Minä ja masturbointi

Tunnustan julkisesti: saan joka päivä ainakin yhden orgasmin. Useimpina päivinä kolme.

Osana omaa seksuaaliterveyttäni olen luonut tilaa päivittäiselle masturboinnille. Miksi?

Olen seksuaalinen, eläväinen ihminen. Tykkään puhua seksistä, seksuaalisuudesta, asennoista, kumppaneista, mielihalujen eri vivahteista ja etenkin miten kuun vaiheet vaikuttavat minun omaan seksin nälkääni. Usein kuuntelen ystävien mietteitä seksiin liittyen ja nakkelen innokkaasti vinkkejä ja omia kokemuksiani. Kahden pienen lapsen vanhempana elämässäni ei ole samalla lailla tilaa spontaanille leikille keskellä päivää tai illallisen laittoa kuin mitä oli ennen lastemme syntymiä, mutta esimerkiksi päivällä kumppanin kanssa nostatettu eroottinen lataus vaikkapa tekstiviestien (tai mitä parempi, kuvaviestien tai lyhyiden eroottisten videoiden) välityksellä saa illalla ihanan kohokohdan kun olemme saaneet kaksi villiä lasta nukkumaan ja meidän aikuisten oma aika alkaa. Mikään ei piristä minua kuin pieni seksiviesti rakkaalta keskellä työpäivää. Tai vapaapäivää. Tai bussimatkaa. No okei, mikään ei piristä mua missään tilanteessa, kuin pieni seksiviesti rakkaalta.

Koen päivittäisen itsetyydytyksen rentouttavan mieltäni ja kehoani. Kun nautin, koen olevani elossa ja terve. Koen olevani kaunis ja ihana, tärkeä ja voimakas, upea ja ainutlaatuinen. Masturbointi on osa terveellistä seksuaalisuuttani ja sen avulla parannan myös omaa kehoyhteyttä sekä kehonkuvaani. Kuukautis- tai ovulaatiokipuni hellittää, mieleni tyyntyy, kehoni rentoutuu, saan paremmin unta ja mieleni kirkastuu. Masturbointi on minulle kuin teepuuöljy, havupuu-uute tai ruokasooda: tepsii vaivaan kuin vaivaan! Kun masturboin tai rakastelen kumppanini kanssa, olen todella sinut itseni kanssa. Masturboinnin eikä rakastelun kuitenkaan tarvitse päättyä orgasmiin ollakseen “oikeaa masturbointia” tai nautinnollista. Ei se päämäärä vaan se matka. Itsetyydytyksessä on minulle kyse rentoutumisesta ja suhteesta omaan seksuaalisuuteen sekä itselle nautinnollisten asioiden opettelusta. Jokaisen ihmisen keho on kaunis ja jokaisen ihmisen seksuaalisuus on kaunis, pyhä ja arvokas asia ja jokaisen nautinto on erilainen. Minä tykkään tästä, toinen tuosta, ja kolmas sitten jostain ihan muusta. Sekin vaihtelee, hetkestä toiseen mistä minä tykkään.

Tahdon hieman avata minun omaa seksuaalihistoriaani. Minulla oli jo pienenä lapsena vahva kiinnostus klitorikseeni ja kehooni. Huomasin varhaisessa vaiheessa, että tuntui hyvältä istua tuolin reunalla kun tuoli painoi klitorista. Venkutin ja nylkytin ja ihmettelin, että mikä tää juttu on! Lopulta aloin masturboimaan omassa huoneessani ja saatoin viettää tuntikausia vain yksin peiton alla omaa kehoani tutkien. Sain jo ennen kouluikää voimakkaita klitorisorgasmeja ja luulin, että kun saan kliimaksin, kuolen. Nyt naurattaa, mutta silloin pelko oli ihan totta! Suhtauduin terveellä lapsen mielenkiinnolla omaan kehooni, mutta valitettavasti kasvuympäristö ei ollut seksuaalisuuteni heräämisen puolesta avointa ja aloin vähitellen häpeämään masturbointia ja koko kehoani. En tiennyt mitä klitoriksella leikkiminen oli nimeltään enkä tiennyt, että en kuole jos saan orgasmin. En edes ollut kuullut sanasta orgasmi. Kerran kesämökillä ollessani äitini löysi minut sohvalta sormet housuissa ja muistan miten tuomitseva katse hänellä oli, kun hän katsoi minua pitkään ja pudisti päätään. “Okei, tässä on jotain tosi väärää ja likaista”, ajattelin.

