Nainen, muista kaunistua säännöllisesti – tässä ideoita!

Mikä onkaan naiselle tässä ajassa tärkeämpää terveyden ja onnellisuuden kannalta kuin se, että hän muistaa varata aikaa itselleen “vain” olemiselle, rentoutumiselle ja hemmottelulle. 

Puhun nyt varsinkin naisista, jotka ovat halutessaan hyviä tekemään, toimimaan, suorittamaan, organisoimaan ja saamaan aikaiseksi. Puhun erityisesti äideistä. Puhun ihan kaikista naisista, sillä me jokainen olemme arvokkaita ansaitsemaan paljon enemmän hyvää, kuin luulemmekaan. 

Koska teemme niin paljon asioita – joista emme  useinkaan osaa antaa itsellemme kiitosta – on hyvä keino varata säännöllisesti kalenterista aikaa asioille, jotka lisäävät rentouttamme ja jotka palauttavat aidosti. 

Hyviä tapoja naiselle palautua ja rentoutua ovat mm. hoidoissa ja hieronnoissa käyminen, ystävien näkeminen, naisten piirit ja erilaiset naiseutta vahvistavat teemapäivät. Me käymme ystävien kanssa myös silloin tällöin kylpylässä. Elokuussa järjestimme ensimmäisen Naiseuden voimapäivän, jossa oli tarkoitua antaa aikaa sisäiselle ja ulkoiselle kauneudelle. Päivän starttasi Naisten piiri ja siitä jatkoimme meikkaukseen ja valokuvien ottamiseen kauniiseen Arboretumin puistoon Tampereelle. Tässä muutama kuva ihanasta päivästämme. Itse pidin Naisten piirin, meikkaaajana oli Tiina Toratti ja valokuvaajana Noora Bhakti. 

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture


Tästä pääsemme aasinsiltana seuraavaan teemaan, sillä meikkaaja Tiinalla on Tampereen keskustassa ihan mieletön ekokampaamo/meikkaamo sekä kauneushoitola Keidas by Lumo. Tiina on minulle ennestään tuttu, sillä hän oli mukana tärkeässä päivässäni tekemässä hääkampauksen ja meikin. Silloin Lumo sijaitsi toisaalla ja nyt tämä liike toimii ihastuttavana valopilkkuna Tampereen Aleksanterinkadulla.

* Seuraavat hoidot on tehty yhteistyössä Lumon kanssa eli pääsin testaamaan näitä maksutta, kun kerron näistä blogissani

Hiustenleikkaus

Varasin ajan hiustenleikkaukseen, mutta en ollut varma, mitä oikeastaan halusin. Halusin selkeää muutosta, mutta toisaalta haluan sitä aina mennessäni kampaajalle (harvoin kun siellä käyn). Silti en ole raaskinut viime vuosina leikata isommin pitkästä tukastani, joka saan niin paljon kehuja. Nyt tuntui siltä, että käydessäni parhaillaan läpi myös elämänmuutosvaihetta, olin valmis myös radikaalimpaan muutokseen. Annoin vapaan sanan kampaaja Tiinalle, ja tukasta lähtikin sitten pituutta monen vuoden edestä. Ei turhaan sanota, että tukka kerää itseensä energiaa. Uusi sisäinen energia avautuu monesti myös ulkoisen tyylimuutoksen myötä.

Tässä ennen ja jälkeen -kuvat


Tiina sanoi, että jos tulee tunne, että kaipaan jotain muutosta niin laittaisin rohkeasti viestiä. Pari viikkoa tunnustelin uutta tukkaani  ja aloin kuulla sieltä täältä vihjeitä tyyliin “polkkatukkahan on nyt muotia”. Siispä varasin uuden ajan ja halusin vielä lyhentää, jotta muutos olisi vielä selkeämpi. No nyt on ainakin muutosta!
Lopullinen lookki:

Kuvassa myös Tiina


Hiusten tyylimuutos todellakin käynnistää prosesseja myös henkisellä puolella. Itselläni on nyt leikkauksen jälkeen tullut tiettyjä tunteita ja asioita käsiteltäväksi liittyen aikakausiin, joilloin minulla on ollut lyhyt tukka. Sellaisia vähemmän mukavia tunteita riittämättömyydestä ym. Mutta tiedän, että näillä kaikilla on nyt paikkansa tulla käsiteltäväksi!

