Oletko todellinen AlfaNainen?

 

Moni tietää alfauros -termin, mutta nyt esittelyssä vuorossa on Alfanainen.​Haluatko olla todellinen Alfanainen? Haluatko elää oman näköistä ja kokoista elämää sopeutumatta ulkoisiin odotuksiin, alistumatta kenellekään, pienentämättä itseäsi uskaltaen ottaa sen, mitä tahdot?

Löysin hyvän artikkelin aiheesta ja tein siitä vapaan käännöksen. 

Tässä 14 kohtaa, miten rohkeat alfanaiset elävät. Resonoiko?

Picture

1. He ovat sitoutuneet luomaan elämän, josta he nauttivat ja jota he rakastavat. He päättävät elää haluamaansa elämää, riippumatta ovatko sinkkuja, suhteessa vai jotain siltä väliltä.2. He ovat valmiita sietämään hetkellistä epämukavuutta ja haastamaan itsensä, jotta saavuttavat haluamansa. He ottavat tarvittavat askeleet, onko se sitten tuntemattomalle puhumista, laittamalla tarjouksen unelmiensa kodista tai kysymällä pomoltaan parempaa palkkaa tai lisää vastuuta. Rohkeat naiset ottavat riskin kuulla “ei”, mielummin kuin istuvat nurkassa ja odottavat, että joku muu tuo heille mahdollisuudet eteensä.3. He eivät vähättele itseään. Harvasta miehestä tai naisesta tuntuu 100% itsevarmalta joka hetki, mutta peloton alfanainen hyväksyy sen tosiasian, että aina on joku nuorempi, fiksumpi ja hoikempi kuin he, ja he eivät stressaa asiasta, koska se ei vie mihinkään. Alfanainen tietää, että heitä ei arvostella yhden ominaisuuden takia vaan että he ovat koko paketti – ja tämä paketti on ihan hiton arvokas, että siitä on syytä puhua kunnioittavasti

4. He eivät tarvitse miestä, mutta ovat avoimia suhteelle. Itsenäinen nainen ei etsi pelastajaa, arkensa helpottajaa tai leikkikalua. He eivät oikeastaan edes etsi. Rohkea ja avoin nainen kuitenkin on kiinnostunut, kun hän tapaa miehen, joka ymmärtää häntä, hyväksyy hänet, kunnioittaa häntä – ja itseään ja on kulkemassa samaan suuntaan hänen kanssaan.

5. He eivät tuhlaa aikaa haihatteluun. Meitä jokaista harmittaa jokin tilanne menneisyydestä, mutta alfanainen tietää, että ainut asia, jota menneisyydelle voi tehdä on toimia oppikouluna sille, mitä juuri nyt tapahtuu.

6. He asettavat rajat huonolle käytökselle. He eivät ole naisia, jotka sallivat, jos heitä tai jotain muuta kohdellaan huonosti ja sitten myöhemmin valittavat ja surkuttelevat sitä eteenpäin. Sen sijaan he asettavat heti tilanteessa rajat huonolle käytökselle.

7. He tietävät, koska lähteä pois. He eivät junnaa liiallisuuksiin asioiden kanssa, jotta saisivat ne toimimaan – ystävyyssuhde, parisuhde vaan ovat valmiita siirtymään eteenpäin ja sijoittamaan aikansa ja energiansa johonkin kehittävämpään

8. He tapaavat mielummin kasvokkainSen sijaan, että viestiteltäisiin päivä toisensa jälkeen, rohkea ja keskittynyt nainen haluaa tavata kasvokkain, koska haluaa nähdä onko mies vakavissaan – ja vain livenä nähty hymy voi paljastaa sen. He tietävät, että netillä on paikkansa, mutta naiset tietävät, että todellinen arvo on paikan päällä ja kohdata ihmisiä aidosti paikoissa, joissa hänen kiinnostuksen kohteet muutenkin kohtaavat

9. Heidän ei tarvitse kilpailla miehen huomiosta. Menisikö hän the bachelor – ohjelmaan? Älä naurata!

10. Entä tosi tv:seen? Ei. He haluavat olla oman elämänsä tähtiä enemmän kuin tosi-tv – tähtiä

11. He näkevät itsensä investointina. He ottavat kunnian itsestään. He eivät pyytele anteeksi, jos huomioivat itseään ja käyvät kauneushoidoissa. He ottavat myös kunnian sanomisistaan, teoistssn ja työstään.

12. He eivät leiki uhria. He tietävät, että ihmiset yrittävät lannistaa heitä, sellaista elämä on! Mutta he eivät elä tätä skenaariota uudelleen ja uudelleen vaan tietävät olevansa täysin kontrollissa siitä, kuinka he reagoivat tilanteeseen ja kuinka toimia.

13. He uskaltavat tehdä sen. Mikä se onkaan – työ, kundi, kokemus, vauva…nämä naiset miettivät asian valmiiksi, tekevät suunnitelman ja tuovat oman uniikin ideansa onnellisuudesta maailmaan.

14, He eivät suostu elää jonkun toisen elämää. Sen sijaan, he istuvat ajajan paikalla, laittavat lempibiisin soimaan ja suuntaavat rohkeasti kohti unelmiaan!!

Alkuperäinen artikkeli siis tässä

***********************************

Liity postituslistalle ja saat paluupostissa: Tunnista sisäiset tarpeesi- VOIMApdf:

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Ei kommentteja

    • Moi Iina! Kiitos kysymyksestä. Onko sulla jokin erityispohdinta tähän asiaan liittyen? Näkisin yleisesti tämän blogini teemanakin olevan asian niin, että riippumatta sukupuolisesta suuntautumisesta, ihmisen tavoite on löytää oma voimansa, jossa yhdistyy niin feminiininen ja maskuliininen energia. Että ihminen voi olla vapaasti sitä, mitä on, tukahduttamatta itseään. Homosuhteissa ehkä toisella on luonnostaan enemmän sitä maskuliinista, toisella feminiinistä energiaa? Mutta molemmilla on molempia ja tärkeä saada ilmaista molempia tässä ajassa etenkin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.