Sisko, minä tarvitsen sinua.

Sisko, minä näen sinut.

Kun katson sinua, näen samanlaisen naisen kuin mitä itse olen.

Näen latvoista vaalentuneet silmäripset ja syvän rauhan läpitunkevassa katseessasi. Näen lapsen kantamisesta kovettuneet hartiasi. Näen valvottujen öiden tummentaman, ohuen ihon silmiesi alla. Näen arvet, jotka ovat yhtä syvät kuin minun. Näen hymykuoppasi ja näen miten rentoudut, kun kosketan sinua.

Näen Sinut. Näen sinun viisauden ja elämäsi tuoman opin. Näen sinun lantiosi kaaren kun se keinuu bansurihuilun soidessa taustalla aavemaista sointiaan. Näen sinun liikkeesi ikiaikaisuuden ja näen, kuinka liikut ajanjaksosta toiseen sulavasti. Näen sinun mystiikan. Näen sinun taikasi. Näen miten silmissäsi loistaa kiiltävä tieto siitä, mitä olet tullut tänne tekemään. Näen rentoutuneen naisen, kun muistat miten olla vastaanottavainen. Näen sen, miten äärettömän kaunis sinä olet.

Sisko, minä kuulen sinut.

Kun kuulen sinua, kuulen itselleni tuttuja tunteita sekä osaan asettua sinun asemaasi.

Kuulen sinun sanoissasi monia merkityksiä, emmekä aina tarvitse sanoja ollenkaan. Minä kuulen sinut, vaikka olisit hiljaa. Minä kuulen sen, mitä haluat sanoa ja minä kuulen sen, mitä et halua sanoa. Minä kuulen raivosi. Minä kuulen sinun totuutesi. Minä kuulen naurusi. Minä kuulen sinun laulusi ja synnytyshuutosi. Sisko, minä kuulen ulvontasi kun kuu on täysi.

Sisko, minä tunnen sinut. 

Minä tunnen saman Kuun, joka saa kehon sähköistymään ja haluamaan juosta alasti muiden siskojen kanssa kirkuen. Tunnen sinun kipusi ja raivosi. Minä tunnen väsymyksen ja pienuuden tunteen. Minä tunnen kotitöistä rasittuneet hartiat ja työstä kipeytyneen alaselän. Minä tunnen vahvan, aidon ja elämästään vastuun ottaneen miehen kaipuun elämässäsi.

Minä tunnen sinun riemusi ja minä tunnen sinun nautintosi. Minä tunnen kuinka sydämesi laajetessa nautinnosta sinusta purskahtaa vapautunut nauru. Minä tunnen kohtusi niin vahvasti, että oma kohtuni muuttaa kuunkiertoaan ollakseen kanssasi samassa syklissä. Minun kehoni haluaa olla lähellä sinun kehoasi. Minä tunnen kuukautiskramppisi. Minä tunnen sen saman kivun, minkä vatsaan kuollut lapsi sinusta repi ulos. Minä tunnen saman omistavan ja alistavan kosketuksen, jonka sinä koit taas viimeyönä.

Minä tunnen sen saman, minkä sinäkin.

Sisko, minä uskon sinuun. 

Minä uskon sinun kehosi viisauteen synnyttää lapsia. Minä uskon sinun kehosi kykyyn parantaa itse itsensä. Minä uskon, että sinä olet vahvempi kuin mitä ikinä uskotkaan. Minä uskon, että sinussa on voimaa, viisautta ja rakkautta toteuttaa unelmasi yksi kerrallaan. Minä uskon, että sinä ylität kaikki pelkosi ja esteesi. Minä uskon sinuun ja minä uskon siihen, että sinä menestyt. Minä uskon sinuun, vaikka sinä et uskoisi minuun tai itseesi. Minä uskon, että sinussa on kaikki se, mitä etsit ulkopuoleltasi. Minä uskon sinun totuuteesi elämästä ja uskon, että sinä opin juuri sen minkä tulit oppimaankin. Minä uskon sinua.

Sisko, minä tarvitsen sinua.

Minä tarvitsen sinua kertomaan minulle, millainen nainen minä olen jos minä sen jostain syystä unohdan. Minä tarvitsen kuulla, miten sinä rakastat kehoasi ja miten sinun upea kehosi hajoaa atomeiksi, kun nautit. Minä haluan kuulla, nähdä, tuntea, tietää, maistaa sekä haistaa sinun vapautesi. Minä haluan nähdä miten synnytät itsesi äidiksi ja silti olet villi ja estoton Nainen. Minä tarvitsen sinun vapauttasi. Minä tarvitsen sinun rohkeuttasi, ylpeyttäsi ja pilluvoimaasi olla juuri sellainen kuin mitä aidosti olet, anteeksipyytelemättä. Minä tarvitsen sinun itseluottamustasi ja minä tarvitsen sitä, että arvostat omaa polkuasi niin paljon että iloitset kun muut siskot menestyvät. Minä tarvitsen sinun uskollista ystävyyttäsi ja sinun rehellisyyttäsi. Minä tarvitsen sinun tukeasi ihan kaikessa ja tarvitsen sinua nostamaan minut pinnalle, jos en siihen itse pysty.

Sisko, minä tarvitsen sinua puhumaan maan viisaudesta ja tarvitsen sinua auttamaan muitakin siskoja muistamaan. Minä tarvitsen sinun anteeksiantoasi ja minä tarvitsen sinun vetävän omat rajasi. Minä tarvitsen sinua uskaltamaan loistamaan sinun valoasi niin, että kohdunpohjassa tuntuu. Minä tarvitsen sinua olemaan vahvasti läsnä sinun nautinnossasi ja opettamaan siskoja nauttimaan enemmän omista kehoistaan. Minä tarvitsen sinua vierelleni minua kannustamaan, minuun uskomaan ja minut kuulemaan, kun minä itsekin uskallan astua omaan voimaani ja maa allamme jyrähtää.

Silloin minäkin voin olla vapaa.

Rakkaudella,

siskosi Suvituuli

Järjestän naisille ihanan Siskojen päivän  toukokuun 12. päivä. Tervetuloa!

Kuvat Omer Levin Photography

Lisää kirjoittajalta Vapaa Nainen / Suvituuli Siikasaari

Äänesi on sinun

Olen vakaasti siinä uskossa, että musiikki ja laulaminen parantaa. Musiikkiin voi uppoutua...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.