Mitä eletty elämä ja karmasi ovat koodanneet kehoosi?

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Smiling Starsin kanssa.

Vuodesta 2016 olen ollut omakohtaisen kokemuksen kautta tietoinen siitä, että ajatukset ja tunteet vaikuttavat kehomme hyvinvointiin ja terveyteen tekojen ohella.

Kokemukseni ja ymmärrykseni tästä yhteydestä on syventynyt ja laajentunut vuosien mittaan, ja kun kuulin Erkki Lehtirannan pitävän viikonloppukurssin kehon karmallisesta kieliopista, halusin luonnollisesti hypätä kurssille mukaan oppimaan lisää tästä ihmeellisestä joka paikkaan mukana kulkevasta temppelistä.

Keho on viisas ja rehellinen, sillä se on saumattomassa yhteydessä olemuksemme eri tasoihin. Kehoa voitaisiin ajatella eräänlaisena näyttöpäätteenä meidän sisäiselle tilalle ja valinnoille, joita olemme tehneet ja teemme jokaisessa nykyhetkessä.

Kuva: Anthony Shkraba

Eletty elämämme ja karmamme (teoista syntyneet seuraukset) ovat piirtäneet kehoomme monenlaisia koodauksia, jotka ilmentävät universaaleja symbolien, heijastuksen, karman ja ajatuksen lakeja.

Kaikki kehossa voidaan nähdä symbolisena (symbolien laki), ja ihmisen sisäisellä ja ulkoisella todellisuudella on korrelaatiosuhde (heijastuksen laki).

Olet ehkä kuullut seuraavasta hermeettisestä aksioomasta: ”Niin ylhäällä kuin alhaalla.”

Käytännön tasolla jokainen merkittävä kehon osa tai järjestelmä toimii koko kehon (tai yksilön jonkin toisen kokonaisen tason) mikrokosmoksena. Eli kun tutustut äärettömyyteen nimeltä ihminen, tutustut samalla myös koko maailmankaikkeuteen.

Karman laki on yksinkertaisuudessaan universumin kirjanpitojärjestelmä ja tapa kytkeä syyt ja seuraukset toisiinsa. Tyypillisimpiä karman kohtaamismuotoja ovatkin erilaiset terveysongelmat.

Karman lain yhteydessä on tärkeää muistaa, että rakkaus purkaa karmaa nopeiten.

Kehon ihmeellinen biotietokone resonoi ajatustemme ja uskomustemme kanssa (ajatuksen laki). Ajatuksemme usein toistettuina tulevat lopulta näkyviin fyysiselle tasolle – sen takia onkin tärkeää olla hereillä niin omien ajatusten, kuin myös tiedostamattoman ja tietoisen mielen vuoropuhelun kanssa.

Tässä auttavat muun muassa erilaiset tietoisuusharjoitukset kuten meditaatio, sekä oman kehon kieleen tutustuminen.

Jaan kanssasi seuraavaksi muutamista kurssilla oppimistani koodauksista.

Suurin osa meistä seisoo valtavan tietopankin, eli jalkojen päällä.

Jalkojen kolminaisrakenteeseen on koodattu paljon infoa. Mielen kolmikerroksellisuus, eli tahto, ajatus ja tunne, näkyvät symbolisesti jalan rakenteessa.

Kuva: Smiling Stars

Jalkapohja symboloi fyysistä puolta, TAHTOA. Jos yksilö ei nosta katsettaan ylöspäin fyysiseltä tasolta, hänen kehityksensä kulkee vaakatasolla eli ihmisenä kasvua ei juurikaan pääse tapahtumaan.

Jalkapöydän loiva nousu kuvastaa kolminaisuuden mentaalista puolta, eli AJATUSTA. Mentaalisuuteen panostamalla kehitys vie kyllä ylöspäin, mutta hitaasti. Tämä on se kehityksen tie, jonka moni Maan ulkopuolinen sivilisaatio on valinnut itselleen.

Ihmiskunta on kuitenkin tehnyt aikojen alussa valinnan kehittyä jyrkintä, eli emotionaalista reittiä pitkin. TUNTEEN tie voi olla monelle meistä varsinainen Akilleen kantapää, mutta se mahdollistaa myös nopeimman kasvun ja kehityksen RAKKAUDEN VALITSEMISEN KAUTTA.

Nousu kantapäätä pitkin on kieltämättä haastava, mutta jos onnistumme kollektiivina tehtävässämme, tulee ihmiskunnasta galaktinen rakkauden majakka.

Aasinsiltana rakkaudesta pääsemme keskeisimpään sisäelimeemme, eli SYDÄMEEN.

