Naisen voima on Elämän lähde, miehen vahvuus hiljaisuus

Missään muussa tilassa emme ole niin yhtä Elämän lähteen kanssa kuin hiljaisuudessa. Kaikki todellinen, kaikki rakkaus on hiljaisuudessa, jossa koemme täyttymyksemme. Siinä piilee myös naisen mysteeri, elämän tuntematon levon kohtu, miehen lohtu. Naisen vuodattaessa voimansa Elämän lähteestä miehen löytämä lepo on jumalallisen ravitsevaa. Nainen sulautuu Elämän lähteeseen ja mies hiljaisuuteen sulautuessa naisen kohdun lepoon ja sen vuodattamaan rakkauden armoon.

Hiljaisuus on miehen syvin olemus, ovi Elämän lähteelle jonka ilmaus Nainen syvimmillään on. Elämän ytimessä on suurin naiseuden ja mieheyden voima. Kaipaat sulautua hiljaisuuteen siinä määrin kuin kaipaat elämääsi ilmentymään perimmäisen naiseuden ja mieheyden puhtaan olemuksen Jumalan naisena ja miehenä.

Hiljaisuudessa nainen luo itsestään Luojattaren

Nainen joka rakastaa Jumalaa rakastaa hiljaisuutta, joka on Jumalan syvin läsnäolo. Jumalan naisen sisäinen ja häntä ympäröivä hiljaisuus on Elämän lähteen silmä. Lähteen silmän kautta vuodattuu luomisen voima rakkaus, ja totuus virtaa helminauhana, jonka avuin nainen luo itsensä uudeksi Naiseksi ja ympäröivän maailman paratiisiksi. Hänessä syntyy Nainen, joka on Lähteen ilmaus.

Hiljaisuutta rakastava Jumalan nainen nauttii olla yksin, sillä  hän on sinut itsensä kanssa. Yksinolossa hän löytää todellisen ainutkertaisuutensa. Hän laskeutuu sielunsa todelliseen syvyyteen ja pystyy vuodattamaan Maan päälle mitä voimallisinta puhdasta rakkautta, koskettavinta kauneutta ja avautuvaa totuutta. Aivan kaikki kumpuaa Elämän kohdun hiljaisuudesta.

 

Hiljaisuutta rakastava nainen kutsuu puoleensa Jumalan miestä

Kun Jumalan nainen elää ilman miestä, häntä ympäröivä hiljaisuus on hänen sisäisen miehensä syvin ulkoinen ilmentymä, ja se mies jota hän vetää puoleensa Maan päällä. Hän lepää Jumalan miehen hiljaisuudessa ja rakastaa niin Jumalan miestä. Hiljaisuus on naisen voimaa kannatteleva Jumalan mies. Kun nainen antautuu hiljaisuudelle, hänen hiljaisuutensa kutsuu hänen luokseen Jumalan miehen, joka rakastaa aivan yhtä lailla hiljaisuutta.

Jumalan mies tavoittaa sielusi syvyyden

Jumalan mies aistii Jumalan naisen syvyyden, hiljaisuuden. Hän tavoittaa naisen juuri siinä  sielun syvyydessä missä nainen on. Hän kuuntelee naisen kuuntelemattomiksi jääneet syvyyden sanat viimeistä pisaraa myöten. Hän janoaa jokaista sanaa kuullen niissä Elämän lähteen solinan. Mies kuulee jokaisen sanan syvyyden, korkeuden, ja imee ne itseensä tietäen, että niissä on hänen juurensa ja latvansa voima. Jumalan naisen sanoissa puhuu hiljaisuus ja Elämän lähde, ne eivät innosta keskusteluun vaan ravitsevat. He molemmat ovat saaneet tarpeekseen loputtomista henkisistä keskusteluista ja rakastavat lähteen feminiiniä ja miehistä totuuden ilmaisua. He tietävät, että rakkaus ja totuus elävät läsnäolossa ja teoissa. Samasta syystä he valitsevat ystävänsä harkiten.

Jumalan mies tavoittaa kohtusi mysteerin

Jumalan mies tavoittaa Jumalan naisen kohdun syvyyden, koska hän on läsnä hiljaisuutena aistien kohdun hiljaisuuden ja eläväisyyden. Jumalan naisen kohtu on avoin hänelle, ja Jumalan mies saa naisen kohdun avautumaan Elämän lähteen tavoin. Siinä määrin kuin miehessä on hiljaisuutta, hän pystyy tavoittamaan naisen kohdun ja nainen pystyy hänelle antautumaan ja antamaan hänelle kaikkensa, antamaan suoraan Elämän lähteestä. Heidän rakkauden luomisensa on kirjaimellisesti rakkauden luomista tai pikemminkin rakkauden juhlaa, joka tapahtuu vain rakkauden vuoksi rakkauden ja totuuden voimasta, jossa ainut millä on merkitystä on rakkaus.

