Seuraa vaistoasi ja tee sitä mikä tulee ytimestäsi

 

Syksy on mennyt hirmuista vauhti eteenpäin. Omassa elämässäni on tapahtunut isoja muutoksia kuten olette ehkä saattaneet huomata!  Mutta itse pidän muutoksista ja ne ovat tervetulleita, myös ne negatiiviset jotka mahdollistavat kasvun. Se on ainakin varmaa elämässä että kaikenlaisia muutoksia tapahtuu koko ajan ja omalla suhtautumisellaan on todella tärkeä merkitys niiden käsittelemisessä.Nyt kuitenkin puhun positiivista muutoksista, joita on vyörynyt kohdallani isolla kädellä. Raskaus, unelmatyö liikunnan parissa ja sijoittamiseen liittyvän firman perustaminen hyvässä porukassa ovat niitä unelmia, joita muutama vuosi sitten kirjoittelin itselleni ylös. Taas täytyy todeta että elämä antaa niille, jotka uskaltavat unelmoida ja tietysti tehdä asioita sydämestään.

Picture

Itselle on otettava aikaa että tietää ja tuntee sisimmät halunsa. Elämä lähtee kulkemaan juuri sinne, minne sen pitääkin kulkea. Kaikella on tarkoituksensa. Itselle luonto on erittäin tärkeä elementti, joka antaa paljon vastauksia <3Olen tehnyt paljon valmennuksia tässä syksyn aikana ja voin onnekseni todeta, että asiakkaita alkaa olemaan paljon. Olen tehnyt töitä ihmisten kanssa, joilla  on haasteita hartoiden, olkapäiden, ristiselän ja polvien kanssa. Se on ollut juuri sitä mitä olen halunnut ja olenkin saanut siitä itselleni myös todella tärkeää oppia. Toki toisenlaisia asiakas profiilejakin on ollut ja on. Haluan kehittyä näiden asioiden parissa koko ajan paremmaksi ja sen takia kouluttaudun omalla rahalla koko ajan lisää. On ollut myös hienoa huomata ja saada käytäntöön asioita, joita itse olen viime vuosina itse toteuttanut käytännössä. Kouluttautuminen kannattaa ja niiden laajasta kirjosta kannattaa itselleen valita ne, jotka todella puhuttelevat sinua sisältä käsin. Koulutukset eivät välttämättä löydy sieltä valtion tarjoamasta pankista.

Raskaus kulkee omalla painollaan ja mitään ongelmia sen suhteen ei ole ollut. Illalla olen mennyt yhdeksän jälkeen Oliverin kanssa nukkumaan ja sitten heräänkin seitsemän aikaan pirteänä. Siitä innokkaana sitten päivän haasteisiin.

Pieni irtiotto ja loma on kaikesta hauskasta tekemisestä huolimatta paikallaan! Tuleva lomaviikko Kanarialla on antaa taas energiaa painaa loppuvuosi täydellä höyryllä eteenpäin, vaikka toki olenkin suunnittellut tekeväni siellä raskausaiheisia treenivideoita ja haluaisin myös kirjoittaa enemmän liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Ideoita ja innokkuutta riittää tällä hetkellä, joten annetaan siis palaan =D

Tässä kuulumisia Koivistonkylän EasyFitiltä, jossa olen tänä syksynä viettänyt aikaa paljon.<3:lla
​Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.