Hemmotteleva kasvohoito Biodynaamisella luomukosmetiikkasarjalla

Olen jo pitkään kaivannut kasvohoitoa ja Lumossa on tarjolla myös aivan mielettömän ihania ja kokonaisvaltaisia hemmotteluhoitoja kasvoille. Valitsin hoidoksi LUMO – hoidon, joka on 90 minuttia pitkä hemmotteluhoito, johon voi kasvohoidon lisäksi sisällyttää lisäpalveluita mm. mekaaninen epäpuhtauksien poisto, kasvojen akupistehieronta, päänhieronta, silmänympäryshoito, tai käsien hieronta. Lumo -hoitoon kuuluu virkistävä tai tasapainottava jalkakylpy asiakkaan toiveen mukaan.


Hoito alkoi rentouttavalla jalkakylvyllä. Huone oli ihanan seesteinen.

 
Kasvohoito tehdään Martina Gebhard -Demeter -sertifioidulla Biodynaamisella luomukosmetiikkasarjalla.


Kasvonaamioiden vaikuttamisen aikana, sain samalla päähierontaa. Hoidon jälkeen olo oli kuin uudestisyntynyt


Ihonhoidossa vähemmän on yleensä enemmän. On kuitenkin hyvä tietää juuri omalle iholle sopivat suojaavat ja hoitavat täsmätuotteet. Ihoni oli kosmetologin mukaan hyvässä kunnossa. Viime aikoina siihen on tullut pintanäppyä, johtuen ehkä elämänmuutoksesta. Olin iloinen ja tyytyväinen, kun kosmetologi sanoi, että tärkein ihonhoitotuotteeni olisi päivittäinen kasvovesi, kunhan se on ihotyypilleni sopivaa. Ei tullut kymmeniä purnukoita ostettavaksi. Valitsimme sopivaksi tuotteeksi liikkeestä saatavan laventelikasvoveden, jota olen käyttänyt nyt hoidosta lähtien. Näpyt ovat hävinneet ja ihoni tuntuu hyvinvoivalta!


Sain Naiseuden voimapäivässä Tiinalta ideaa myös uuteen huulipunaan. En ole löytänyt omaa sävyäni ja siksi vältellyt huulipunaa jo pitkään. Tiinan kanssa löysimme itselleni oman ja sopivasti rohkean punaisen sävyn, jota olen nyt harjoitellut käyttämään (ks. ylläoleva kuva, jossa lyhin tukka). Liikkeen perusteellisesta palvelusta kertonee myös se, että sain testattavaksi pienen määrän huulipunaa mukaani ennen ostopäätöstä.

Suosittelen lämmöllä Lumon kokonaisvaltaisia palveluita. Täällä sinulle ei tyrkytetä mitään, vaan pyritään löytämään sisältä – ulospäin, aidosti tervehdyttäviä ja kaunistuttavia asioita omalle hyvinvoinnille ja naiseudelle.

​Kuvia Lumosta:

Luonnollisen Kauneuden Keidas by Lumo haluaa hemmotella Naiseuden Voiman seuraajia:Kaikkien hiusten savi- tai merilevähoitojen yhteydessä tarjoamme hiusten yrttihuuhteen veloituksetta. Hiusten hoitokäsittely sisältää intialaisen päähieronnan, hiuspohjan ja hiuksen tarpeen mukaisen hoidon joko savella tai merilevällä, sekä pesupaikalla tehtävän hoitavan ja hiuksiin jätettävän yrttihuuhteen hiuksille ja hiuspohjalle.

Ekohoitolassamme tarjoamme Keitaan Kosketus -palvelupaketin -15% (tarjous 152,15e, norm. 179e). Paketti sisältää intialaisen päähieronnan, sekä Lumo -kasvohoidon. Lumo -kasvohoitoon käytetään Demeter -sertifioitua Martina Gebhard -luomusarjaa, ja hoitoon yhdistetään valintasi mukaan kolme seuraavista lisäpalveluista: mekaaninen epäpuhtauksien poisto, kasvojen akupistehieronta, päänhieronta, silmänympäryshoito, tai käsien hieronta. Lumo -hoitoon kuuluu myös virkistävä tai tasapainottava jalkakylpy asiakkaan toiveen mukaan.

Edut ovat voimassa 15.10. mennessä varatuista ajoista koodisanalla Naiseuden Voima. Varaa aika tästä

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.