Negatiivisesta positiiviseen – pelosta turvaan! ❤️

https://www.youtube.com/watch?v=6TAptAUOjak

Millaisia mielenmaisemia sinä kannat mukanasi? Oletko tiedostanut, että negatiivinen tunnelataus vie sinua syvemmälle, kun taas uskallus päästää irti antaa mahdollisuuden kokea täyttymystä? Positiivisten emootioiden rakennelma lisää energiaasi ja luo turvaa. Sen voi saavuttaa. Itse olin elänyt lähes koko aikuisiän negatiivisen mielen hallintaan kahlittuna. Monien pelkojen kokoelmaa mukanani raahanneena.

Sitten löysin lopulta ne rakkaudelliset silmät ja sen fyysisen sekä emotionaalisen turvan ympäristön, joka mulla oli terapeutti, niin siitä alkoi kasvu minuksi. Sinäkin voit löytää elämääsi positiivisten emootioiden runsauden, kun ensin etsit, kunnes löydät sen rakkaudellisen turvan, jossa tulet hyväksytyksi.

Tervetuloa Matkalla minuksi-kursseilleni! Voin luvata, että siellä kudotaan yhdessä täydellisen kunnioituksen ilmapiiri, jossa jokainen saa olla itsenään turvassa. Kukaan ei vähättele, dissaa, ylikävele tai litistä. Minä olen siitä ennenkaikkea vastuussa. Sekä jokainen osallistuja.

Miia Oino, facebook messenger ja laita yksityisviestiä sieltä kautta, jos kiinnostut tulemaan mukaan.

Haluatko kukoistaa täysillä? Ansaitset sen. Toimin yhteistyössä Om Yoga-koulun kanssa sekä Mahdollisuuksien tilan kanssa. ❤️

Lisää kirjoittajalta Tunteiden kohtaamista rakkauden ilmapiirissä

Näkymättömästä voi kasvaa näkyväksi, vai voiko?

Vastaus kysymykseeni selviää seuraavan 7kk aikana. Haluan jakaa tänne matkaani näkymättömyyden pelosta...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.