Ole, joka sinä olet

Kun sinä olet se, joka sinä olet, asiat jotka ovat sinua häirinneet hälvenevät. Eivät ne välttämättä katoa, mutta aseenteeesi muuttuu. Kun sinä keskityt ensin omaan hyvinvointiisi ja itseesi terveellä tavalla, elämäsi saa uutta suuntaa. Iloa. Rakkautta. Keveyttä. Sitähän sinä tahdot?

Sinun tehtäväsi on olla juuri se autenttinen olento, joka sinä olet. Ei yhtään vähempää. Tiedät kyllä mitä sinun tulee tehdä, jotta olosi kohentuu. On se sitten ruokavaliomuutos, liikunnan lisääminen, asenteesi korjaaminen, kaapista ulostulo, tai jonkun asian sivuun jättäminen.

Sinun tulee olla oma itsesi. Olla sinä. Olla sitä rehellisesti. Sinun kuuluu olla itsellesi totuudellinen. Sinun tulee toimia kuin itsellesi on parhaaksi. Kukaan muu ei tiedä mikä muutos sinun täytyy tehdä, jotta sinä alat kukoistamaan. Keskity itseesi. Se ei ole itsekästä, vaan aito rakkaudenosoitus itseä kohtaan. Elä oma elämäsi omana itsenäsi, ja huomaa kuinka positiivinen vire kasvaa ja kehittyy sinussa! Sinussa on kaikki! Anna sen tulla ulos! Näkyä! Luota itseesi, omaan osaamiseesi, kykyysi olla se joka sinä olet!

Tiedä, että maailmankaikkeus tukee sinua. Ollaksesi juuri sellainen kuin sinun kuuluukin olla; Onnellinen oma itsesi!

En vaadi sinua olemaan mitään mitä et ole, vaan ymmärtämään että sinulla on onnenavaimet käsissäsi. Keskity siihen mihin voit! Oman minän, ilon, intohimon, luovuuden, ja mm mielenkiintoisten asioiden hoivaamiseen elämässäsi, jotka ovat sinulle arvokkaita! Huomaa itsesi, lakkaa pienentämästä itseäsi, piilottelemasta, siirtämästä syrjään, vain koska muut….

Sinun kuuluu hoivata ja rakastaa itseäsi, se on sinun tehtäväsi ja velvollisuutesi. Niin voit hyvin. Hyvinvointisi lisääntyy ja ihmissuhteesi kehittyvät hyvään suuntaan. Kyllä! Ne ovat kytköksissä toisiinsa.

Kun alat huolehtimaan itsestäsi paremmin, kukoistat! Sellaisena kuin olet, sellaisena kuin on tarkoitus. Muut huomaavat kukoistuksesi, ja kiinnittävät sinuun positiivista huomiota. Anna kun selitän.

Sinun rakkautesi itseäsi kohtaan näkyy ulos, muille. Positiivinen asenteesi itseäsi kohtaan luo positiivisia asioita ja ihmissuhteita. Sinun ” läpikäymäsi” muutos, kohti omaa itseä on tärkeä. Ei vain sinulle itsellesi, vaan myös muille.

Ihminen joka kukoistaa omana itseään, auttamatta säteilee. Ja itseään rakastava ihminen luo ympärilleen rakastaan positiivisen energiakentän, jonka muutkin rekisteröivät, vaikkeivät energioihin uskoisikaan. Ihmisillä on hyvä olla seurassasi. Rakastava energia itseäsi kohtaan, kun olet joka sinä olet, parantaa. Ihmiset hakeutuvat luoksesi.

Kun olet, joka sinä olet ja keskityt oman onnesi rakentamiseen, vähäpätöisemmät asiat vaipuvat taka- alalle. Myönteinen asenteesi itseäsi kohtaan luo turvallisen ilmapiirin myös muille ihmisille nähtäväksi ja koettavaksi. Hyvä energia leviää kauttasi ja sinun henkilökohtaisesta hyvästä olosta ja muutoksestasi tulee laajempi vaikutus, joka koskettaa myös muita ihmisiä.

Olet kuin majakka. Loistat. Autat muiden nähdä onnellisen ihmisen kirkkauden. Näin myös muut pääsevät jyvälle mikä on tärkeää. Olla se joka on.

 

kuva, Jill Wellington, Pixapay

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.