Rakas Oliver on 1-vuotias

Picture

Uskomatonta että siitä on tasan vuosi kun saimme pienen poikamme maailmaan. Suurin osa ajasta on ollut tosi mahtavaa ja olen nauttinut äitiydestä täydellä sydämmellä.

Olen kuullut monen sanovan että vauva vuosi menee älyttömän nopeaa. Tämä on mielestäni totta. Mielestäni olen kuitenkin pystynyt nauttimaan ja olemaan läsnä vauva-arjessa tosi hyvin. Olen pystynyt vastaamaan vauvan itkuihin pysyen itse tyynenä ja olen kokenut arjen erittäin antoisana. Olemme viettäneet Oliverin kanssa lukuisia tunteja vaan toisiamme tuijotellen ja köllötellen sängyssä. Ihanaa aikaa tosiaan!

On ollut mahtavaa hoitaa ja hoivata toista, joka on niin kovin riippuvainen minusta.  Vauva on kulkenut joka paikkaan mukanani ja olemme olleet todella hyvä tiimi. Olen yllättävän hyvin pystynyt tekemään samoja asioita kuin ennen pojan syntymää sillä erotuksella että nyt poikani on tullut omiin menoihini mukaan. Olemme käyneet yhdessä salilla, erilaississa urheilutapahtumissa, lenkillä, kyläilleet, olleet kahviloissa, matkustaneet etc. Nyt elämä ei ole enää niin itsekästä ja hyvä niin.

Pikku hiljaa Oliver lähtee omille tutkimusmatkoilleen ja saa nähdä milloin ensimmäisen kerran olemme yön erossa toisistamme. Meidän pikku touhuhiirestä on kasvanut hyvin ulospäin suutautunut touhottaja. Hän kiipeilee ja kävelee vauhdikkaasti. Hirveän energinen rakkauspakkaus.

Onnea rakas sydänkäpynen <3


Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.