Virtaako naiseutesi täysin vapaasti miehen seurassa?

Sopivan miehen seurassa nainen virtaa vapaasti feminiinissä voimassaan samalla tavoin kuin yksinollessa. Miehen läsnäolon syvyys tavoittaa hänen syvyytensä. Toisen miehen läsnäolo saisi hänen naiseutensa virtaamaan ja kukoistamaan vähemmän. Niin hän valitsee sieluummin yksinolon ja Jumalan kuin miehen, joka ei tavoita hänen syvyyttään kokonaan. On kyse hänen voimastaan.

Miehen hiljaisuuden voima on joen uoma naisen feminiinille virtaavuudelle, jossa nainen saa olla vapaa ja antautua täydesti naiseudelleen. Kun nainen vahvistaa itsessään sisäisen miehen hiljaisuuden, hän on itse itselleen kannatteleva uoma ja virtaa vapaasti ulkoisista olosuhteista riippumatta.

Elo yksinolossa ennen oikean kohtaamista on tärkeää naisen voiman vuoksi, se on kuin hänen virralleen sopiva uoma. Hän saa levätä ja uudistua hiljaisuudessa, antautua todelliselle naiseudelleen. Vaihtoehtoisesti hän elää naisten ympäröimänä, jolloin hänen naiseuden voimansa voimistuu, ellei hän ole valmis olemaan itsensä kanssa tai yksinolo ei muuten kutsu puoleensa.

Jumalan mies rikkoo rajoja tarvittaessa

Jumalan mies rikkoo rajoja – totuuden tähden. Hän on valmis puhumaan totuuden samalla tavalla kuin Jeesus ravisteli lainoppineita ja fariseuksia Jumalalta saamin valtuuksin. Hän tietää mitä tekee. Hänen hiljaisuutensa on auktoriteettiutta, jonka hän on saanut Jumalalta. Mies, joka pystyy rikkomaan rajoja tietoisesti, on osoittanut itselleen ja muille pitävänsä terveet rajat joka tilanteessa.

Kun nainen aistii miehessä jumalallisen auktoriteettiuden, hän antaa miehen ottaa hänet kaikessa hiljaisuudessa varmoin ottein, sillä hän tietää sisimmässään, ettei hänen miehensä pane häneen halua. Mies antaa tietoisuutensa hiljaisuuden saaden naisen laskeutumaan takaisin mielestä ruumiin hiljaisuuteen ja feminiiniin virtaavuuteen. Nainen tietää miehen hallitsevan mieheytensä voiman ja tietävän mitä tekee samalla tavoin kuin hän tuntee naiseutensa. He molemmat tietävät mitä he tekevät naiseudellaan ja mieheydellään myös seksuaalisesti. Mies on osoittanut ensin olevansa Jumalan mies ja päässyt kosketuksiin naisen seksuaalisuuden kanssa totuudellisen ja tietoisen rakkauden luomisen ja läheisyyden kautta. Niin nainen antaa luvan ottamiselle. Naisessa on kaipaus tulla miehen ottamaksi todellisella Jumalan auktoriteetilla, kunnes hän itse on itselleen Jumalan mies.

 

Tahdotko vetää puoleesi juuri sinulle sopivan kumppanin, joka rakastaa sinua siinä sielusi syvyydessä, jossa sinä olet? Tahdotko ennen sitä rakastaa itseäsi samalla tavoin? Kaipaatko elämääsi kestävää kumppanuutta ja kukoistavaa rakkautta, jossa pidät kiinni myös syvemmistä rakkauden periaatteistasi? Ehkä sisäinen lapsesi kurkistelee pinnalle vetäen epätyydyttäviin ja kestämättömiin, vahingollisiinkin suhteisiin koettaen paikata haavojaan mennyttä toistamalla…Mietit kuinka tehdä oikea kumppanivalinta tiedostamattoman ja tietoisuuden, rakkauden roihun ja järjen, yhteenkuuluvuuden ja läheisyyden, vetovoiman vetäessä eri suuntiin…

Lokakuun aikana starttaa Rakkauden paratiisipolku-pilottityhmä, verkkokurssi sinkuille kukoistavaan rakkauteen ja kestävään kumppanuuteen, joka sopii myös erillään eläville kaksoisliekeille. Tilaa sähköpostiisi Paratiisi postia ja saat ensimmäisenä tiedon ja lisätietoa kurssista. Paratiisi postin tilaajana pääset osallistumaan pilottikurssille alle puoleen hintaan  (alle 80€). Nyt on ainut kerta kun kurssin saa näin huikaisevan edullisesti.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.