Näin nouset omaan voimaasi Naisena – tunnista syvempi tarpeesi VLOGI ALKAA!

Kyllä. Olen tällä uusiutumassa säännöllisesti. Polttamassa vanhan “minän” ja nousemassa tuhkasta Fenix-linnun lailla. Olen kirjoittanut blogia nyt 10 vuotta. Oikeastaan tasan 10 vuotta sitten helmikuussa se alkoi, Quinoaa-blogi ruokaresepteillä ja kohtalaisen kököllä kielellisellä ilmaisulla, haha 😀

Tuon vuoden aikana elämäni meni totaaliseksi uusiksi. Se, mitä olin ennen, sitä ei vain ollut enää oikein missään muodossa. Vanha räjäytettiin, PAM!

Videoiden teko ei ole ollut minulle aiemmin kovin luontevaa ja olen onnistunut välttelemään niitä tähän asti, vaikka jotain olen joskus väkertänyt ja toki ollut myös haastateltavana. Nyt paine kattilassa oli sen verran suuri, ja kun sisältäni tämä asia alkoi virrata tuoden elämääni ihan uutta energiaa (joka ei ehkä heti näy ulospäin), mutta tunnen sen samanlaisen kipinän, joka valtasi minut 10 vuotta sitten.

Se energia kertoo, että KAIKKI ON MAHDOLLISTA, elämä on HELPPOA, UPEAA, IHANAA ja olet ANSAINNUT KAIKEN HYVÄN juuri nyt. Let it FLOW!!!

Tästä energiasta käsin, aion luoda ytimekkäitä ja melko lyhyitä videoita aiheista, jotka ovat minulle tärkeitä. Videoilla vastaan todella mielelläni myös kysymyksiin ja pohdintoihin ja haluan käydä vuoropuhelua sinun kanssasi. Jotta voimme tehdä tästä matkastamme kokoNaisiksi upeiksi luojattariksi parhaan mahdollisen!

Olen treenannut omaan voimaan nousua ajoittain äärimmäisissä olosuhteissa vuodesta 2012, jolloin esikoiseni syntyi ja saimme melko haastavan alun perhe-elämäämme. Tunnelukkoja on tullut työstettyä ja samalla kaivettua sisältä se, että MIKÄ TÄSSÄ HETKESSÄ ON TOTTA JA MITEN MINÄ VOIN VAIKUTTAA TÄHÄN HETKEEN JA SITÄ KAUTTA ELÄMÄÄNI?

Ulkoiset, haastavat olosuhteet ja tilanteet voivat olla katalyytteja muutokseen, jota maailmamme tässä hetkessä kaipaa. Sinä et ole haasteidesi kanssa yksin. Sinä et ole haasteidesi kanssa sattumalta. Me jokainen nainen olemme täällä tekemässä oman taistelumme, jonka palkinto on sitäkin suurempi.

Nautitaan kuitenkin matkasta, tässä ja nyt, koska tämä hetki on ainut, mikä merkitsee!

Ensimmäisellä videollani aihe on: “Näin nouset omaan voimaasi Naisena – Tunnista syvempi tarpeesi”. (Ja toki kanavaltani löydät myös muutaman muun aiemman videon), mutta jatkossa näitä siis on tarkoitus tehdä lisää <3 I can’t wait!

Seuraa youtube kanavaani tästä

Lisää kirjoittajalta Viidakon villinainen

Synnytystraumasta eheytyminen ja voimaantuminen – matka syviin orgasmeihin on mahdollista!

Tulevana talvena tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta esikoislapseni, poikani syntymästä. Hänen syntymänsä...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.