Usein kun me ihmiset osoitamme itseämme sormella, osoitamme rintaamme kohti. Sydämessämme lepääkin minuutemme ydin, ja sen voidaan tuntea olevan myös sielun koti.

Sydän on viisas elin, joka lähettää ja vastaanottaa signaalia toisilta sydämiltä. HeartMath Institute on tutkinut, että sydämen kenttä on jopa 50 kertaa voimakkaampi kuin aivojen kenttä – väheksymättä yhtään aivoja.

 

Kuva: Amy Shamblen

Sydämen toiminta kytkeytyy läheisesti verenkiertoon, laskimoon, valtimoon ja aorttaan. Jos siis sydämessä tai verenkierrossa esiintyy problematiikkaa, kielii se karmallisesti aina rakkauden vajeesta. Tällöin ihmisen on hyvä tutkia ja kysyä itseltään, että mitä on vaikeaa rakastaa ja miksi sydämen energioiden virtaaminen on rajoittunutta. Anteeksianto on näissä kysymyksissä usein olennainen avain.

Karmallisesti oikullinen rakkausluonne voi ilmetä ajan saatossa rytmihäiriöinä.

Sydänkohtaus kertoo puolestaan siitä, että ihminen ei ole antanut tarpeeksi energiaa rakkaudelle, eikä ole ilmaissut riittävästi rakkautta – rakkauden aito ilmaiseminen on siis keskeisimpiä asioita, etenkin, jos sydänkohtauksen vaara on olemassa.

Korkea verenpaine ilmentää ihmisen kehittymätöntä rakkausluonnetta ja rakkauden rajoittamista. Kun rakkausenergiaa padotaan tarpeeksi pitkään, paine sen ilmaisemiselle kasvaa, mistä seuraa myös ongelmia verenpaineen kanssa. Arjen hyvyyden tunnistaminen ja ilon kultivointi on suositeltavaa kiinalaisenkin lääketieteen näkökulmasta.

Anemia, eli vähäverisyys, on myös mielenkiintoinen karmallinen ilmentymä siitä, että ihminen on jollain tapaa kyvytön tai haluton käyttämään omia kykyjä ja lahjoja rakkauden työssä. Aneemisena voikin kysyä itseltään, että: ”Olenko ottanut tehtäväni vastaan? Miten voin tehdä palvelemisesta kivaa?”

Verisuonten kovettuminen symboloi ihmisen emotionaalisen puolen kovettumista. Aikaisempi emotionaalinen avoimuus on saattanut surkastua elämän varrella, tai ihminen on sulkenut sydämensä joltakin ihmiseltä; mahdollisuuksia tunnepuolen kovettumiselle on monia.

Onkin tärkeää pitää sydänkeskusta mahdollisimman auki ja virtaavana – eli tuntea tunteensa – ja tietenkin muistaa lähettää sydämelle rakkautta. Se tekee uutterasti töitä puolestamme koko ajan. ❤

Kukkauutteista kesäpikkusydän on omiaan tukemaan sydämen hyvinvointia sen lisäksi että se aktivoi musikaalisuutta ja saa sydämen laulamaan. 🙂

Väreistä smaragdin vihreä, pinkki, kulta ja valkoinen hoitavat myös sydäntä. Näitä värejä voi visualisoida ja hengittää sydämeen rakkauden kera.

Lopuksi: on hyvä tiedostaa, että fyysinen keho tulee hienokehojemme perässä.

Eli vaikka tietoisuus ja tunne ovat jo liikkuneet eteenpäin, ja ihminen on ryhtynyt tekemään töitä itsensä kanssa, voi keho oireilla vielä fyysisellä tasolla. Siksi on tärkeää harjoittaa myötätuntoa ja lempeyttä itseään ja kehoaan kohtaan, sekä muistaa kärsivällisyys prosessin kanssa.

Saimme viikonlopun aikana PALJON tietoa, josta kirjoitin nyt vain jäävuoren huipun verran. Jos sinua kiinnostaa kuulla videomuodossa lisää kehon karmallisista koodauksista, niin tilaa Hoitavan Kipinän YouTube-kanava. Lataan sinne jossain vaiheessa videon, jolla käsittelen tätä niin mielenkiintoista aihetta lisää. 🙂

Lisäksi Ohashin kirja ”Kehon kieli” voi tyydyttää tiedon nälkää.

Suosittelen myös lämpimästi tutustumaan Smiling Starsin kurssi-, kirja- ja kukkauutevalikoimaan. Olen itse ammentanut paljon Erkin opetuksista niin kurssi- kuin kirjamuodossakin.

Ilolla,

Kipinä

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.