Naisen tunne-elämä on syklistä

Olen kuumerkiltäni rapu, ja ajoittain olenkin superailahtelevainen ja herkkä. Kuu- ja kuukautiskierto vaikuttavat suuresti elämässäni. Esimerkiksi nyt minulla alkoi alakuloisuuden aika kierrossani, näin tapahtuu joka ikinen kerta noin viikkoa ennen kuukautisia.

Muistan jo lapsuudestani asti kokeneeni selittämättömiä alakuloisuuden kausia. Vaikka nykyään naisten sykleistä, kuunkierrosta ja astrologiankin vaikutuksesta tunne-elämään puhutaan yleisemmin, koen itse, että tunne-elämä ja sen ailahtelevaisuus on edelleen jollain tapaa yleisesti väärinymmärrettyä kullttuurissamme – tabu. Itse haluankin puhua näistä avoimesti, koska koen tärkeäksi, että toisetkin herkät ihmiset kokevat herkkyytensä voimavarana, eivätkä taakkana, niinkuin yleisesti olemme tottuneet kokemaan.

Tunteiden tunnistaminen ja niiden hyväksyminen on etenkin Suomen tunne-elämäkulttuurissa hieman haastavaa, ja itse koen, että tällä saralla kulttuurissamme olisi eheytymisen varaa sekä saumaa avoimuuteen. Usein pelkkä läsnäolo tunteille riittää niiden vapauttamiseksi.  Niistä puhuminen jollekkin, kuka ei yritä parantaa, tai keksiä tilanteeseen ratkaisua. Pelkkä rakastava olkapää riittää.

Tunteiden kohtaaminen ja hyväksyminen on edelleen itsellenikin ajoittain haastavaa, ja olenkin joutunut kohtaamaan aiheen ja teeman monin eri tavoin, jotta löytäisin tervettä suhtautumista tunteisiin. Myös poikani haastaa minua tähän, niin kuin lapset yleensäkin tekevät – toimivat suurina peileinä meille vanhemmille. Tärkeää tunteiden kohtaamisessa on se, että antaa niiden mennä itsensä läpi muuntumattomana tai yrittämättä kontrolloida niitä mitenkään, selittelemättä. Takertumatta niihin kiinni, vastustelematta.

Niinkuin meri on aina sama meri, vaikka välillä tuuli tuivertaa aallon harjaan vaahtoja ja tupsuja, ja toisinaan puhaltaa rankemman myrskyn raivoamaan pinnan päälle. Myrskyn jälkeen pinta rauhoittuu, aurinko tulee pilvien takaa esiin ja pinta voi taas siintää kauniina timanttisina valonsäikeinä. Tunteiden syvyys voi parhaimmillaan olla myös tuon valtameren syvyys, yhtä mysteerinen ja tummanhuokuva. Pehmeän kutsuva ja monimuotoinen, koti ja alkuperä meille itsellemme.

Haluankin kannustaa kaikkia ihmisiä olemaan oman valtamerensä eli tunteidensa rohkea merenkävijä. Se todella antaa elämään kaikki värit ja kaiken kirjon eläväksi.

Kuumerkki muuten kuvastaa sitä, miten “surffaamme omassa valtameressämme” eli millä tavoin käsittelemme omia tunteitamme. Kuumerkin vaikutus on yleensä voimakkain lapsuudessa, sillä kuu symboloi alitajuntaamme. Suosittelenkin lämmöllä tutustumaan omaan kuumerkkiisi – siitä voi saada oikeasti isoa apua omaan tunne-elämäänsä! Muutenkin astrologia on hyvin avaava työkalu itseymmärryksen tueksi ja syventämiseen.

Jos asut Helsingin seudulla tai lähikaupungeissa, kutsun sinut myös lämpimästi kokoontumaan Uuden Kuun Sydänyhteyspiiriin 27.11.2019 kello 18-20:30 kotonani Lassilassa.

Kokoonnumme voimaantumaan naiseudessa, luomaan aitoa yhteyttä toisiimme. Sydänyhteys itseesi mahdollistaa aidon yhteyden kanssasisariin.
Teen iltaa varten intuitiivisesti rakenteen ennen tapahtumaa, työskentely voi sisältää esimerkiksi tanssia, laulamista ja piirityöskentelyä sekä meditointia.

Tässä ajassa on todella tärkeää tulla kuuduksi ihan omana itsenään, tuomitsematta. Saada läsnäoloa muilta sisarilta, rakkauden ilmapiiriä, hyväksyntää. Piirissä on ehdoton rakkausviba mukana – täällä ei tarvitse esittää mitään muuta, kuin oikeasti on!

Illalla tarjolla teetä ja pientä purtavaa, piirimaksu 5€/henkilö. Maksimimäärä 10 naista lisäkseni, sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimitse (tekstiviesti riittää): 0503701960

Rakkaudellisesti tervetuloa ♥

 

Linkki tapahtumaan facebookissa 

 

 

 

 

Kuka täällä kirjoittelee?

Olen Noora: äiti, valokuvaaja, holistinen hoitaja, ja ikuinen elämän opiskelija. Koen sanatonta yhteyttä, energiaa koko universumiin ja luomisvoimiin, ja käytän tätä yhteyttä luodakseni sisältöä blogiini. Haluan jakaa tietoa ja auttaa ihmisiä teksteilläni löytämään oman sisäisyytensä ja luovat voimansa. Kaikki työni tähtää luovuuteen, rakkauteen, jakamiseen ja eheytymiseen. Rakkaus on yhtä kuin luovuus.

Ja luovuus on etenkin naisille voimavara, jolla luomme uuden ajan Maata – todelliseksi teoillamme <3

Kaikki blogissani esiintyvät kuvat ovat itseottamiani, rakkaudella ja tietoisesti valittuja <3

Omat verkkosivuni

Seuraa somessa:

 

Kirjoittanut
Lisää kirjoittajalta Luova Kuu

Kaiken takana on energia

Tämä ajatusvirta pulpahti mieleeni, kun pihaa haravoidessani annoin ajatusten virrata ja oivallusten...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.