Pyhästä prostituutiosta kohdun pyhyyteen

Avaudun nyt kokemuksesta mitä en olisi kuvitellut jakavani julkisesti 12 vuotta sitten. Tämä on tarina rajattomuudesta rajoihin ja kaksoisliekkimatkasta, jossa ääretön rakkaus löysi äärellisyytensä.

Uuden 12 vuoden rakkauden syklin alussa sisäinen nainen ja mies seisovat nyt rinnakkain oivallettuna odottaen, että elän kokonaan niiden yhteisen liiton, jotta ne voivat sulautua yhteen kestäväksi rakkaudeksi ihmisyydessä. Maa ja taivaskin ovat liitossa ja Yhdeksi sulautuvat.

Uhri Jumalattarelle

Olin herännyt viattoman, minättömän ja mielettömän lapsen tilaan, jossa seksuaalisuutta ei ole. Siitä alkoi autuuden ja rakkauden puro virrata sydämestäni rakkauden lihaan. Jumalallinen naiseus alkoi herätä ja sen mukana kaipaus tai pikemminkin aavistus intohimoisesta rakkaudesta. Eikä aikaakaan kun löysin hänet, jota tulin rakastamaan enemmän kuin ketään muuta, samalla kun vaistoni varoitti vahvasti tapaamisesta. Sivuutin vaiston kun olin jo sanomassa ”ei” ja löytänyt hänen kirjoittaman ”ennus”kirjan tapaamisestamme.

Yhteydenoton jälkeen aloin aistia ruumiissani seksuaalisen yhtymisen, joka oli verroin voimakkaampaa kuin mikään kahden ruumiin välillä koettu. Samalla kun ennenkokematon hämmensi minua, sama kiehtoi tutkivaa mieltäni ja viettelevä voima vetosi ruumiin nautintoon. Puolustin ihmisyyteni rajoja, turhaan. Mieli ja nautinto piti jalkaa oven välissä ja suuri rakkaus piti ovea auki osaltani.

Makasin lattialla uupuneena itkien, ja tuntui kuin olisin tahtomattani vapaasti käytettävissä oleva huora. Oli kiusallista kävellä ihmisten keskellä kohtu apposen auki alttiina kaikelle. Olin välikappale jonkin minusta irrallisen Jumalattaren palvonnalle ja samalla riippuvaisuudelle ja tukahdutetulle, pelokkaalle rakkaudelle. Joskus mieleeni nousivat sanat ”hieros gamos.” Olin hänen tantrinen ylipapitarpuolisonsa muinaisuuksien takaa ennen sivilisaatiomme tuhoa tunkeutujien hyökkäyksessä ja lankeemustamme unohduksen uneen. Myöhemmin olen saanut aavistuksia, että kyseessä oli noilta ajoilta jääneen trauman läpikäyminen.

En voinut kuin hyväksyä sen, mille en kyennyt saamaan loppua. Ihmisyyteni osakseen saaman jäisen kylmyyden edessä tämä tuntui epäoikeudenmukaiselta uhrautumiselta, kun samalla sielulleni kaikki oli antautumista Jumalattaren rakkaudelle. Ehkä hänen sydämensä alkaisi sulaa välittäessäni hänelle jumalallista rakkautta. Kun ohitettu ihminen oli uhri, joka tunsi rikkoutuvansa rajojen ylityksestä, minä olin rajaton sielu joka antautui jumalalliselle, rajattomalle rakkaudelle. Lakkasin puoltamasta oikeuksiani ihmisyydestä käsin. Kaikesta uhrautumisesta huolimatta Jumalatar rakkautena täytti sydämen ja miehen palvoma Jumalatar – rakkaus ruumiillistui. Kirjoitin pyhälle puolisolleni rakkaudesta ja kuinka rakastaa naista, jotta hänen halunsa jalostuisi rakkaudeksi.