Olen ollut teinistä saakka seksuaalisesti hyvin aktiivinen ja kumppaneita on ollut erittäin paljon. En kuitenkaan saanut kenenkään kanssa orgasmia, en klitoriksen enkä todellakaan emättimen kautta. Sain niitä yksikseni, mutta muiden edessä se tuntui häpeälliseltä. Nuorempana en edes ymmärtänyt oman nautintoni olevan mitenkään tärkeää, vaan seksi oli enemmänkin esitys kuin intiimi, kaunis asia. Harrastin seksiä kun kaipasin läheisyyttä sekä hyväksyntää, mutta en osannut valita kumppaneiksi minua kunnioittavia ihmisiä, koska en itse osannut kunnioittaa itseäni. Kasvaessani teiniksi 1990-luvulla ja täysi-ikäiseksi 2000-luvun alussa tarjolla ei ollut intersektionaalisia feministisiä julkaisuja, eikä tyttöjen seksuaaliterveyteen liittyvää rehellistä, suorapuheista ympäristöä. Koulun seksivalistus oli kurkku ja kortsu.

Tapasin upean aviopuolisoni 13 vuotta sitten ja meillä on ollut alusta saakka upea eroottinen yhteys. Hän tuntee kehoni täysin ja hänen läsnäollessa pystyn rentoutumaan paremmin kuin kenenkään toisen kanssa aikaisemmin. Rakastelumme voi olla joko tuntikausia kestävää syvällistä sydämet räjäyttävää kosmista yhteyttä, hauskaa rentoa leikkiä nautinnon ja roolien välimaastossa tai eläimellistä alkukantaista toimintaa. Kaikki on tervetullutta, kaikki on kivaa, kaikessa on suostumus ja kaikessa on valtava kunnioitus. Meilläkin on ollut omat kompastuskivemme ja haasteemme, mutta olemme molempia rakastaen niitä halunneet korjata onnistuneesti. Kumppanini on minulle se Täydellinen Rakastaja aka Ultimate Lover. Luottamus välillämme on valtava ja molempien toiveita ja rajoja kunnioitamme täysin sydämin. Seksuaalisuuteni on hänen kanssaan kehittynyt eheämmäksi ja avoimemmaksi, koska olen saanut opetella hänen kanssa ilmaisemaan toiveitani ja kertomaan myöskin syvistä haavoistani ja epävarmuuksista. Minulla on edelleen hyvin korkea seksuaalinen vietti, jopa korkeampi kuin koskaan aikaisemmin ja olen sen kanssa täysin sinut. Hän on kokenut minut maailman seksikkäimpänä naisena olin minä sitten minkä kokoinen tai näköinen tahansa. Tämä ainutlaatuinen parisuhde on saanut meidät molemmat voimaantumaan seksuaalisesti ja auttanut minua olemaan se avoin rehellinen itsensä tunteva nainen, kuka olen. Toivoisin tällaista seksuaalista suhdetta kaikille ihmisille. Nautin seksuaalisuudestani ja nautin, kun toinenkin nauttii siitä.

Osana tätä voimaantumista koen päivittäisten nautinnon hetkien olevan elintärkeitä omalle itselleni. Tahdon kannustaa kaikkia ihmisiä koskettelemaan itseään useammin ja jos mahdollista, luoda tilaa päivittäiselle orgasmille. Orgasmi päivässä pitää lääkärin loitolla, vai mitä? Millainen suhde sinulla on masturbointiin?

Nautinnollisin terveisin,

Suvituuli

Kaikki kuvat The Yoni Empire 

Seksuaalikasvatusta kouluihin ja yhteisöihinViekku.fi

Seksuaalikasvattaja ja doula Anna-Riitta Kässin hauskat ja opettavaiset, seksuaalisuusmyönteiset Facebook-sivut

 

Lisää kirjoittajalta Vapaa Nainen / Suvituuli Siikasaari

Äänesi on sinun

Olen vakaasti siinä uskossa, että musiikki ja laulaminen parantaa. Musiikkiin voi uppoutua...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.