Pahin pelkosi tai haasteesi voi olla siunauksesi ja vapauttajasi

On kohta kaksi vuotta siitä, kun muutimme erilleen lasteni isän, ex-kumppanini kanssa. En todellakaan tiennyt, mitä meille oli suunniteltu, en pystynyt tällöin käsittämään, mitä oli tapahtumassa.

Kaiken piti olla todella hyvin. Perhe-elämämme oli idyllistä ja monella tasolla elimme unelma-elämää, vaikka kaikilla on omat haasteensa. Silti, jotain kyti pinnan alla.

Se oli jotain, mihin ei tepsinyt lukuiset opit, teoriat, valmennukset, joita olimme käyneet läpi. Arki oli paineistettua ja sisälsi “hieman” liikaa jatkuvaa triggeröitymistä.

Se oli jotain, mikä piti räjäyttää täysin. Kupla, jossa elimme.

Tiedän nyt, että emme voineet kohdata toisessa näkyvää heikkoutta ja varjoa, koska emme voineet kohdata sitä itsessämme.

Mieleni kohtasi äärimmäisen shokin, kun tajusin syksymmällä, että olemme ihan oikeasti eroamassa. Pääsin käsiksi pelkoihin, joiden olemassaoloa en tiennyt. Tähän asti olin jo pitkään vahvistanut itseäni, rakentanut suojia, sisäistä turvallisuuden tunnetta, kohdannut paljon ja oppinut antaa itselleni rakkautta monella tavoilla. Olin valmis kohtaamaan nyt jotain hyvin heikkoa ja haurasta itsessäni.

Ero ja sen nostattamat tapahtumat ja tunteet ovat olleet minulle suuri lahja elämältä, Jumalalta, universumilta. Se on pakottanut minut näkemään suuremman totuuden ja nostanut minut valoon ja oman voimaani. Rehellisyyden nimessä voin nyt sanoa, että en. En haluaisi takaisin sitä elämää, mitä meillä oli, vaikka se oli monella tasoilla hyvää elämää.

Sillä sisimmässäni tiedän, että jotain niin paljon parempaa on tarkoitettu tapahtuvaksi.

Sinä päivänä, kun sain eropaperin käteeni ja sydämeni särkyi, tiesin samalla, että tämän on tarkoitus tapahtua juuri näin. 

Uusi ei paljastu, jos vanhasta ei luovu. Vaikka vanha olisi “ihan hyvää”, niin se ei enää riitä. Luopumiseen liittyy monesti kipua, siksi välttelemme sitä. Varmistelemme elämää, tyydymme, teemme kompromisseja. On tunne, että ihan kuin joku kipinä puuttuisi elämästämme. Emme elä suurinta tarkoitustamme, täyttä potentiaaliamme.

Olen löytänyt vuoden aikana vahvemmin sisäisen kipinäni, liekkini. Se on tunne ja jatkuva tieto, jossa tiedän vapautuvani, vahvistuvani, kasvavani ja nousevani omaan valooni joka ikinen päivä. Se on tunne, joka voittaa mennen tullen sen, että elämässäni olisi joku pysyvä, ulkoinen rakenne (kuten parisuhde).

Se, että voin näyttää lapsilleni mallia siitä, että onnellisuus ja turva tulee sisältä, ei ulkoa. Voin olla täydellisen onnellinen ja osaan rakentaa onnellisuuden sisältäkäsin riippumatta siitä, missä olen ja kenen kanssa olen.

Vaikeat hetket ja tunteet ovat osa elämää. Ne menevät ja sulavat nopeammin pois, kun niitä ei vastusta. Kaikki on tässä ja nyt, aina. Kun vaikea tunne on päällä, tiedän, että hyväksyessäni sen, se alkaa muuntumaan. Ja jo vähän ajan päästä, viimeistään seuraavana päivänä olen jo ihan tunneskalan toisessa päässä ja tämä vaihtelevuus on aina yhtä yllättävää…

The moment I stop running from the demons in my head and instead I choose to love them When saying yes to life of shadow and light my suffering is done and I come alive – Fia / Shedding skins

Oma kasvuni on vaatinut menneisyyden kohtaamista, isolla kädellä. Kaiken sen, jota en ole vielä uskaltanut kohdata. Ja etenkin nyt viimeisen kahden vuoden aikana tunteiden kohtaamista yksin ja tuen hakemista muualta kuin parisuhteesta, siltä yhdeltä ainoalta ihmiseltä. Olen löytänyt emotionaalisen tasapainon ja tiedän nyt, että selviän mistä vaan.

En tarvitse SINUA enää. Tajuan nyt, kuinka paljon olen ennen tarvinnut. Huh!

