Paluu arkeen remontin ja tekemättömien juttujen keskelle

 

Loma on ohi ja olipa ihana saada aurinkoa! Muutenkin oli oikein onnistunut loma, sopivasti vähän kaikkea. Rantaa, hyvää ruokaa, shoppailua, mielenkiintoisia ihmisiä, nähtävyyksiä ja tietysti perheen kanssa stressitöntä oleilua. Oliver on juuri siinä iässä että hän ei pysy paikallaan juuri ollenkaan ja yksin hänen kanssaan matkustaessa saa koko ajan olla silmät selässäkin. Hän ei onneksi turhia ujostele ja saatiinkiin niin koneessa kuin lentokentällä uusia tuttavuuksia, kun Oliver paineli menemään sinne sun tänne. Todella erilaista matkustaa verrattuna yksin matkustamiseen, mutta asenne ratkeisee pitkälti tässäkin asiassa.Saavuimme torstai iltana kotiin ja sitten tiesinkin että seuraavat viikot tulevat olemaan erittäin kiireisiä sillä ostimme kolmion, joka oli suuressa remontin tarpeessa. Saimme asuntoon avaimet torstai iltana ja perjantaina aloimme purkamaan asuntoa täydellä höyryllä. Teimme 12 tuntisia päiviä perjantaista sunnuntaihin ja maanantaina tiesi kyllä tehneensä ja nostelleensa! Putkiremontti asuntoon on onneksi tehty mutta muuten laitammekin aikalailla kaiken uusiksi. Onneksi saimme  lähipiiristämme monta remppamiestä ja -naista auttamaan ja saimmekin viikonlopun aikana paljon aikaiseksi, ollaan jo puolessa välissä ja edellä aikataulua! Tämän asunnon vuokrasopimus päättyy 15.12 joten meillähän on vielä ruhtinaalisesti aikaa viedä remppa loppuun ja tehdä muutto!

Hieman tosiaan on stressiä ilmoilla kun tehdään myös Heidin kanssa täydellä höyryllä meidän Äitiyden Voima- verkkovalmennuskurssia. Siitä tulee kyllä tosi mahtava! On niin hienoa saada oppia uusia juttuja tietotekniikan ihmeellisestä maailamasta sekä videolle puhumisesta ja paljon muusta. Uuden luominen ja ideoiminen on kanssa hyvin antoisaa. Toki välillä on hieman haastaviakin juttuja mutta sehän on vaan hyvä. Nyt olisi tosin niin monta mielenkiintoista juttua meneillään mutta nyt vaan pitää prioriosoida asioita. Tässä tohinassa unohin myös täysin papa-kokeen jonka olin tilannut kuukausi takaperin. Luki kyllä kalenterissa mutta jostain syystä en huomioinut sitä, ei mun tapaista laisinkaan!

Silti tämä kaikki tekeminen, tietynlainen kiire ja paine on mukavaa, elämän kuuluukin olla välillä vähän puskemista äärirajoilla, ainakin mun mielestä. Hermo on tosin hieman kireällä ollut välillä, varsinkin kun on vielä tullut nukuttua huonoja öitä. Onneksi lähipiiri tuntee mut aika hyvin eikä välitä ainakaan kauheasti kun asiaa alkaa tulla suusta ulos ei niin rakentavalla tavalla! Itsellä on tullut oltua niin kauan aika staattisessa tilassa, jossa on keskittynyt ainoastaan vauvaan ja itseensä.  On tullut opiskeltua kaikenlaista ja otettua hyvinkin iisiisti. Välillä pitää höyrytä menemään ja sitten taas rauhoittua, elämä kulkee sykleissä kätevästi eteenpäin.

Tänään ja huomenna meidät tavoittaa LifeCentren Hyvinvointimyyjäisistä. Tulkaapa ostamaan läheisillenne terveyttä edistäviä lahjoja!

Picture

Picture

Picture

Picture

Tässä vielä suhkot siistejä kuvia rempasta. Asunto oli välillä kuin pommi olisi räjähtänyt! Remppaaminen on siitä hauskaa kun näkee konkreettisesti työnsä tuloksen hyvinkin nopeasti.
Picture

Picture

Näistä maisemista ja fiiliksistä on hauska palata arkeen!<3:lla
Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.