MISSIO

Mikä on Naiseuden Voima?

Naiseuden voima on perustettu Heidi Harjun (myös naistenpiiri fasilitaattori, bloggaaja/vloggaaja) ja Elina Ojaniemen (bloggaaja / vloggaaja) toimesta vuonna 2014.

Entisessä elämässämme olimme molemmat olleet suorittajia ja etsineet onnea ulkopuoleltamme; treenatusta kehosta tai uralla kehittymisestä. Sitten hurahdimme molemmat henkisyyteen ja sen jälkeen pompsahdimme ihanaan äitiyskuplaan. Tapasimme säännöllisesti lastemme kanssa, ja loimme välillemme syvempää yhteyttä ja ymmärrystä.

Naiseuden voima alkoi pian resonoida ympäristöön, ja bloggaajia alkoi tulla mukaan jakamaan ajatuksiaan tämän arvomaailman äärelle. Muutamassa vuodessa kasvu on ollut hurjaa – ja nyt bloggajia on monta kymmentä Naiseuden voimassa!

Matka ei ole ollut pelkkää ruusuista, vaan ajoittain suurtakin kasvua. Meillä on ollut halu ymmärtää haasteita ja epävarmuutta ja kasvaa niiden yli, luottaen suurempaan tarkoitukseen. Nähdä niin valot kuin varjot itsessämme, toisissamme ja maailmassa. Olemme tehneet yhdessä piirityötä ja siitä muodostui enemmän Heidin missio. Nyt Naiseuden voiman piirinvetäjiä on myös kymmeniä ympäri Suomen!

Naiseuden voima on rakkautta ensisijassa itseämme kohtaan. Kun opimme rakastamaan, hyväksymään ja voimistamaan itseämme sisältäkäsin, meillä on annettavaa myös ulospäin. Naiseuden voimassa yhdistyvät naisen vahvuus ja herkkyys. Meillä on suuri viesti maailmalle, uskomme, että naiset ovat avain muutokseen, kun saavat eheytettyä ja voimaannutettua itsensä!

Naiseuden voimassa haluamme jakaa tärkeää sanomaa, voimaantumistarinoita, ideoita, ajatuksia ja työkaluja henkisen kasvun ja hyvinvoinnin polulla. Tule mukaan seuraajiimme tai bloggaajiin! Ja ehdottomasti myös Naisten piireihin!

Alla oleva kuva Naiseuden voiman perustaminen vuonna 2014.