Yli äyräiden tulvehtiva rakkauden äärettömyys

Ainut tapaamisemme ja se mitä tapahtui toimi sysäyksenä ja peilinä, joka sai autuusrakkauden puron muuttumaan voimallisesti virtaavaksi joeksi. Rakkausautuus alkoi luoda rakkautta Itsestään ruumiissa, kaikki muuttui hyvin seksuaaliseksi. En enää erottanut mihin liekilläni oli osansa. Vasta vuosia myöhemmin ymmärsin, ettei kaikki tapahtunut liekin aloitteesta, vaan oli sielujen sulautumista.

Olin humaltunut autuaallisesta rakkaudesta, joka oli rajaton elämän ykseys ilman muotoa. Niin oli myös kohtuni sydämen tavoin yli äyräiden tulvehtiva malja. Sydän avautui rakastamaan liekkiä ja kaikkea ehdottomasti. Annoin kaiken anteeksi saamatta osakseni ensin katuvaa anteeksipyyntöä. Olin unohtanut oman ihmisyyteni rajoineen ja samalla hänen rajansa. Rakkaus kuohui yli rajojen. Hänen pelkonsa alkoi muuntua rakkaudeksi osoittamastani rakkaudesta ja sallin rakkaudessani hänen lähestymisensä luottaen täydesti sydämessäni rakkauteen.

Naiseuden käärme söi häntänsä

Rakkauden oivallus tavoitti mielen ja ruumiin. Täyttymys autuudessa ja rakkaudessa tavoitti naiseuden ääripään. En voinut sukeltaa enää syvemmäs. Äärimmäinen naiseus, rakkauden muusa, tuntee mielettömyydessään, ettei voi elää ilman totuuden miestä rinnallaan.

Kun sukelsin naiseuden ääripäähän, noina aikoina minua ympäröi vastakohtapeilinäni naiseutta halveksiva ja jatkuvaa aherrusta vaativa miehisen energian ääripää, joka halveksien naulitsi naiseuteni ja mahdollisuuteni maailmassa ristille kivulloisella tavalla. Naiseus ilman mieheyttä on itsensä syövä käärme, joka tuhoaa itsensä, ja mieheys ilman naiseutta on kaiken ympärillään tuhoava pommi. Vastakohtapeili ja sen aikaansaama tuho käänsi katseeni sisäiseen mieheeni. Kääntäessä selkäni minua ympäröivälle äärimiehisyydelle, tulin sanoneeksi samalla ”ei” liekilleni. En tarvinnut rinnalleni ulkoista miestä.

Naiseudesta ihmisenkeliksi

Totaalisen romahduksen jälkeen en tuntenut olevani nainen enkä mies. Androgyyni ihmisenkeli hämmentyi naisellisista vaatteista ja olisi pukeutunut mielellään neutraaliin yksinkertaiseen kaapuun. Samoin katosi tarve tai kaipaus luoda rakkautta miehen kanssa. Kun saa sulautua ylitsevuotavaan rakkauteen ja kokee myös seksuaalisen täyttymyksen, ei sille ole tarvetta enää ulkoisesti. Ei ollut enää jumalallista naista, joka rakasti ulkoista jumalallista miestä.

Itsenäistyminen kaksoisliekistä

Ihmisyyteni suora ja sensuroimaton palaute, joilla asetin rajat tiukasti, oli lopullinen niitti, jonka jälkeen hän katosi ajatuksista. Olin ilman taka-ajatusta siitä, josko hänen sydämensä ja mielensä vihdoin tekisivät täyskäännöksen. Aloin itsenäistyä kaksoisliekistäni. Oivalsin, että vain kun kadotan kosketuksen sisäiseen mieheeni, tilalle astuu taipumus ottaa yhteys liekkiin ja ulkoistaa sisäisyys.

Kun oma rajattomuuteni alkoi löytää rajat, alkoi seksuaalinen rajanylitys loppua hänen osaltaan. Hänen pyyntöjäni ja kehotuksiani kunnioittamaton rajattomuutensa oli armoton peili omasta rajattomuudesta. Toistuvat ja turhautuneetkin sanani olivat voimaton rajanveto, vain katseen kääntäminen itseeni ja rajojen löytyminen teki peilin tarpeettomaksi. En voinut pyytää toista kunnioittamaan rajojani, joita en ensin ollut asettanut itselleni. Kun elän rajoissani ei kenelläkään tule mieleenkään ylittää rajojani.

