Se, missä vielä pusket näyttää, missä on irtipäästettävää – Opi tekemään ja luomaan kevyestä energiasta käsin

Fakta on, että olemme oppineet puskemaan. Me naiset etenkin täällä tasa-arvoisessa Suomessa olemme kasvattaneet itsellemme munat, ja osaamme hoitaa hommat. Mihin miehiä tarvitaankaan – annas minä näytän!

Osuuko jonnekkin? Et ole ainoa. Meitä on monta. Olemme vahvoja naisia, mutta välillä vahvuus menee yli. Siksi me monet kaipaamme itseämme. Sitä puolta meissä, joka voi vain olla, kannateltavana, niinkuin olemme tänne syntyneet äitiemme kautta. Tämä luottamus siihen, että elämä kantaa ja siihen, että vähempikin puskeminen riittää on jostain syystä kadonnut jo aika varhaisessa vaiheessa. Olemme omaksuneet liutapäin valheellisia uskomuksia, joita lähes jokainen kantaa mukanaan tunnekehossaan:

Minä en ole riittävä, siksi minun pitää olla / tehdä jotain ollakseni…
Minua ei rakasteta, ellen tee X ja X
En ole hyväksytty, jos olen oma itseni kaikkine puolineni
Olen puutteellinen, vääränlainen. Koitan piilottaa heikkouteni olemalla / tekemällä XX
Minulla ei ole oikeutta ”vain olla, elää ja nauttia”
Herkkyys on heikkoutta…
On väärin laittaa oma itse etusijalle, muiden tarpeet ja halut menevät edelleni

JNE. JNE.

Tämä aika herättelee meitä vahvaan muutokseen. Se herättelee meitä löytämään itsemme, kokonainen itsemme. Se herättelee meitä muistamaan todellinen luontomme, joka on ollut piilossa vuosituhansia. Ja se voima, joka sisällämme on niin vahva, että se pelottaa.

Kun alamme saada feminiinisen ja maskuliinisen energiamme tasapainoon ja elää aidosta feminiinisyydestämme käsin, kaikki menee uusiksi. Se, miten olemme, se miten elämme ja miten priorisoimme asioita. Kun annamme sisällämme olevalle, pitkään uinuneelle feminiinisyydelle arvostuksen, jota se on pitkään odottanut, kasvamme uuteen potentiaaliimme. 

Uudesta voimasta käsin se, miltä jokin asia tuntuu ja mitä oikeasti haluamme nousee huomattavasti korkeammalle sijalle kuin se, miltä asiat ovat näyttäneet, miten asioiden pitäisi olla jne.

Uudesta voimasta käsin eläessämme ihmissuhteet muuttuvat, koska roolit, joista käsin olemme eläneet sulavat pois. Kuunnellessamme sydäntä, ei ole tarve mielen tarinoille ja selityksille. Intuitio sanoo nopeasti, jos jokin ihminen tai paikka ei ole tai on meille tarkoitettu. Ei tarvitse enää kelailla ja järkeillä päätöksentekoa tuntikausia ja mennä velvollisuuksien ja totuttujen tapojen ja sääntöjen mukaan.

Kaikkein tärkein oivallus on se, että olemme jo valmiita. Emme ole menossa minnekään, saavuttamassa asioita, elämässä sitten kun -elämää. Kaikki on tässä ja nyt -aina. Elämässä ei ole tarkoitus tulla valmiiksi tai täydelliseksi. Elämän tarkoitus on hyväksyä elämä juuri nyt, sillä tämä hetki on ainut, mikä meillä on. Kärsimys tulee siitä, että pidämme kiinni jostain: ihmissuhteista, tulevaisuuden odotuksista ja mielikuvista, siitä, miten asioiden pitäisi mennä. Uskomuksesta, että elämä on valmis joskus tulevaisuudessa, kun olosuhteet ovat paremmat.

Oletko joskus kenties huomannut, että elämä tietää paremmin kuin sinä luulet tietäväsi?

Olen itse todennut satoja kertoja sen, että kun päästän irti siitä, kuinka asioiden tulisi mennä, ne menevät kymmenen, ehkä 100 kertaa paremmin, kuin mitä olen ajatellut ja odottanut.

Joskus tulee mutkia matkaan ja kiertoteitä, jotka ohjaavat vahvemmin omalle polulle. Liian helppoa tämä matka (itseemme) ei tosiaankaan ole.

Tunteet ovat suuntaviittojamme. Se, mistä energiasta käsin toimimme ja olemme, on kaikkein tärkeintä. Jos olemme yhteydessä elämän virtaan – niinkuin itse olen parhaillaan kirjoittaessani tätä postausta, joka näyttää tulevan jostain sisältäni täysin ajattelematta – asiat tapahtuvat todella helposti, vaivattomasti ja luonnollisesti.

Jos olemme ”misaligned”, kiinni ajatuksissamme, mielessämme, päässämme, asiat takkuavat ja aiheuttavat stressiä.

