Riittämättömyyden tunne

Riittämättömyyden tunne. Tuo tunne, joka on vaivannut sinua koko elämäsi. Kahliten sinua elämästä sellaista elämää, joka saa silmäsi säihkymään. Aina on ollut jotain ulkoisia määreitä, joita olet yrittänyt saavuttaa. Saavuttamatta sitä, mitä sydämessäsi kaipaat.

Tällainen tapa elää oli sinulle niin tuttua, ettet muuta osannut, kunnes kärsimyksesi pakotti katsomaan sisimpääsi. Pakotti kohtaamaan haavojasi yksi kerrallaan. Haavasi tulivat nähdyksi ja kohdatuksi. Näin alkoi eheytymisen matkasi.

Kun aloit kohdata riittämättömyyden tunnettasi, se teki kipeää! Et tiennyt selviätkö siitä! Tajusit, että tunne ja tapasi toimia oli sinussa niin syvällä. Oivalsit, että taustalla oli hylätyksi tulemisen pelko. Et riittänyt sellaisena, kuin olit, ja juoksit aina ulkoisen hyväksynnän perässä. Teki kipeää kohdata tämä kaikki.

Riittämättömyyden tunne vaikutti kaikkiin ihmissuhteisiisi ja sulki silmäsi aidolta sinulta. Mielen koukerot ovat hyvin monimutkaiset eikä aina kaikkea pysty näkemään, kunnes jotain tapahtuu ja koukerot avautuvat. Näin on mahdollista oivaltaa elämää eteenpäin vieviä asioita. Tämä on lahja, jonka elämä meille antaa.

Tunnetyöskentelyä

Anna itsellesi rakkautta ja hyväksy mennyt. Riittämättömyyden tunne syntyi aikana, jolloin olit hyvin haavoittuvainen etkä saanut kaipaamaasi tukea. Et tullut nähdyksi ja kuulluksi, joten opit selviytymään. Opit muokkaamaan itseäsi, jotta tulisit rakastetuksi. Tämä on hyvin yleinen käyttäytymismalli ja monet eivät edes tunnista sitä.

Ole siis kiitollinen itsellesi, että tämä tunne nousi käsiteltäväksesi. Kohtaa tunne rohkeasti, niin olet taas askeleen verran vapaampi elämäsi taakasta.

Mitä sitten on elämä ilman riittämättömyyden tunnetta? Miten elää ilman tätä tunnetta? Se selviää elämällä elämääsi rohkeasti niin, kuin tähänkin asti. Tietoisena vanhasta ajatusmallista ja olemalla hereillä erilaisissa tilanteissa. Muistaen, että pystyt vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Tämä tuo toivoa tulevaan ja tietoisuuden siitä, että voit vaikuttaa omaan elämääsi.

Älä siis lannistu! Et voi tietää, mitä elämällä on tarjota sinulle. Et ole tiennyt tähänkään asti ja aina kaikki on järjestynyt. Ja jokaisen haasteen jälkeen sydämessäsi on ollut enemmän keveyttä ja iloa. Olet saanut elämääsi niin paljon rakkautta ja rauhaa, että kiitollisin mielin voit katsoa kulkemaasi tietä.

Olet nyt hyvässä kohtaa elämääsi. Tiedät, että sinussa on sellaista vahvuutta, josta monet vain uneksivat. Elämäsi on koulinut sinut vahvaksi. Muista se!

Kohtaa nyt riittämättömyyden tunteesi lempeydellä, armollisuudella ja anteeksiannolla. Sitten on aika kääntää sivua ja miettiä sitä, mikä saa silmäsi säihkymään. Voit löytää jotain uutta, jota et ole ennen ajatellutkaan.

Usko ja luota, että sinua kannetaan. Niin on aina ollut!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.