Naiseuden voima – in action!

Tämä kuukausi on ollut murrosten kuukausi itselläni. Tuntuu, että jotain sisäisiä lukkoja on auennut, pinttyneitä uskomuksia rauennut ja sitä kautta ulkoinen tekeminen on saanut pontta alleen. Tilasin ystäväni innoittamana myös astrologisen kartan tulevalle vuodelle ja sekin vahvisti muutamia asioita. Pitkän, perhekeskeisen kauden jälkeen jokin uusi puoli haluaa nyt tulla esiin itsestäni.  Myös asumiskuviot ovat mietinnän alla – again.Muutos on näkynyt myös Naiseuden voima -sivustollamme, kuten ehkä lukijat ovat huomanneet. Olemme uudistamassa sivujamme ja uusia, upeita ja aktiivisia bloggareita, naisia isolla N:llä on tullut mukaan joukkoomme. Teemme sivustoa nyt ihan uudesta energiasta käsin ja tuntuu, että me naiset nyt ihan oikeasti autamme ja tuemme toisiamme kohti kokonaisvaltaista menestystä.

Olen jo aika monta vuotta pyöritellyt oman juttuni löytämistä ns. elämäntehtävää ja välillä ottanut askeleita kohti toimintaa ja välillä unohtanut kaiken “omaan juttuuni” liittyvän ja keskittynyt täysillä perheeseen. Olen täälläkin kirjoitellut, että minulla ei ole kiire töihin – urantekemiseen on aikaa loppuelämä. Jotain kuitenkin tapahtui ja kun on avoin elämälle ja jatkuvalle muutokselle – ja haluaa kasvaa ja kehittyä, niin elämä tuo eteen uusia mahdollisuuksia, joskus yllättäviäkin tai yllättävässä aikataulussa.Uskon, että tämä impulssi, joka sisälläni syttyi kipinän lailla mahdollistui kaikkien niiden aiempien askelien päätteeksi, mitä olen tehnyt. Ulkoisesti se ilmenee nyt tiiviissä yhdessä tekemisessä muiden naisten kanssa samalla kun olen saanut tukea oman jutun tekemiseen. Ulkoinen tekeminen, yhteistyö ja toisten aito tukeminen mahdollistuu, kun on sisäisesti vahvistunut, tehnyt töitä itsensä kanssa, rakentantanut yhteyden ja rakkauden tunnetta  ja myös uskaltanut kohdata pelkoja. Feminiininen energia pääsee ilmenemään toiminnan kautta uudella tavalla, joka auttaa maailmaa parempaan kukoistukseen.

Mitä useampi nainen sen saa itsessään aktivoitua (yhdessä muiden kanssa) sen paremmat tulokset kokonaisuuden kannalta!

Yksin tekeminen ei olekaan resonoinut enää sen jälkeen, kun lopetin omat yrityskuviot. Yksin pohdiskelemalla tai meditoimalla en myöskään en olisi tässä. Me naiset tarvitsemme naisia tässä ajassa, jotta voimme valjastaa oman potentiaalimme, siitä minulla ja meillä ystäväpiirissämme on suoraa kokemusta.

Se, että olemme alunperin tavanneet Elinan kanssa (kiitos aiemman blogini ja kaiken aiemman, joka sen perustamiseen johti) ja ystävystyneet. Se, että lähennyimme edelleen äideiksi tultuamme. Se, että meillä on molemmilla impulssi kehittyä ja kasvaa. Se, että olemme uskaltaneet laittaa itseämme likoon ja lähteneet tekemään yhdessä asioita ensin harrastelun muodossa, sittemmin myös pienenlaisena liiketoimintana. Se, että olemme sittemmin huomanneet olevamme toistemme vastakohtia (ihan niinkuin parisuhteessani kävi myös…). Se, että olemme uskaltaneet lopettaa sen, mikä ei enää toiminut. Se, että olemme silti halunneet tehdä matkaa yhdessä ajoittaisista erimielisyyksistä huolimatta. No joo, mainittakoon vielä se, että olemme enneagrammissa kaksi haastavinta tyyppiä puolisoina ja meidän miehet ovat niitä helpompia 🙂

