Sisälläni asustava villipeto

Minun sisälläni asuu eläin. Jos yritän kahlita sen, asetan itseni häkkiin ja se jos joku nostaa minussa vihaa sekä raivoa. En voi asettaa osaa minusta häkkiin, en voi tukahduttaa eläimellistä voimaa minussa koska se on osa minua ja tulee aina olemaan. Minä olen nainen, mutta olen myös seksuaalinen olento eikä elämän energiani pääse virtaamaan vapaasti jos tukahdutan osia itsestäni tai en anna kaikkien tunteiden virrata vapaasti.

Jokaisella on omanlainen tapa tuntea, aistia ja kokea. Ja juuri se oma tapa on ainutlaatuinen ja sitä ei tarvitse eikä kannata verrata muihin, koska kaikilla on oma ja se oma tapa kokea ja ilmentää itseä on arvokas ja erityinen. Tärkeää hyväksyä itsessä olevat puolet ja piirteet.

Sisälläni asuva villipeto on osa minua ja tulee aina olemaan osa minua. Jos yritän kesyttää häntä tai esittää ettei häntä ole tai laittaa hänet häkkiin, hänestä tulee hurja peto, joka tekee kaikkensa tullakseen kuuluksi ja nähdyksi. Hänen täytyy saada olla vapaa. Terveellä tavalla ilmentää omaa villiä puolta. Seksuaalista puolta. Terveellä tavalla ilmentää tunteita. Kanavoida niitä ulos. Tanssi on erinomainen tapa tähän.

Katsoin pelkoani silmiin. Fyysisesti silmiin ja päätin etten käännä katsetta muualle. Päätin kuunnella mitä tällä pelolla on minulle kerrottavanaan. Kerroin hänelle : sinä olet minä. Minä olen sinä. Näin pelon silmistäni. Näin hädän, sitten näin villipedon. Ja sitten päästin hänet irti. Hän pääsi vapautumaan kahleistaan, kahleista johon minä itse olin hänet laittanut. Tuo elämänenergiani piti voida vapauttaa. Tanssin kautta se pääsi esiin. Tunsin voiman virtaavan jokaiseen soluuni. Tunsin herääväni eloon.

Tunnen tällä hetkellä syvää kiitollisuutta omaa villiä voimaa kohtaan. Se on todella osa minua. Minun ei tarvitse pelätä enää omaa voimaani. Minä katsoin omaa voimaani tänään silmiin. Pelko hellitti, se menetti vihdoin otteen vuosien vuosien jälkeen. Voi mikä matka tämä onkaan ollut. Kohti itseä ja omaa ydintä, omaa haavoittuvuutta ja aitoutta.

Pelkäämme enemmän omaa voimaamme kuin pimeyttämme. Pelkäämme nähdä ja kokea itsessämme olevan suuren voiman ja potentiaalin, että miten suureen voimmekaan pystyä. On helpompi pysyä pienenä, heikkona ja avuttomana kuin nostaa katse ylös uudestaan ja uudestaan kun kompastelee ja tämä yhteiskunta ja muut ihmiset yrittää painaa alas. Olisi niin paljon helpompaa luovuttaa kuin muistaa haastavissa kohdissa kuka todella olet ja mitä varten olet tänne tullut.

Kättelen omaa voimaani. Ja tällä uudella voimallani on hyvä aloittaa matka eläinten kanssa, jonka aloitan pian. 4 kuukauden mittaisen matkan eläinkommunikoinnin maailmaan. Siitä tulee huikea matka itseeni. Ja voi kun jännittää ja pelottaa. Tulen löytämään itsestäni uusia puolia ja pääsen oman missioni äärelle.  

Tulen tuomaan eläinten äänen kuuluville. Sen he jokainen ansaitsee! 

Lisää kirjoittajalta Rohkeutta astua omaan voimaan/Kaisa-Liisa Ahola

Taistelun päättäminen

Vaali ja kunnioita herkkyyttäsi aina. Se on lahja. Vaikka kuin olet saanut...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.