Rohkeuden vallankumous

Oman autenttisen totuuden kertominen voi pelottaa. Se vaatii rohkeutta. Mutta vain olemalla aidosti oma itsensä ja kertomalla oman totuutensa on mahdollista luoda syviä, rehellisiä ja aitoja ihmissuhteita. Kyseessä on Rohkeuden Vallankumous.

vapaus, rohkeus, elämä
Ole rohkeasti aito itsesi ja kerro oma totuutesi.

Tarinani on tyypillinen. Minut kasvatettiin olemaan kiltti tyttö: älä aiheuta hämmennystä, älä ole vaivaksi, niele vaikeutesi. Ja varsinkin: älä kerro omaa mielipidettäsi, jos se on ristiriidassa toisten mielipiteiden kanssa tai voi aiheuttaa pahaa mieltä.

Tänä keväänä ja kesänä mittani tuli kuitenkin täyteen. Tajusin antaneeni vastuun omasta hyvinvoinnistani toisille. Tai oikeastaan se ei ollut kenelläkään. Tajusin vihdoin, että voidakseni hyvin minun on uskallettava kertoa oma totuuteni. On uskallettava asettaa rajat, kertoa toisille kun he loukkaavat minua ja pyytää avoimesti ja suoraan sitä, mitä tarvitsen.

Oivalsin, että useimmat ihmiset haluavat toisille hyvää. Mutta ihmiset eivät pysty kovin hyvin lukemaan toistensa mieliä. Siksi osa aikuiseksi kasvamista ja aitoa vastuuta omasta hyvinvoinnista on oman totuuden kertominen. Silloinkin, kun se pelottaa. Ja siitä huolimatta, että se saattaa herättää toisissa vastustusta ja vaikeita tunteita.

En ole vastuussa siitä, miten toiset ottavat minun mielipiteeni tai tarpeeni vastaan. En ole vastuussa siitäkään, millaisia tunteita totuuteni herättää toisissa, jos tarkoitukseni ei ole loukata. Mutta siitä olen vastuussa, että kerron totuuteni. Vain näin voi syntyä autenttinen yhteys.

Olen myös huomannut, että kaikki eivät hyväksy minun totuuttani. Mielipiteeni, arvoni ja tarpeeni voivat olla sellaisia, että jotkut eivät pidä niistä. Tähän heillä on oikeus. Mutta toisaalta en enää jätä mielipidettäni kertomatta sen vuoksi, miten odotan toisten reagoivan siihen. Enkä silloinkaan, kun he kertovat olevansa kanssani eri mieltä.

Kyseessä on niin iso muutos omassa toimintatavassani, että nimitän tätä vallankumoukseksi. Rohkeuden ja totuuden vallankumoukseksi. Tämä on on muhinut mielessäni pitkään. Mutta pontta tälle antoi Jenni Emilia Kauppilan Awake-seminaari toukokuussa sekä Daily Om -kurssiportaalin kurssi Intimacy Without Responsibility.

Annettua ajatusten muhua mielessäni syntyi Vallankumouksen Manifesti:

Olen viime aikoina opetellut uudenlaista toimintatapaa ihmissuhteissa. Pidän huolta itsestäni ja hyvinvoinnistani kertomalla avoimesti oman totuuteni. Siitäkin huolimatta, että se saattaa herättää toisissa ihmisissä reaktioita. Mutta heidän reaktionsa eivät ole minun vastuullani. Olen vastuussa omasta tontistani ja omasta totuudestani. Se on aitoa rehellisyyttä. Sillä jos kerron vain sen, mitä oletan sinun haluavan kuulla tai mitä kuvittelen sinun olevan valmis ottamaan vastaan, en itse asiassa ole rehellinen. Enkä anna sinulle mahdollisuutta oppia tuntemaan todellista minua. 🌸

Tämän oivaltaminen on ollut itselleni todella iso juttu. Uudenlainen toimintatapa pelottaa, mutta tuntuu myös oikealta ja vapauttavalta. Muutos tuntuu niin suurelta, että kyse on vallankumouksesta. 🌟

Brothers and Sisters, julistan siis uuden ajan alkaneeksi. Tämä on Vallankumous. Mutta rakkaudellinen sellainen. 💗 Minä pidän tästä lähtien huolta itsestäni. Kerron oman totuuteni, vaikka se pelottaisikin. Kerron mielipiteeni, näytän tunteeni ja kommunikoin tarpeeni rehellisesti. En enää ota kantaakseni vastuuta siitä, miten sinä reagoit. Mutta teen tämän rakkaudesta käsin, en provosoidakseni sinua. Olen vain lopen väsynyt vaientamaan oman totuuteni ja kantamaan vastuuta sinun reaktioistasi. Luotan siihen, että olet aikuinen ihminen, joka kykenee kantamaan vastuun omista tunteistaan ja reaktioistaan. Kun vapautan itseni olemaan avoin ja rohkea, vapautan sinut tekemään saman. Sinun ei tarvitse kannatella minua, sillä minun tunteeni ja reaktioni ovat omiani. Minä kannan niistä vastuun.

Tämä olkoon Vallankumouksen Manifesti. Olkoon se Vapauden ja Rohkeuden Vallankumous. 🌸 Kutsu Totuuteen ja aitoon yhteyteen. Rakastan itseäni ja kunnioitan omaa totuuttani. Se ei ilmene kenenkään muun kautta juuri samanlaisena. Rakastan myös sinua ja kunnioitan sinun totuuttasi. Myös silloin, kun se tuntuu kipeältä. 💜

Siispä siskot ja veljet, kohottakaamme malja Uudelle Aikakaudelle. 🍾Tehköön Vallankumous meidät rohkeiksi, avoimiksi, keveiksi ja hyvinvoiviksi. Luokoon Vallankumous uudenlaisia suhteita välillemme. Sellaisia, joissa jokaisella on vapaus olla aidosti oma itsensä. 🌺🙏🏻💗 #vallankumous #manifesti

Jos haluat liittyä mukaan vallankumoukseen ilmaisemaan itseäsi rohkeasti, olet lämpimästi tervetullut!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.