Tänä vuonna – kiitos ehkäpä väsymyksen ja univajeen – meillä on ollut mahdollisuus kasvattaa ja kehittää lisää ystävyyssuhdettamme, koska väsymys on nostanut pintaan vähemmän mukavia piirteitä toisissamme. Mikään kun ei kehity, jos on pelkästään kivaa ja hyvä meininki. Olemme halunneet nostaa pintaan asioita, auttaa toista näkemään selkeämmin sen, mitä ei ehkä itse nää. Aluksi ajattelimme laittaa nousseen “negatiivisuuden” pelkästään väsymyksen piikkiin mutta sittemmin tajusimme, että sen väsymyksen tarkoitus voi olla nostaa jotain, mikä hyvällä hetkellä ei nousisi.

Pidimme naisporukalla kesän alussa piirin, jossa kerroimme, mikä toisissa ärsyttää. Tämä laittoi liikkeelle hyvänlaisen avoimuuden spiraalin, joka on mahdollistanut sen, että tiettyjä lukkoja on alkanut avautua – ei vain minulla vaan myös muilla. Olemme käsitelleen piirissä vuoden aikana paljon sisäisiä asioita, emmekä olleet juurikaan jutelleet sivustostamme ja sen tulevaisuudesta hetkeen. Minun osalta sivu ja blogi oli ollut ristiriitaisessa ja pysähtyneessä tilassa jo jonkin aikaa.

Jossain kohti sitten tämä sivustokin kumpusi keskusteluun ja lopulta ehdotin Elinalle, että jättäisin koko sivuston hänelle. Viestejä läheteltiin, ei aina niin mukavilta kuulostavia, mutta ne tunteet tulivat käsittelyyn, joiden aika oli valmis. Tämän seurauksena sivustomme sai ihan uuden nosteen ja vaikka nyt mitään suurempia muutoksia ei vielä näy, olennaista onkin se sisäinen draivi, mikä meillä nyt on. Olen löytänyt misson, joka tuntuu ilona sydämessä ja selkeänä suuntana elämässä. Palaset ovat loksahtaneet kohdalleen. Olin ajatellut, että en voisi samalla keskittyä perheeseeni ja “omiin juttuihin”, mutta nyt näen, että ne oikeasti tukevat toisiaan. Aiemmin koin painetta ja epävarmuutta tekemisestä – en ollut vielä löytänyt omaa juttuani, joka todellakin liittyy naiseuden todelliseen ja uuteen voimaan. Se liittyy siihen voimaan, mikä tulee, kun nainen vahvistaa itseään sisältäpäin ja haluaa avautua joka tasolla…Silloin alkaa tapahtua.

Jossain kohti, kesäkuun loppupuolella koin myös pääseväni kehollisesti kiinni tiettyihin jumittuneisiin tunteisiin, jotka ovat asuneet naiseuteni alueella kakkoschakrassa. Tätä ennen olin käynyt myös de-armouring hoidossa. Edelleen koen, että työstettävää on, mutta ei tämän pidäkään olla helppoa. Nyt on kuitenkin selvät sävelet siitä, mihin suuntaan olen menossa ja siitä on sisälläni suunnaton ilo.

Kiitos Elina, kiitos muut naiset, kiitos kaikki naiset, kiitos NAISEUS. Meillä on todellakin se suuri voima sisällämme ja saamme sen käyttöön toistemme avulla. Ollaan connected, koska olemme yhtä!

Onko sinulla Naisia lähipiirissä, jotka tukevat kehittymistäsi täyteen potentiaaliisi?
Haluatko alkaa kirjoittamaan sivuillamme omista ajatuksistasi ja elämästäsi? Olisiko se seuraava askeleesi eteenpäin?
Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.