Muutos tekee hyvää ja uudet tuulet puhaltaa

 

Täällä on ollut hiljaista melkein kaksi kuukautta! Olen nyt jäänyt selvästi tavoitteesta kirjoittaa kaksi postausta viikossa mutta jotenkin se on tuntunut tällä hetkellä toisarvoiselta. Joku on joskus kirjoittanut jossakin, että siitä tunnistaa hyvän bloggarin kun hän tekee elämäntilanteesta huolimatta postauksia säännöllisesti. En tiedä onko tämä ainoa peruste hyvälle bloggarille mutta ainakin se pitää seuraajakunnan aktiivisena.Syitä on varmasti monia miksi en ole saanut kirjoitettua, mutta ehkä suurin on se, että olen ollut oikeastaan juhannuksesta saakka huonovointinen ja todella väsynyt. Koneella oleminen ei ole kauheasti inspiroinut ja olenkin tehnyt paljon muita juttuja, kuten maannut sohvalla ja ottanut päikkäreitä. Viimeiset pari viikkoa olo on alkanut olla suhkot normaali ja koneella olokin on alkanut taas tuntua paremmalta. Osaatteko arvata mikä mystinen tauti minulla voisi olla kyseessä?

Toinen syy on se, että olen aloittanut työt Koivistonkylän Easyfitillä Personal Trainerinä. Tähän uuteen haasteeseen jouduin suorittamaan muutaman haastavan testin ennen kuin aloitin siellä. Jonkun verran joutui keskittymään opiskeluun taas. Hyvä niin, sillä moni asia varsinkin anatomiasta syveni taas kerran. Viime viikosta asti olen ollut siellä muutamia iltoja viikossa ja saanut jo asiakkaitakin, joka tuntuu aivan mahtavalta.

Huomasin taas kerran että yksi unelma on tullut toteen. Olen jo pitkään haaveillut siitä, että olisi mukava tehdä töitä sellaisessa paikassa missä itse voi myös treenailla ja samalla auttaa ihmisiä. Ihmisten ohjaaminen liikunnan parantavan voiman kanssa on mahtavaa ja itselleni täysin luontaista. Liikunnan hyödyistä uskallan liputtaa kovaan äänen, sillä itse koen koko ajan sen, kuinka kehoni ja mieleni kiittää pienistäkin liikunnallisista hetkistä. Mukavat työkaverit on ehdottomasti plussaa myös tässä asiassa!

Kaikkea siistiä ja uutta tulen tekemään työn puitteissa koko syksyn ja alan varmasti myös aktivoitumaan taas kirjoittamisen osalta pikku hiljaa.

Kolmas ja ehkä ei niin mieleinen asia, jonka päätin haikeana, on se etten tee enää ainakaan vähään aikaan doulauksia. Muu elämä menee nyt vain yksinkertaisesti edelle tässä asiassa. Ihmiselämässä on niin paljon siistejä juttuja joihin voisi keskittyä mutta joskus on vaan priorisoitava. Olen myös huomannut sen että raskainta itselleni doulauksissa on ollut se, että täytyy päivystää parhaimmillaan kuukauden. Olen sen verran meneväistä sorttia, että kuukausi samassa kaupungissa tai maassa on itselleni pitkä aika. Uskon kuitenkin että doulaukset tulevat jossain vaiheessa uudelleen elämääni. En siis ole enää Tampereen doulapiirin listoilla mutta toivottavasti pääsen joskus esimerkiksi ystävän synnytykseen mukaan. Synnytys on edelleen niin ihana ja tärkeä aihe itselleni.

Picture

Revolution PT koulutuksessa Espoossa pari päivää sitten. Poseerausta viralliseen kuvaan.Kaikki varmasti ovat tässä vaiheessa jo arvanneet edellä mainitsemani “taudin” kuvan, joka aiheutti suunnatonta väsymystä. Niille lukijoille, jotka eivät ikinä ole kyseistä tilaa kokeneet niin voin kertoa, että olen onnellisesti viikolla 14. raskaana. Alku kolmannesta vielä mennään mutta maha on alkanut kasvaa epäilyttävän paljon. Mutta tästä aiheesta kirjoittelen joku päivä lisää.

<3:lla
Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Ei kommentteja

  • Kiitos Marianne! Käyn mielelläni nyt kurssin kun se on ajankohtainen ja kirjoitan siitä myös postauksen. Pakkohan tätä synnytyksen ja raskaanaolon ilosanomaa on saada eteenpäin =)

  • Hurjasti onnea ja hyvää vointia <3 Ja kiitos aikoinaan juttutuokiostamme doulaukseen liittyen. Doulan käyttö oli ehdottomasti yksi parhaita päätöksiä ja teki synnytyksestäni erityisen hienon kokemuksen ja pelot taustaani liittyen oli sitä kautta turhia ja ilman doulaa kokemus ei todella olisi ollut niin hyvä. Hurjan arvokasta ja hienoa työtä <3 Viimeksi eilen jälkitarkastuksessa kyynelehdin asiaa kuinka käsittämättömän upean avun voi toiselle naiselle siinä herkän hauraassa tilassa antaa.

    • Mahtavaa Maiju että sait doulasta noin mahtavan tuen! Doulasta tuen saaneita naisia alkaa olla jo hyvin paljon ja positiivinen sana kiirii. Uskon että siinä on yksi tulevaisuuden uusia ammatti. Seurailen kanssa sun blogista teidän kuulumisia ja hyvinhän teillä näyttää pyyhkivän <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.