Sisäinen kompassisi ohjaa sinua jatkuvasti

Tiedätkö, että olet jatkuvassa ohjauksessa?

Olet ohjauksessa joka hetki, halusit tai et. Sinua ohjataan. Mutta ohjauksen lähde vaihtelee, siellä on puikoissa joko egomme, eli alitajuiset ohjelmoinnit tai sitten sisäinen totuus, aito minäsi.

Mistä nämä kaksi eri ohjausmuotoa tunnistaa?

Egon ohjauksessa tunnemme kiirettä, painetta, syyllisyyttä, riittämättömyyttä, pelkoa ja/tai turhautumista. Emme yksinkertaisesti ole tyytyväisiä tässä hetkessä. Siksi yritämme mielen kautta löytää kaipaamaamme selkeyttä. Suoritamme, yritämme olla entistä enemmän ja vaivumme syvempään uneen.

Sisäisen totuutemme ohjauksessa kiirettä ei ole, niin mikä kiire ja ylipäänsä mikä aika? Sisäisen totuutemme ohjauksessa huomaat hengittäväsi. Huomaat, että kaikki tapahtuu, mikä pitääkin. Olet linjassa, sielusi kanssa.

Asiat soljuvat juuri oikeassa tahdissa. Ja vaikka mitään “kummempaa” ei tapahtuisi, se ei haittaa. Sisäisen totuuden ohjaksissa et määrittele, luokittele tai arvio jotain hetkeä, tunnetta tai kokemusta paremmaksi kuin toista.

Tällöin yksinkertaisesti vain olet. 

Sisällämme on viisas kompassi. Se on aina valmiina näyttämään suuntaa ja kertomaan, mikä meille on hyväksi tässä ja nyt. Mitä enemmän sitä opimme kuuntelemaan, sitä helpommaksi elämämme muuttuu. Vastustus loppuu ja pääset linjaan luonnollisen rytmisi kanssa. Löydät missiosi – et ehkä heti, mutta pääset linjaan polulle, jossa se rakentuu. Pala palalta, askel askeleelta. Jokaisesta askeleesta ja palasta nauttien. Matka on tärkein.

Meidän on monesti helppo kuunnella sisäistä kompassiamme tietyllä elämän osa-alueella kun taas toisella se onkin haastavampaa. Esimerkiksi itselleni on melko helppoa ja luontaista olla sekä itseni kanssa tai kahden kesken. Sen sijaan isommissa ryhmissä tai tapahtumissa tämän oikean ohjauksen kuuntelu on koetuksella. Sisäisen ohjauksen kuuntelussa tarvitsemme nimittäin turvaa. Jos turva puuttuu, lähdemme etsimään sitä helposti ulkopuoleltamme.

Oma missioni on opettaa sisäisen turvan löytämistä ja itselleen totta olemista myös ryhmissä – ja ylipäänsä uudenlaista sosiaalista olemista. Naistenpiireissä tämä on mahdollistunut parhaiten, kun löydämme turvan piirissä ja täten luottamus olla oma itsensä sen jälkeenkin on helpompaa. Kun saamme positiivisia kokemuksia aitona itsenä olemisesta, ja hyväksytyksi tulemisesta, on sisäisen kompassin kuuntelu aina vaan helpompaa muillakin osa-alueilla!

Tässä uusi vlogini aiheesta: Näetkö merkit, joita universumi lähettää joka päivä? 


AJANKOHTAISTA

TÄYSII – SEMINAARI on tulevana lauantaina Tampereella ja kutsun sinut mukaan tähän voimalliseen päivään. Nyt on viimeiset hetkit hankkia lippu ja hyödyntää tarjous, jossa saat Täysii-lipun mukana verkkokurssini LÖYDÄ NAISEN VOIMA. Tutustu kurssiin tästä.

(huom. hanki lippu ensin tämän linkin kautta ja ilmoita minulle, kun olet sen hankkinut, niin saat kurssin!) Tämä kamppis voimassa 14.11. asti!

Naiseuden voiman piirinvetäjyys on myös kamppiksessa 18.11 asti! Uusi piirinvetäjä saa bonuksena e-bookin, jossa valmiit rungot 5:lle piirille!

 

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.