Nainen, jolla on missio

Modernissa ajassa sana “feminiininen” linkittyy helposti naisen ulkonäköön ja sen pinnalliseen tarkasteluun. Nainen on feminiininen (ja kaunis), jos se täyttää tietyt normit. Hoikkuus – tai nykyään paremminkin pieni timmiys on kulttuurimme arvostamaa kauniiden kasvojen lisäksi. Ei ole väliä, onko kauneus luonnollista vai keinotekoista. Eikä ole väliä, miltä ihmisestä sisältä tuntuu.

Helposti nainen voi varsinkin heikolla hetkellä lähteä mukaan tähän vertailuun ja pitää itseään riittämättömänä. Mutta niin kauan, kun nainen mittaa omaa arvokkuuttaan ulkoisilla mittareilla, hän on umpikujassa. Onnellisuus ei tule siitä, saako ne pari kiloa pois tai saako naamansa hieman erilaiseksi. Mutta mistä se sitten tulee?

Elämme uuden ajan alkua, jossa naiseuden ja feminiinisyyden “mittarit” muuttuvat radikaalisti. Ne muuttuvat ensin yksilöiden sisällä ja pikku hiljaa alkavat heijastua myös kulttuuriin. Naisen arvostettaviin ja hyväksyttäviin ominaisuuksiin ei enää kuulu se, miltä nainen näyttää vaan se, miten nainen kokee itsensä. Sisäinen itsevarmuus- ja luottamus, jonka lähde on jokin muu, kuin ulkokuori on se, mikä saa uuden naisen sädehtimään.

Kun nainen vertailee ja miettii sitä, mitä häneltä puuttuu, hän on päässään; ajatuksissaan, mielikuvissaan ja menneisyydessä. Hän ei ole läsnä omassa kehossaan ja sydämessään, jossa sijaitsee rauha ja syvempi tietämys elämästä. Todellinen yhteys itseen tapahtuu, kun irtaudumme päästä, koska päätämme, ajatuksiamme hallitsee maskuliinienergia, jonka tarkoitus on ollut erottaa meitä toisistamme ja itsestämme – luoden toki tästä huolimatta paljon hyvää. Mutta sen hinta on ollut kadotettu yhteys omaan, todelliseen naiseuteemme.

Kun naisen keho ja mieli yhdistyy ja sydän pääsee avautumaan, hän alkaa elää elämäänsä harmoniassa elämän ja ympäristönsä kanssa. Hän näkee ihmiset ja myös sisarensa ystävinään, ei vihollisina. Hän löytää sisältään todellisen feminiinisen, pehmeän ja herkän energian, jolla on valtava tarve luoda ja auttaa muita. Aivan kuin nainen luo odottaessaan, synnyttäessään ja hoitaessaan lasta, on tämä sama voima käytössä kaikilla naisilla, vaikka lasta ei hankkisikaan. Sen voiman voi kohdentaa moneen muuhun asiaan, maailma tarvitsee meitä. Me kaikki olemme äitejä, vaikka emme saisikaan omia lapsia.

Kun nainen antautuu tälle uudelle voimalleen, hän löytää uuden merkityksen elämästä. Hän kokee vahvasti, että hänellä on missio, joka on jokin suurempi, kuin mitä hän älyllisesti voi ymmärtää. Sen vuoksi, tämän mission oivaltamiseksi, tuleekin irtautua päästä ja ajatuksista. Pysähtyä ja antaa tilaa itselle. Kysyä, kuka minä olen? Kun mieli ei enää ohjaa (ja kerro, mitä pitäisi olla ja tehdä), on mahdollista antautua tälle hetkelle ja alkaa kuunnella omaa kehoaan ja sydäntä. Se, mikä tuottaa naiselle iloa, on aina suuntaviitta oikeaan suuntaan. Monella on kuitenkin kadonnut ilo elämästä. Helposti se katoaakin, jos alamme (päässämme) pohtia, mitä meiltä puuttuu.

Kun oma sydämeni avautui, löysin elämästä vahvan merkityksen, johdatuksen ja suunnan tunteen. Elämäni käsikirjoitus muuttui, kun käsikirjoittajaksi rupesi elämä. Annoin perheen, parisuhteen ja lapsien tulla sydämeeni, vaikka – tai juuri siksi, että ne eivät aiempiin suunnitelmiini kuuluneet. Olen saanut tästä huolimatta – tai juuri siksi toteuttaa itseäni monenlaisella tavalla. Olen todellakin ollut luomistyössä, mutta samalla tunnen olevani valmistautumassa jollekkin suuremmalle.

Juuri nyt haluan keskittyä perheeseen ja sanoinkin eräälle tuttavalleni, että oma työurani alkaa varmaan vasta nelikymppisenä. Tuskin olen jäämässä eläkkeelle kuusikymppisenä, niin kuin idolini, joka myös aloitti työuransa myöhemmällä iällä ja nyt porskuttaa 85-vuotiaana motivoituneena vieden viestiä tietoisesta evoluutiosta. Ei ole vaihtoehto minun elämässäni, tai ainakaan tässä elämässä, että väsyttäisin itseni työssä, jota sydämeni ei allekirjoita.

Mieheni sanoi lukeneensa jostain tutkimuksesta, että tämän päivän elinajanennusteessa vähintään toinen parisuhteen osapuoli elää yli 90-vuotiaaksi. On tässä siis aikaa.Mikä on sinun kutsumuksesi, intohimosi, tehtäväsi ja tarkoituksesi? Ei se mitään, jos et vielä tiedä tarkkaan, en minäkään. Uskon, että elämän tarkoitus on joka tapauksessa elää ja nauttia juuri nyt. Tässä hetkessä se elämäntehtäväkin alkaa itsestään paljastua, ei koskaan menneessä tai tulevassa. Joka hetki olemme valmistelussa, olemme siitä tietoisia tai emme. Opimme paljon taitoja ja saamme kokemuksia, joilla on suurempi tarkoitus, kuin parhaillaan näemme. Jälkeenpäin asiat ovat aina todella selkeitä, luottakaamme siihen!

 

Picture

 

Lisää kirjoittajalta Viidakon villinainen

Synnytystraumasta eheytyminen ja voimaantuminen – matka syviin orgasmeihin on mahdollista!

Tulevana talvena tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta esikoislapseni, poikani syntymästä. Hänen syntymänsä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.