Mitä ovat tietoisuuden tasot ja miltä henkinen herääminen tuntuu

Henkisissä opetuksissa puhutaan värähtelyistä. Mitä korkeampaa värähtelyä, sen parempi meidän on olla. Mitä pidemmälle kuljemme henkisellä polulla, mitä suuremmin tietoisuutemme laajenee, sen korkeampiin värähtelyihin pääsemme käsiksi.

Ulottuvuudet eivät ole portaiden tavoin kerroksittain vaan enemmänkin kuin veteen heitetyn kiven jättämiä rinkuloita. Mitä korkeampi taso, sitä laajempi tietoisuus.

Me ihmiset lähtökohtaisesti värähtelemme kolmannella ulottuvuudelle. Kolmannella ulottuvuudella energia on paksua ja tahmeaa, asiat voivat ilmentyä hitaasti ja olemme sidoksissa aikajanaan mennyt, nykyhetki, tuleva.

Kolmannella ulottuvuudella ihminen ei tiedosta olevansa jotakin suurempaa. Hän ei eriytä itseään ajatuksistaan, tunteistaan ja kehostaan vaan kokee minuutensa olevan vain ja ainoastaan nuo asiat. Jos hänelle sanoo, että sinä et ole yhtäkuin mielesi, hän ei pysty käsittämään tätä. Tavallaan ajattelu boksin ulkopuolella ei onnistu. Hän uskoo vain siihen, mitä näkee, eikä kysy mielessään kysymyksiä elämän suuriin mysteereihin. Hän voi kokea onnea ja elää täyttä elämää, mutta usein egon tuomat murheet varjostavat tätä kaikkea.

Jos ihmisen mieli syystä tai toisesta alkaa kokea henkistä heräämistä, hän siirtyy neljännelle ulottuvuudelle ja siitä ponnahduslautana viidelle ulottuvuudelle. Hän alkaa ymmärtää fyysisyyden takana olevan jotakin paljon suurempaa. Aivan kuin hän olisi saanut käsiinsä oppaan, jossa selitetään miten täällä kuuluu elää ja mikä tämä koko homman juju on! Hänen sisältään tulee vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Hän vain tietää. Syvä ymmärrys laskeutuu hänen sydämeensä.

On kuin jokin perustavalaatuinen koodi olisi purettu hänen sielustaan ja tuotu mielen tasolle.

Aiemmin kliseisiltä tuntuvat sanat kuten valo ja rakkaus aukeavat hänelle täysin sanoinkuvaamattomalla tavalla. Noissa sanoissa, valo ja rakkaus, piilee tietoa enemmän kuin missään kirjassa yhteensä.

Samalla valaistuneessa ihmisessä muuttuu yleensä moni asia. Hän alkaa tuntea vetoa rauhallisempaa arjen rytmiä kohden. Puhdas ruoka, aidot ihmissuhteet, jooga, luonnossa oleskelu, lempeämmät arvot, ne kaikki nousevat pintaan. Herääminen voi tapahtua milloin vain, jo nuorena tai vasta myöhemmällä iällä. Mutta ulkoisesti ei voi sanoa, millä ulottuvuudella hänen tietoisuutensa on. Kaikki me tuolla vilkkailla kaupungin kaduilla tallatessamme näytämme samalta. Tosin hänet voi tunnistaa rauhallisesta ja rakastavasta energiasta, hänen lähellään on helppoa ja mukavaa olla.

Varsinkin aluksi ihminen voi huomata seilaavansa tietoisuuden tasojen välillä aivan miten sattuu. Yhtenä päivänä hän voi tuntea suurta rauhaa, toisena humpsahtaa takaisin kolmannen ulottuvuuden raskaisiin energioihin vailla keinoa päästä takaisin. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä helpommin ihminen oppii tapoja päästä takaisin ja pysyä korkeissa värähtelyissä.

Tosin sielumme saa upeita oppiläksyjä juuri kolmannella ulottuvuudelle, joten on tärkeää viettää aikaa sielläkin. Lisäksi vaikka tietoisuus onkin viidennelläkin ulottuvuudella, sitoo meitä täällä fyysisyyden lait, mutta hieman eri tavoin kuin ennen. Elämään tulee taikaa ja aivan uudenlainen hauskanpidon elementti. Kuinka ihanaa onkaan huomata, miten esimerkiksi omat ajatukset voivatkaan muovata fyysistä energiaa ja miten manifestointi toimii.

Kun tietoisuuden tasot aukeavat, se on kuin oppisi pyörällä ajamaan. Sisällä olevaa tietoa ei voi enää sulkea pois, eikä sitä missään nimessä haluakaan. Egon ääni hiljenee ja tilalle tulevat sielun viisaat opit.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

    1. Tuo jyvä on kallisarvoisinta mitä sinulla on. Pidä siitä hyvä huoli, anna sille valoa ja ravintoa. Pian saat jo nauttia sen huimasta kasvusta.