Onnistuin valitsemaan oikein! Sain parhaimman miehen sekä pojalleni isän.

Picture

Näin isänpäivän kunniaksi on mukava antaa omalle rakkaalle hänelle kuuluva kunnia. Ollaan oltu 11 vuotta yhdessä joista välillä myös hieman erossa. On kuitenkin mahtavaa, kun on löytänyt rinnalleen todellisen sielunkumppanin kulkemaan matkaan kanssaan. 

Valitettavasti arjessa kiittäminen ja positiivinen palaute jää monesti kiireen alle, varsinkin jos siihen ei tule kiinnitettyä erityisesti huomiota.  Olemme monesti mieheni kanssa puhuneet positiivisen palautteen antamisen tärkeydestä, se saa molempien mielen hyväksi. Olen huomannut että positiivisen palautteen sanominen kumppanille tasaisin väliajoin, varsinkin aiheesta,  on erittäin tärkeää. Se lisää luottamusta sekä vahvistaa kiintymystä toiseen. Mielestäni muodostamme hyvän tiimin Jaskan ja Oliverin kanssa! Milloin sinä olet muistanut kiittää puolisoasi jostain? Tee se ainakin tänään tai viimeistään huomenna!Tässä muutama asia jotka tekevät miehestäni sopivimman juuri minulle! (saattaa olla hieman siirappista jonkun lukunystyröille mutta so what 😉

Rehellisyys/tunnollisuus
Tiedän että voin aina luottaa mieheeni. Hän ei turhia lepertele ja kun hän jotain sanoo, se on totta. Hän ei pimittele asioita ja tiedän että hän on sanojensa mittainen mies. Kun hän jotain lupaa tehdä, hän sen myös tekee! Hänellä on sydän paikallaan. Hän ei laskelmoi ja osaa ottaa aina huomioon muutkin. Hyvät käytöstavat hän myöskin omaa jotka hän on varmasti saanut jo kotikasvatuksessa. Hän on nappisilmineen suloinen kuin nallekarhu <3

Samanlaiset elämäntavat ja mielenkiinnon kohteet
Erittäin tärkeää! En voisi itse kuvitella kumppania joka ei liikkuisi ja söisi terveellisesti. Jaetaan siis tosi paljon asioita ja historiaa liittyen juurikin ruokavalioon asioihin ja treenaamiseen. Mieheni tietää noista asioista hurjan paljon ja itsekin opin häneltä koko ajan lisää. Tietenkin meillä on muitakin yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja onkin mukava niitä jakaa toisen kanssa arjessa. Toki meillä on myös omat menomme ja kaverimme joten yhdessä ei olla lähellekään aina.

Rauhallisuus
Mieheni ei turhista hätkähdä. Hyvä vastakohta mulle 😉 Riidan sattuessa ärähdyksiä toki saattaa kuulla mutta se on hyvä vain. Kaikkea ei tulekaan niellä! Jaskan mielialat eivät heittele eli hän ei ole tunteidensa vietävänä ja arvostan sitä paljon.

Positiivisuus/elämänasenne
Miehelläni on hieno elämänasenne, kaikesta selviää ja uusia mahdollisuuksia tulee eteen koko ajan. Miehen jutut hauskuuttaa monesti ja hänen imitointitaitonsa on kyllä saanut monesti vedet silmiin nauramisesta. Samanalainen huumorintaju on tärkeää. 

Ulkonäkö ja itsestä huolehtiminen
Joku voisi ajatella että pinnallista. Itse tykkään kun mieheni pitää huolta kehostaan ja itsestään. Miehen täytyy huolehtia myös omista tarpeistaan arjessa,  samallalailla kuin kannustan naisiakin tekemään. Perhe voi paremmin jos mieskin on hyvävointinen ja tyytyväinen elämäänsä ja itseensä.

Ennen kaikkea maailman paras isä!
Miten sydäntä lämmittävää se onkaan, kun oma mies käsittelee niin hellästi ja rakkaudella meidän omaa kultakimpaletta. Jaska jaksaa leikkiä ja olla Oliverin kanssa ja mikä tärkeintä, näyttää hellyyttä ja rakkautta pientä poikaamme kohtaa.

Tee sinäkin lista kumppanisi parhaista puolista tai kerro ne hänelle kasvokkain. Voin luvata että saat toisen iloiseksi ja samalla itse pääset antamaan, joka tuo sinulle taas iloa ja onnea!

Picture

isin ja pojan laatuaikaa heti aamusta <3
Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.