Olkoon voima kanssasi

Olen tällä kuluneella viikolla fiilistellyt paljon VOIMAA, ja sen kehollistamista. Henkisen ja fyysisen kapasiteetin kasvattimista, jotta oma VOIMAN kokemus voi kasvaa.

Kävin maanantaina tanssimassa (ahh!), ja kun antauduin niille kaikille tunteille jotka odottivat huomiotani ja läsnäoloani – mm. ei-niin-miellyttävät tunteet kuten inho ja voimattomuus – LÖYSINKIN ITSESTÄNI IHAN USKOMATTOMAN VOIMAN.

Sellaisen voiman, joka tuntuu melkein k i e l l e t y l t ä, koska se on niin kokonaisvaltaista. Sellaista voimaa, jolla on valtaa vaikuttaa ja muuttaa elämää.

Surullinen tosiasia taitaa olla se, että suurinta osaa meistä ei kannusteta löytämään ja kultivoimaan OMAA voimaamme kasvattajiemme tai yhteiskunnan toimesta. Miksi? Koska kun SINÄ astut voimaasi, se muuttaa sinua, se muuttaa elämääsi ja se muuttaa ympäristöäsi. Kun sinä kehollistat omaa voimaasi, sinä et ole muiden oikkujen armoilla tai kontrolloitavissa.

Kun koet olevasi voimakas, elämän tarjoamat haasteet eivät keikuta laivaasi. Koet pystyväsi mihin vain ja HALUAT luoda elämästäsi omannäköistäsi. Sinusta tulee omassa kokemuksessasi LUOJA.

Tätä kaikkea minä koin maanantaina. Se oli ja on sanoinkuvaamattoman inspiroivaa. Tämä kokemus oli äärimmäisen tärkeä myös siksi, että muistin elävästi ydinsyyni fasilitoida shamanistisia tansseja:

JOTTA SINÄ PÄÄSET KOSKETUKSIIN ELÄMÄNVOIMASI KANSSA, JA JOTTA SINUSSA KASVAA KAPASITEETTI KEHOLLISTAA OMAA VOIMAASI RAKKAUDELLA.

Sinun voimaasi tarvitaan. Se on mitä tämä maailma tarvitsee. Todella.

Ennen kaikkea, sinä tarvitset sinua! Sinä olet elämäsi tärkein ihminen – toivottavasti. 💜

Kutsun sinut suurella arvostuksella ja kunnioituksella elämään omaa voimaasi todeksi ja juhlistamaan sinua shamanistisiin tansseihin Tampereella torstaina 18.11. klo 18 – löydät koko tapahtumakuvauksen täältä.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla minulle viestiä numeroon 0409134434 – illasta on tulossa jälleen kerran UPEA!

Pääsemme kehollistamaan voimaamme täysikuun energioissa – voit siis tunnustella itsellesi sopivaa intentiota tanssi- ja äänimatkaa varten.

 

Kuva: Hoitava Kipinä

 

Olet lämpimästi tervetullut järjestämiini shamanistisiin tansseihin ja muihin Hoitavan Kipinän tapahtumiin.

Jos et ole vielä ehtinyt katsoa Hoitavan Kipinän marraskuun korttitulkintaa YouTuben puolella, vielä ehdit hyvin ottaa vastaan yleisiä viestejä ja teemoja tälle kuulle – mm. kumppanuudesta, omasta voimasta, luovuudesta…

LISÄKSI kuvasin ensimmäistä kertaa EROOTTISEMMAN KORTTITULKINNAN uudella pakallani. 😉

Jos sinua siis kiinnostavat viestit intiimielämään ja ihmissuhteisiin, tilaa kanavani tuben puolelta.

Henkilökohtaiset palveluni (korttitulkinta ja energiahoito) löydät Hoitavan Kipinän nettisivuilta.

♥

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.