Oman elämän haltuunotto

Oletko ajatellut jonkin asian aloittamista, mutta lykännyt sitä? Epäröinyt, että onko sinusta siihen? Oletko tyytynyt vähempään, kuin mitä haluaisit? Oletko miettinyt mitä muut ajattelevat? Älä! Lopeta heti!

Sinun elämäsi on sinua varten. Sinun valintasi ovat sinun. Kukaan muu ei voi tietää mikä on sinulle parhaaksi. Ei ystävä, kumppani, sisarus, vanhemmat. Ei edes selvännäkijä.

Sinun sydämesi toiveet kertovat sinun tiestäsi. Kuuntele toiveitasi. Kuuntele itseäsi terveellä tavalla. Ota askel kerrallaan. Ole pitkäjänteinen, äläkä anna koskaan periksi omille sydämesi toiveille, jotka tekevät toteutuessaan sinulle hyvää ja tuovat onnellisuutta, menestystä ja iloa.

Selvitä mitä tarvitset toiveesi toteutumiseksi. Hanki elämääsi kannustaja, tsemppari ja ole sitä ennen kaikkea itsellesi. Luota omiin kykyihisi, mitä ikinä haluat tehdä. Luota siihen että olet paras siinä mitä teet. Tai mitä suunnittelet tekeväsi. Ja kun olet päättänyt aloittaa, ole varma menestymisestäsi. Luota itseesi. Sinä osaat. Sinä tiedät.

Valmistele itseäsi, ideaasi. Valmistaudu siihen että sinusta tulee ”voittaja”, oman elämäsi haltuunottaja. Sano itsellesi: ” Minä tiedän, mikä on minulle parhaaksi, vaikka joku muu sitä vastustelisikin. Minä elän itseäni varten, en sinua.” Terve itsekunnioitus ja itsensä arvostaminen avaa ovet menestykseen. On ajattelemasi aluevaltaus mikä tahansa. Sinulla ON kykyjä. Sinä tiedät sen. Anna muidenkin tietää se samalla lailla. Käytä kykyjäsi, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

Miksi piilottelisit itseäsi vakan alle? Niinkö haluat elää? Tuskinpa. Sinä halajat tehdä omia juttujasi. Ja toteuttaa niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Muista sinun elämäsi rakentuu sinun päätöksistäsi, ei muiden. Et ole muiden armoilla. Et liioin vastuussa muiden mielipiteistä. Tärkeintä on, että sinä olet tyytyväinen elämääsi ja päätöksiisi. Niihin asioihin, jotka aloitat ja kutsut elämääsi. Sinulla on valta muuttaa elämäsi sellaiseksi, että se todellakin TUNTUU sinun elämältäsi.

Tunne se mitä haluat.

Ajattele sitä mitä haluat.

Ja ota askel siihen suuntaan mihin haluat mennä.

Se on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista.

Kun olet selvittänyt itsellesi, mitä haluat tehdä, mihin suuntaan mennä, vaali sitä. Suojele sitä. Älä milloinkaan kadota fokusta. Ota selvää mitä tarvitaan jotta ”se” toteutuu. Pyydä apua luotetulta henkilöltä, jos tarpeen. Ja kun olet valmis aloittamaan, tee se.

Lakkaa epäröimästä, heitä romukoppaan kaikki turha. Ole varma. Terveen itsevarma. Näytä maailmalle mistä sinut on tehty. Ja ota oma elämäsi haltuun. Ja kun olet ottanut ensimmäisen askeleen, toinen ja kolmas askel seuraa jo helpommin. Sinä tiedät sen. Luota omaan menestykseesi. Luota siihen, että maailmankaikkeus tukee sinua pyrkimyksissäsi, kun olet päättänyt ottaa oman elämäsi haltuun.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.