Joka päivä, luon elämäni tapahtumat sisältä ulos. Tiedän, että ainoastaan MINÄ vaikutan elämääni, sillä, miten kohtelen kehoani, mitä uskon, ajattelen ja mitä tunnen. Näihin kaikkiin ainoastaan MINÄ voin vaikuttaa. Teen parhaani, ja se riittää.

Mieleni haluaisi toki välillä täydellisyyttä. Mutta alan hiljalleen sisäistää, että epätäydellisyys onkin uusi täydellisyys. Se, että olen saanut lapset ja olosuhteet, joissa on ollut pakko elää äärirajoilla oman jaksamisen kanssa on myös lahja. Sillä vähemmällä en olisi voinut kasvaa. Tarvitsemme näitä ulkoisia oppikouluja sisäiseen kasvuun.

Olen myös ymmärtänyt, että saan matkakumppaneikseni ne ihmiset, jotka resonoivat samalla taajuudella kanssani. Joilla on minulle annettavaa, joille minulla on annettavaa. Tarjoilemme toisillemme oppeja, joita tarvitsemme, jotta me voimme kasvaa kokonaisimmaksi. Välillä kohtaamiset ovat lyhyitä, toiset pidempiaikaisia. Jos joku tulee elämään, upeaa. Jos joku lähtee elämästäni, upeaa. Kaikella on suurempi tarkoitus.

Oli toki hyvin vaikea luopua perheidyllistä ja ydinperheydestä, mutta nyt tiedän, että elämäntehtäväni ei ole perhe. Se oli sitä aikansa, mutta nyt se on jotain laajempaa. Perheeni on kuitenkin tärkeä ja se on mukana matkassa, omalla paikallaan. Olen saanut elää lapsuuteni turvallisessa ydinperheessä. Ehkä se on luonut perustaa sille, että voin olla rakentamassa jotain uutta.

Oppikouluni tässä elämässä on kehittyä ja kasvaa, saavuttaa sisäinen liitto, jossa olen kokonainen. Se vaatii jatkuvaa sisäistä työtä, rajojen rikkomista, kaiken hyväksyntää ja elämistä muutoksessa. Se ei ole kaikkien tie, mutta se on oma, todellinen luontoni, enkä pysty enää taistella sitä vastaan. Nuorena olen tarpeeksi tuskaillut sen kanssa, kun ole osannut sopeutua joukkoon ja miellyttää. Nyt minun ei tarvitse, sillä tiedän, että juuri sitä maailma tarvitsee.

Ei miellyttämistä vaan rohkeaa oman tien kulkemista. 

Kaikki on täydellistä, kun olen yhteydessä korkeampaan tarkoitukseen. Ainoastaan egon temppuilut hidastaa hetkellisesti matkaa, vaikka ne on välttämätön kokea, jotta voi nähdä, missä on vielä kiinnikkeitä. Tässä kohtaa kaikki se, mitä on yrittänyt väistellä tuodaan näkyväksi supernopeasti. Nyt se on mahdollista, kun on enemmän omaa aikaa ja tilaa. Opettajat saapuvat, kun oppilas on valmis.

Sinulla, joka luet tätä  kirjoitustani olet varmasti ainakin osittain samalla matkalla. Olemme luomassa uutta, parempaa elämää yhdessä Jumalan, universumin, korkemman voiman kanssa. Tekemässä muutosta tässä maailmassa, joka niin kovasti sitä tarvitsee. Uskallamme kohdata hetkellistä epämukavuutta ja kipua, jotta voimme vapautua ja nousta valoomme. Yksi ihminen voi vaikuttaa tuhansiin ihmisiin. Tiedän sen, sillä olen sen jo tehnyt.

Viimeisen vuoden ajan elämä on johdattanut minut keskittämään energiaa myös oman missioni materialisoimiseen. Siihen, että voin elättää itseni ja heittäytyä vihdoin omilleni. Olen parhaillaan viidettä kuukautta päätoiminen yrittäjä, saaden luoda maailmaan upeita juttuja sydämestä käsin, saaden siitä pääosin myös elantoni. Tämä vaihe on edellyttänyt jälleen uusien pelkojen kohtaamista ja oman itsen arvostamisen työstämistä uudelle tasolle.

Elätkö sinä omaa totuuttasi?
Näetkö sinä, mitä sinun on tarkoitus kohdata?
Ymmärrätkö oman sielun tehtäväsi?
Elätkö laajinta mahdollista tarkoitusta?

Haluatko päästä eteenpäin matkallasi?

Tutustu sivuiltani:

Löydä Naisen Voima,

Perusta Naistenpiiri sekä

Manifestoi unelmiesi elämä – verkkokursseihin,

jotka voit käydä omassa tahdissasi.

Sivuillani myös ilmaiset sydänmeditaatiot sekä tietenkin henkilökohtainen valmennus. 

<3

Liity postituslistalle ja saat paluupostina pääsyn “Löydä naisen voima” 5 päivän ilmaiselle sähköpostikurssille

 


Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.