Päivä Sastamalan Kiikassa

 

Lähdettiin Oliverin kanssa viettämään päivää Sastamalan Kiikkaan. Kiikka sijaitsee n. 10km päästä Sastamalan keskusta ja on oikein idyllinen kylä keskellä peltoa ja Kokemäenjoen vartta. Ihana kesäpäivä tuli vietettyä idyllisessä maalaismaisemissa ja vielä hyvässä seurassa.
Picture

Kaveri asuu aivan Kokemäenjoen rannassa ja jos tykkää onkia, niin eiköhän sieltä jonkinlainen monni ui lapaa.Oliver tepastelemassa ulkosalla. Kenkien käyttöä ei olla vielä opeteltu ja ei taideta opetellakaan ainakaan näin kesällä. Lapsien kehittyville jalkaterille on erittäin tärkeää että ne saavat tallustella paljasjaloin mahdollisemman paljon. Myös maayhteydestä on todettu olevan hyötyä ihan yleisterveydenkin kannalta. Taas sanon sen sanan, MAADOITTUMINEN.

Picture

Picture

Picture

Tehtiin pieni lenkki maastossa. Pitihän sitä saada halailla hieman puita ja muutenkin hullutella. Löydettiin hylätty karuselli jossa saatiin aikaiseksi päätä huimaavat vauhdit. Höppänä Oliver tulee kätevästi aina matkassa mukana ja ihmettelee että mitähän se mami taas keksii =)
Picture

Picture

Roskaaminen saa mut ärsyytymään suuresti. Kaunis luonnonläheinen paikka, mutta miksi pitää jättää jälkeensä tölkkejä ja muita roskia?
Koulussa pitäisi olla kouluaine luonnon- ja muiden ihmisten kunnioittamisesta. Toki en sano että tämä on yksin koulun vastuu vaan kyllä vanhepien tulisi opettaa jälkikasvulleen tiettyjä juttuja.
Picture

Kiikan sillalla menossa kohti Kiikan ydintä. Seura on mahtavaa, hurttia huumoria viljellään ja paljon. Ei se elämä nyt niin justiinsa oo, vaan sinne päin ;)Ystävien kanssa on mahtavaa viettää aikaa ja oon onnekkaassa asemassa koska ystäväpiirini koostuu niin kovin erilaisista ihmisistä. Kaikkien kanssa on vähä erilaiset jutut, vaikka pohjimiltaahan me ihmiset ei juuri erota toisistamme.

Picture

Picture

Picture

Kiikan keskustassa on aivan mahtava lähiruoka ravintola Suvituuli. Kaikki leivotaan ja tehdään itse lähiviljelijöiden tuotteista. Jos olette menossa Turku/Rauma tietä niin poiketkaa ihmeessä (n. 1km päätieltä) syömään lounasta tai kupposelle kahvia tässä ihanassa pikku ravintolassa. Mukaan voi ostaa vaikkapa juuri leivottua ruisleipää.
Picture

Picture

Sitten täytyi käydä vielä testaamassa kunnon homemade- puntisalia, jossa loistavat tangot ja penkki. Oliver ei kuitenkaan antanut tehdä treeniä vaikka intoa olisi ollut. Tempausta, penkkiä ja valakyykkyä suunnittelin tekeväni, mutta aina kaikki ei mee suunnitelmien mukaan. Sen verran tuntumaan sain että voin todeta että tangot on priimaa, kuten huippu-urheilu perheessä täytyykin.
Click to set custom HTML
Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.