Sex magicin pyhyys

Se alkaa kahden valitun välillä läheisyydestä, kun on niin hiljaista ja läsnä, että kuulee ja tuntee toisen hengityksen.

Sormet kulkevat iholla hitaasti vain aavistuksen koskettaen, tapaillen ihon pehmeää nukkaa kuin koskettaisi jotakin joka särkyy pelkästä sipauksesta.

Kun maailmassa ei ole mitään muuta kuin se kohta ihoa, joka juuri nyt on toisen kosketuksen alla. Ajatukset ovat pysähtyneet, aistit ovat lakanneet havainnoimasta mitään muuta kuin tätä hetkeä, sillä ei ole mitään muuta kuin tämä hetki.

Energiakehot tunnistavat toisensa ja sen voima on kuin pehmein syli, kuin kaikki mikä on mukavaa ja kotoisaa tässä maailmassa. Intentio antaa energiakehoille luvan lähentyä.

Seuraavana tulevat väristykset..niillä on suuri merkitys, sillä ne kertovat Pyhän energian heränneen. Ne taivuttavat selkää kaarelle uudelleen ja uudelleen kuin suloiset sähköiskut saaden kylmät väreet kulkemaan ihon pintaa. Väristysten voimasta syntyvät kuumat aallot. Yhtä suloista kylmän ja kuuman sekamelskaa. Välillä energioiden kasvava voima on niin suurta että sitä tärisee koko kehollaan hampaita myöden. Sitä voisi jäädä tähän hetkeen, koska energiakehojen tanssi on jotakin niin uskomattoman kaunista. Se tuntuu niin hellältä, pehmeältä, syleilevältä, lohduttavalta, kodilta. Kosketus kosketukselta energian voima kasvaa. Molempien energiakehojen voimistuessa ja yhdistyessä kaikki tuntemukset ja kokemus saavat lisää momentumia.

Kun katse kohtaa katseen ja hengitykset löytävät yhteisen tahdin, silloin kundaliinienergia herää ja ottaa vallan. Syvä hengitys sisään, syvä ulos ja uudelleen ja silloin se tapahtuu – kundaliiniräjähdys. Se ei herää hitaasti, sillä kun se herää, se herää räjähtäen. Kundaliini matkaa ylöspäin polttaen matkallaan niin, että sisuskalut kääntyvät ympäri ja vatsaa kouraisee. Se pyörii vatsalla ryöpyten yli kehon rajojen. Ei ole mitään väliä kosketetaanko, sillä energiakehot ovat löytäneet toisensa ja aloittaneet yhteisen tanssinsa.

Kun antaa energian jatkaa matkaansa se huuhtoo alleen kaiken tuoden välillä pintaan jopa naurun ja itkun. Energian määrä ja intensiivisyys on niin vahva, että se voi  purkautua ihmiskehossa tunteiden ryöppynä. Kundaliini matkaa ylös päähän saakka ja se tuntuu siltä, kuin kallo olisi pelkkää valoa, joka pyyhkii kirkkaudessaan kaiken pois saaden silmissä valot välkkymään uskomatolla tahdilla ja korvissa soimaan. Aivan kuin aivoissa latautuisi valtava sähkövirta. Sitä ei oikein ole edes varma kestääkö keho tätä kaikkea, mutta kaikki on kuitenkin niin oikein, niin hyvää, niin täynnä rakkautta ja kotia, että ei ole hätää. Se ei jatka ilman lupaa, joten halutessaan voi pysähtyä. Mutta sitä ei pysähdy, vaan antautuu lisää – kaikelle.

Sitten sitä katoaa kehostaan, samaan aikaan kuitenkin ollen täysin läsnä. Katselee omaa ja toisen kehoa jostakin muualta, toisesta todellisuudesta ollen tässä ja muualla yhtä aikaa. Sitä alkaa tuntea suuremman voiman, jonkin läsnäolon, jonka tunnistaa olevan muualla kuin täällä. Matkustaa pois ajan ulkopuolelle sinne mistä on tänne tullut ja alkaa nähdä asioita joita ei välttämättä edes ymmärrä. Tuntee kuinka keho on jonkun korkeamman käytössä, kuinka tässä ja nyt tällä kirkkauden määrällä voisi valaista valtavan määrän pimeyttä. Tietää, että tässä tapahtuu jotakin sellaista jota käytetään valon tuomiseen maailmassa mutta ei tiedä miten. Tietää vain että se mitä kokee, on jotakin aivan muuta kuin pelkkää fyysistä.

S.E.X = sacred energy x-change, joka avaa portaaleja. Näyttää maailmoja tämän maailman ulkopuolella. Seksi on energiakehojen yhdistymistä ja sen taian kokemista. Teknologiaa, jonka avulla nostetaan omia ja maapallon värähtelyjä, vastaanotetaan viisautta, nähdään verhon taakse. Oma ja toisen kehon voima on aivan valtavaa ja siksi niin pyhää. Sex magic tapahtuu, kun sille on valmis ja kun kaksi sielua ovat niin sopineet. Se tuo syvää riemua mutta myös nöyryyttä ja kiitollisuutta sen mahdollisuuksista.

Sex magicia ei oteta, se annetaan.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.