Ei niikään se, mitä teet merkitse kuin se MITEN TEET asioita

Sinä olet ainoa, joka voi vaikuttaa energiaasi ja siihen, mistä käsin olet, elät ja luot. Voit valita, elätkö luottamuksen, johdatuksen, ilon ja flow:n tilasta käsin vaiko (ehkä tutusta ja turvallisesta) pelosta, varmistelusta, pakko/pitäis/puskemisesta…

Oletko huomannut, miten vaikutat energiaasi, tunnetilaasi ja asioihin, joita vedät puoleesi? Oma aamuni alkaa meditaatiolla ja mahdollisuuksien mukaan joogalla (ei tarvitse olla kuin lyhyt harjoitus). Sitten aamupalapöydässä kirjoitan päivittäiseen manifestointivihkooni, millaisen päivän haluan luoda. Kirjoitan samaan vihkoon asiat, joista olen juuri nyt kiitollinen. Tämä kaikki vaikuttaa jatkuvasti ja hyvin radikaalisti siihen, millainen päivä minulle tulee.

Tiedän, että kaikki luomisvoima on minussa. Kun olen kiitollisuuden, luottamuksen ja ilon virrassa, näen paremmin elämän tarjoamat pienet mahdollisuudet. Näen askeleen, joka tänään on hyvä ottaa (ja joka tuodaan eteeni, en jahtaa sitä). Näen ihmiset, jotka kohtaamalla kuljettavat elämääni eteenpäin. Olen yhteydessä sydämeen ja intuitioon, jotka jatkuvasti kommunikoivat kanssani.

Säännöllinen pysähtyminen, tietoisempi hengitys ja jatkuva irtipäästö on tärkeää. Se, mikä toimi eilen, ei toimi ehkä tänään. Se, mitä olen ajatellut jonkin asian tai ihmisen olevan, voi muuttua hetkessä päälaelleen.

Teen asioita, jotka innostavat ja nostattavat. Olen yhteydessä kehooni ja tarjoan sille hyvinvointia. Huomaan hyvin nopeasti, jos joku asia takkuaa ja tökkii. Sitten on aika päästää irti ja tehdä jotain muuta. Välillä tarpeen ovat myös päivät, jotka ovat “alavireisiä” ja jolloin “ei tapahdu mitään”.

Missä vielä pusket, näyttää sinulle, missä sinulla on rakastettavaa ja irtipäästettävää. Puskemisen taustalla on viha ja se muistuttaa sinua niin kauan, kun ymmärrät sen viestin. Vihan takana on usein pelkoa, syyllisyyttä ja/tai häpeää ja näihin kaikkiin on kietoutunut edellämainittuja valheellisia uskomuksia itsestä ja elämästä. Nämä eivät ole sinun omia tunteitasi vaan tunteita, jotka olet mallintanut jo lapsena.

Onneksi se kaikki se, mitä olemme oppineet on mahdollista poisoppia! Juuri nyt. 

Olisiko jo aika päästää irti? Irtipäästäminen ei ole useinkaan helppoa, helppoa on pitää kiinni vanhasta. Irtipäästämiseen liittyy vahva feminiininen tunne, antautuminen ja monesti siihen liittyy myös surua.

Mutta vain katkaisemalla vanhan opitun puskemisen tavan ketjun, uusi tapa elää ja tehdä voi ilmaantua. Se ei ehkä ilmaannu heti, mutta tulee kyllä ja näet siitä merkkejä. Sisälläsi alkaa kasvaa uusi luottamuksen siemen, joka vahvistuu päivä päivän jälkeen kukaksi, kun alat ruokkia sitä oikeilla ravinteilla.

Kun aloin luottaa prosessiin, kipeidenkin vaiheiden ja irtipäästämisten jälkeen, elämä on paljastanut minulle vahvemmin kauneutensa, jokainen päivä. Uskallan luottaa vahvemmin siihen, että minua johdatetaan ja uskallan elää “epävarmuudessa” ja ottaa riskejä. Manifestointi nopeutuu, kun olet oikealla taajuudella!

Uskalla tehdä tilaa sille, mitä et vielä tiedä ja näe. Vain hetkellistä epävarmuutta sietämällä, voimme löytää todellisen voimamme. Puskemisen maailmassa asioita ehkä tapahtuu nopeammin ja varmemmin, mutta ne eivät luo uutta maailmaa ja tuo sydämeemme sitä täyttymystä, jota kaipaamme. Sielun tahdissa, korkeammasta tarkoituksesta käsin eläessämme, alamme elää jatkuvassa yltäkylläisyydessä.

Edit: Haluan vielä muistuttaa, että kaikkea voi puskea; myös ääretöntä luottamusta. Voit elää flow:ssa ja luottamuksessa riippumatta siitä, mitä työtä teet. Kaikkia olemassa olevia rakenteita, joissa toimit ei tarvitse rikkoa, vaikka muutut sisältäkäsin. Tietty peruspohja- ja turva elämässä on tärkeä olla kunnossa, jotta voi luottaa lisää…

Kysymyksiä, joita kysyessäsi itseltäsi päivän mittaan vapaudut kevyempään energiaan: 

  • Miten voin iloita juuri nyt?
  • Miten voin nauttia juuri nyt?
  • Miten voin luottaa enemmän?
  • Miten voin rakastaa vielä enemmän?
  • Miten elän korkeimmasta tarkoituksesta käsin juuri nyt?
  • Miten voin palvella parhaiten juuri nyt?

Kaipaatko lisää tukea matkallesi:

Tutustu tästä: LÖYDÄ NAISEN VOIMA, PERUSTA NAISTENPIIRI JA MANIFESTOI UNELMIESI ELÄMÄ – kursseihin, jotka voit käydä kaikki omaan tahtiisi

 

Liity sähköpostilistalle ja pääset mukaan ilmaiselle 5 päivän LÖYDÄ NAISEN VOIMA – sähköpostikurssille:

 

Liity sähköpostilistalle!

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.