tyytyväisyystakuun. Kun löydät oman tunnekehoyhteyden, niin mm.painoasiat hellittävät kuin itsestään. Usko pois! Tervetuloa tunnetaito-ohjaukseeni❤️

Lisää kirjoittajalta Tunteiden kohtaamista rakkauden ilmapiirissä

Näkymättömästä voi kasvaa näkyväksi, vai voiko?

Vastaus kysymykseeni selviää seuraavan 7kk aikana. Haluan jakaa tänne matkaani näkymättömyyden pelosta...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.