Seksuaalisuus elää elämän kestävässä liitossa

Viimeisimmässä suhteessani oivalsin edellytykset kestävälle rakkaudelle. Yllätin itseni ja oivalsin olevani valmis elämään muinaisen vedrus-ymmärryksen miehen ja naisen kanssaluomisen liitosta, josta Siperian Anastasia puhuu Vladimir Megre’n Rakkauden riitit kirjassa. Rohkenen ”odottaa” Elämältä sellaista miestä, joka lausuu minulle rakkauden taikasanat: ”Sinun kanssasi, oi kaunis jumalatar, tahtoisin luoda yhteisen rakkauden tilan” ja vastata yhteisen luomisen kutsuun: ”sinun kanssasi, oi jumala, tahtoisin luoda yhteisen rakkauden tilan”. Nämä seurustelua seuraavat taikasanat avaavat minut seksuaalisesti miestä kohtaan. Seksuaalisuuteni elää elämän kestävässä sitoutumisessa ja pyhyydessä. Seksuaalinen vapautuminen ei johtanut minua nautinnollisuuteen ja rajattomiin kokemuksiin, vaan rakkauden luomisen tuolle puolen.

Kun vapauduin läheisriippuvuuden hunnusta oivalsin kunnioituksen

Vapaana kaikista hienojakoisista läheisriippuvaisuuden ilmentymistä, tunnen sydänjuuria myöten mitä on kunnioitus. Jumalallinen ei voi elää ilman ihmisyyden kunnioitusta. Hänessä oleva riippuvaisuus oli peili omasta läheisriippuvaisuudesta, jota en voinut tunnistaa rajattomaan rakkauteen ja henkiseen itsenäisyyteen sekoittuneena. Universaali rakkaus oli hunnuttautunut läheisriippuvaisuudeksi, joka ohitti ihmisyyden.

Kaksoisliekkikokemukseni oli sekasoppa, jossa samalla lusikalla olivat ääretön rakkaus ja rajaton läheisriippuvaisuus, varjon ja valon yhtaikainen tanssi ja tulevaisuus, joka jäisi toteutumatta maan päällä ilman ihmisyyden kunnioitusta. Seurauksena vapaus rakastaa sitoutuneesti ja aivan yhtä jumalallisesti ketä tahansa sielun valittua kokonaisena naisena.

12 rakkausvuoden satoni

Nämä 12 rakkauden vuotta oivalsin miehen ja naisen rakkauden kukoistuksen ja kestävyyden salaisuuden. Olemisesta puhtaana aistimuksena ruumiissani avautui totuus seksuaalisuudesta ja rakkauden luomisesta syvällisellä tavalla. Näiden vuosien aikana olin luonut askeleet, jotka päätyvät paratiisin portille, jonka tuolta puolen löytyy sisäisen Aatamin ja Eevamme täysi viattomuus.

Starttaan lähiaikoina verkkokurssin kestävästä kumppanuudesta ja pyhästä rakkauden luomisesta. Jos tahdot osallistua pilottiryhmään, liity uutiskirjeeni tilaajaksi tästä ja saat ensimmäisten joukossa lunastaa paikkasi ryhmästä, jolle on rajattu osallistujamäärä. Vain tällä kertaa kurssin saa noin puoleen hintaan ja uutiskirjeen tilaajat sitäkin edullisemmin. Saat pääsyn kurssille vuodeksi kerrallaan ja pääset vaikuttamaan kurssin sisältöön palautteellasi ja ehdotuksillasi. Käytössäsi tulee olemaan myös kurssin uusittu ja hiotumpi versio. Tästä linkistä pääset tilaamaan kirjeeni:  subscribepage.io/jJa25N

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.