Sano KYLLÄ elämälle

 

Say YES to life
Sano KYLLÄ elämälle

Hyvää alkanutta vuotta 2018! Itselleni tammikuu on toisaalta uuden alun ja innostuksen aikaa, mutta toisaalta silloin pimeys tuntuu kaikkein voimakkaimmalta. Niinpä haluankin jakaa Psalm Isadoralta oppimani upean ja energisoivan  tantrisen harjoituksen, joka on helppo tehdä vaikka joka aamu. Jos tantran keskeisen sisällön haluaa tiivistää yhteen lauseeseen, voisi sanoa, että tantra opettaa sanomaan KYLLÄ elämälle.

Psalmin opettama harjoitus perustuu kundaliinijoogaperinteeseen. Siinä hyödynnetään kaikkea kolmea tantrista tapaa saada energia liikkeelle: hengitys, ääni ja liike. Harjoitus kestää vain minuutin, ja se herättää pimeimpinäkin aamuna. Lisäksi se on mahtava manifestoinnin tehostaja, eli sitä voi käyttää tehostamaan unelmien ja tavoitteiden toteutumista.

YES-harjoitus

Harjoituksen voi tehdä joko suomeksi tai englanniksi. Voit siis sanoa joko kyllä tai yes. Itse olen kokenut luontevammaksi yes-sanan, joka on hieman lyhyempi ja pehmeämpi, mutta voit toki valita sen sanan, joka tuntuu sinusta paremmalta.

  1. Istu tai seiso hyvässä asennossa.
  2. Ajattele yhtä asiaa, jonka haluat toteutuvan elämässäsi. Muotoile tämä lauseeksi. Esimerkiksi: ”Elän onnellisessa, kestävässä ja rakkaudellisessa suhteessa sielunkumppanini kanssa” tai ”Olen terve ja energinen”. On tärkeää luoda lause muotoon ”minulla on” tai ”minä olen”.
  3. Hengitä muutaman kerran syvään.
  4. Aseta esimerkiksi kännykän ajastin hälyttämään 1 minuutin kuluttua.
  5. Nosta sisäänhengityksellä ylös kohti kattoa. Uloshengityksellä vedä käsivarret voimakkasti kohti kylkiä ja sano samalla ääneen ”YES!” On tärkeää käyttää omaa ääntään ja sanoa YES ääneen ja kuuluvasti. Luo mielikuva siitä, miten kutsut tuota kohdassa 2 muotoilemaasi unelmaa manifestoitumaan eläämääsi ja otat sen vastaan. Sano kyllä elämälle ja kaille hyvä ja vedä aktiivisesti hyvää puoleesi.
  6. Kun minuutti on tullut täyteen, anna käsivarsien olla hetki kohotettuina kohti kattoa. Tunnustele olotilaasi kehossa ja mielessä. Voit tuntea kihelmöintiä ja koko olemuksesi energisoituneen.
  7. Laske kätesi sydämen päälle ja toista kohdassa 2 luomasi lause kolme kertaa.
  8. Aloita päiväsi energisoituneena ja valmiina ottamaan hyvä vastaan. Ole valmis sanomaan kyllä elämälle ja unelmillesi.

Tässä on harjoituksen tueksi linkki Psalm Isadoran videoon, jolla hän ohjaa harjoituksen alusta loppuun. Huomaa kuitenkin, että hänellä on oletuksena, että olet jo etukäteen miettinyt tavoitteesi eli videon harjoitus alkaa vasta kohdasta kolme. (Tässä linkki vielä kokonaan: https://youtu.be/L3cRp1syryA)

Olen itse tehnyt harjoitusta muutamina aamuina heti herättyäni ennen kuin olen edes laittanut kahvit tulille. Oma kokemukseni on se, että niinä aamuina, kun olen tehnyt Yes-harjoituksen, olen ollut energinen ja hyväntuulinen ja koko päivä on soljunut eteenpäin leppoisasti omalla painollaan.

Siispä, sano sinäkin KYLLÄ elämälle ja kutsu elämääsi ihania asioita tämän helpon ja energisoivan harjoituksen avulla.

The YES Method by Psalm Isadora

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.