Serkun synttärit

 

Sisko perheineen asuu muutaman kilometrin päässä meistä. Olemme melkein päivittäin tekemisissä ja onkin ihanaa että on tukiverkosto lähellä. Lapsiperheissä tukiverkko korostuu erityisesti sillä lapsen kasvattaminen ei ole aina helppoa. Mitä useampi vanhempi pystyy osallistumaan lapsen elämään läheisesti sitä parempi asia se mielestäni on.

Tänään vietettiin Eelin-serkun 5-vuotis synttäreitä Ikurin Virelässä ja meno oli sen mukaista. Virelässä on liikuntasali ja paikalle oli varattu liikunohjaaja vetämään leikkejä ja pelejä lapsille.

Lapsen ilo on aitoa eikä siihen tarvita paljoakaan. Uskomatonta että rakas Eeli poika on jo 5-vuotias. Eelin kanssa ollaan puuhailtu vuosien varrella monenlaista ja on ollut hieno seurata vierestä kun hänestä on kasvanut oma ainutlaatuinen itsensä.

Oliverin serkut Eeli ja Akseli odottamassa malttamattomana saliin pääsyä.
Liikuntasalissa oli kaikenlaisia leikkejä lapsille. Meno oli riehakasta niin kuin lapsilla kuulukin olla.
Oliverin kummitäti ja ihana pitkäaikainen ystäväni tuli Kokkolasta asti viettämää Oliverin huomisia synttäreitä. Suvilla on  Kokkolassa Luomukauppa Chaga (http://www.chaga.fi/) ja suosittelen kaikkia lämpimästi vierailemaan siellä.
Tarjoilut olivat runsaat kuten Pohjalaiseen perinteeseen kuuluu. Siskonikin suosii leivonnassa luomua ja muutenkin hieman laadukkaampia raaka-aineita. mm valkoinensokeri korvataan useasti huomattavasti mineraalirikkaammalla intiaani- tai palmusokerilla.
Loppuksi oli ulkona vielä temppurata. Onneksi ilma suosi aamupäivän sateen jälkeen.
Tätä voisi melkein sanoa perhepotretiksi niin tärkeä ihminen Suvi on elämässämme.
Oikein mukava päivä takana ja nyt Suvi tuossa huruttelee blenderillä tulemaan raakakakkuja joita huomenna päästään maistelemaan <3
Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Ei kommentteja

  • Lapsista huomaa, kun he viihtyvät. He eivät teeskentele (ainakaan tämän ikäiset), että ohjelma on kiinnostava jos se ei ole. Mukavaa oli myös huomata, että lapset tykkäsivät, kun aikuiset ottivat osaa muutamaan leikkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.