Numerologiasta apua itsetuntemukseen – oma kokemus tulkinnasta

Itsetuntemus on kiehtonut minua hyvin pitkään ja matkan varrella onkin tullut kokeiltua hyvin monenlaisia työkaluja, persoonallisuustestejä ja kehotyyppiteorioita, joista jokaisesta olen poiminut siinä hetkessä sen, mikä on tuntunut omalta ja eteenpäin vievältä.

Numerologiaan en ollut juurikaan tutustunut aiemmin, ennen kuin ystäväni, naapurini, numerologi Tuulia Laine alkoi siitä minulle kertomaan. Sain häneltä ensin vuosi sitten synttärilahjaksi numerologisen tulkinnan.

Tunnustan, että luettuani tulkinnan, ajattelin että – ei tämä nyt pidä paikkaansa ja ole minun juttuni. Koin, että tulkinnassa oli paljon negatiivisia piirteitä, joita en tunnustanut itsessäni olevan 🙂

Jätin asian hautumaan – kaikella on aikansa ja paikkansa! Tänä keväänä teema alkoi puhutella uudestaan ja Tuulian kertomukset numerologista muutostyökaluna alkoivat kutsua vahvemmin. Kävin läpi tulkintaani paremmin ja huomasin, että eri aikakausina palvelleet nimet ovat olleet katalyytteja sen hetkisiin elämänvaiheisiin.

Esimerkiksi henkisen kasvun ja voimakkaan heräämisen myötä halusin vaihtaa itselleni edesmenneen mummuni sukunimen. Siinä ei ollut kauheasti järkeä, mutta tämä asia tulikin ihan muita reittejä, kuin järjen kautta.

Samalla taisin vetää puoleeni oppikouluja liittyen sukupolvien ketjun perintöinä tulleisiin teemoihin ja feminiinisen energian esiinnousuun ja eheytymiseen. Naimisiin mentyäni sain jälleen uuden nimen, joka on taas tuonut mukanaan uusia tuulia. Nykyisessä tilanteessani oli kuitenkin tasapainotettavaa ja parannettavaa – niinkuin suurella osalla on. 

Kannamme nimittäin nimen mukana tiettyä värähtelytaajuutta ja oppiläksyjä ja muokkaamalla nimestämme parhaan mahdollisen, voimme Tuulian sanoin silottaa polkuamme. Ei tarvitse ihan jokaiseen eteen tulleeseen oksaan kompastua. Tänä keväänä olin näköjään valmis karttani tasapainotukselle ja uuden nimen omaksumiselle.

Numerologiassa uusi nimi ei muutu fyysisesti vaan alat käyttämään sitä oman nimesi osana energeettisesti. Omalla kohdallani uusi nimi on ollut tässä jo kuukauden omaksunnassa. Olen lausunut ääneen päivittäin litanian, jossa on kaikki vanhat nimeni + lempinimi sekä näiden perässä uusi nimi. Toinen asia, joka tekee tasapainotusta on nimikirjoituksen kirjoittaminen uudella tavalla.

Asiat tuntuvat tapahtuvan, kun aika on valmis. Jotenkin tuntuu, että helmikuu on ollut itselleni ihan jotain uuden alkua – kyllä, sen on todennut myös astrologi, jolla kävin ihan vuoden alussa. Tuolla viikolla, jolloin Tuulia sanoi tehneensä tasapainoituksen pääsin käsiksi ihan uusiin energioihin. Olen harjoitellut ja suhannut tässä jo pitkään ylös alas tunneskaalan vaihtuessa päivän aikana vuoristoradan lailla.

Tuosta tasapainotuksesta lähtien energiat ovat ollet kohtalaisen vakaana (pakko sanoa aina tässä kohtaa, että kop kop – you know what I mean :D) ja olen ollut hyvin säännöllisesti korkeissa, helpoissa ja kevyissä energioissa. Tuntuu, että energia ja tunteet virtaavat vapaana ja minussa on kaikki voima puhdistaa ja voimaannuttaa itseni. Aloin pitämään myös VLOGIA, joka on ollut todella pitkään epämukavuusvyöhykkeelläni.

Pari päivää sitten varasin matkan etelään minulle ja pojalleni, joka on ollut pitkään toivelistalla, mutta jolle ei ole ollut aiemmin mahdollisuutta. Uskon, että toiveemme alkavat käydä todeksi, kun pääsemme linjaan niiden kanssa!

Voin suositella lämpimästi Tuulian numerologisia palveluita itsetuntemuksen parantamiseen ja elämässä eteenpäin pääsemiseen. 

Naiseuden voiman koodilla NAISEUDENVOIMA10 saa 10%:n alennuksen kaikista Numerologia-tuotteista 

Katso myös tekemämme videohaastattelu aiheesta!

♥: Heidi Harju – Gaia Divia

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.