Olen, siis loistan

Haluan kertoa sinulle, että viimeiset vuodet eivät ole olleet helppoja. Olen epäillyt itseäni taiteilijana, ihmisenä ja sieluna lukemattomat kerrat. On vaatinut satoja syväsukelluksia ja pintaan nousuja, että olen tässä juuri nyt. Valmiina antamaan itseni maailmalle KOKO SYDÄMESTÄNI ja valmiina ottamaan maailman vastaan jokaiseen sopukkaan itsessäni.

Olen niin iloinen ja kiitollinen, että sallin itselleni loistamisen lahjan viimeinkin. Mä olen tullut tänne jakamaan rakkauttani, viisauttani ja iloani. Mä olen tullut tänne olemaan MÄ kaikessa kauneudessani.

 

”Olen Jumalatar” ilmentää meissä kaikissa elävää pyhää feminiinistä voimaa.

 

Taide on mulle yksi tärkeimpiä kanavia koskettaa ja voimaannuttaa ihmisiä ympäri maailman. Koen iloa, kun saan maalata voimaannuttavaa taidetta sydämestäni käsin. Mua inspiroi suuresti feminiinisyyden virtaus ja syklisyyden salliminen. Luomisellani haluan inspiroida muitakin elämään omannäköistä elämäänsä. Mun onkin ilo ja kunnia ilmoittaa, että…

💎 Kipinä Shop on auki! 💎

Kipinä Shopista löydät korkealaatuisia printtejä ja alkuperäisteoksia, jotka ovat toteutettu intuitiolla sydänkeskuksesta käsin. Kauttani kulkee luoksesi taianomainen ja rakkaudellinen maailma.

 

Klikkaile itsesi ikielävän taiteen pariin ja hyödynnä avajaistarjous perjantaihin 12.4. mennessä! Koodilla AVAJAISET25 saat 25 % alennusta kaikista normaalihintaisista printeistä.

Siunausta sinulle, Ystäväni.

Toivon sinulle alkuvoimaisia hetkiä taiteeni parissa.

P.S. Tervetuloa seuraamaan mun taiteilijan ja ihmisyyden matkaa myös Facebookissa ja Instagramissa.

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.