Millainen kokemus jäi auratulkinnasta?

Pidän erilaisia hoitomuotoja erittäin tärkeänä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden kannalta. Itse haluan testailla erilaisia asioita ja ilmiöitä avoimesti vailla tuomitsemista ja määrittelyä. Uteliaisuus on vienyt minua tässä elämässä mahtaviin seikkailuihin ja haluankin pitää mieleni avoinna kaikelle ja näin säilyttää lapsille ominaisen elämänjanoisen elämänkatsomuksen.

Minuun otti yhteyttä ihana nainen, joka oli saanut juuri valmiiksi Lempeän elämän käsikirja säätäjille- kirjan ja sovimme haastattelusta. Nainen oli Leena Siitonen, joka kertoi tekevänsä myös auratulkintoja ja kiinnostuin heti aiheesta. Halusin että minullekin tehtäisiin tulkinta, vaikken edes tiennyt mitä se tarkalleen ottaen on.  Tulkinnan jälkeen olisin kuitenkin taas viisaampi elämän salaisuuksista ja se riitti minulle hyväksi syyksi perehtyä lisää asiaan.

Kaikkea emme voi selittää järjellä vaan joskus on hyvä hypätä kunnolla elämän virtaan ja päätyä tekemään sellaisia asioita mitä ei edes tiennyt viime viikolla olevan olemassa.

Tulkinta tehtiin videopuhelun välityksellä Leenan istuessa Helsingissä ja minä puolestaan olin fyysisesti Tampereella. Tunnelma oli mukava ja rauhallinen heti kun saimme kuvayhteyden. Aluksi Leena kertoi tarkemmin mitä puolentoista tunnin sessio tulisi pitämään sisällään ja sitten lähdimme toteuttamaan 3 osiota sisältävää tulkintaa.

Ensimmäiseksi hiljennyimme yhdessä ja sain hämmästyttävän nopeasti yhteyden itseeni ja tunsin kuinka herkistyin. Hiljentymisen jälkeen Leena lähti katsomaan/tuntemaan millaista minun ruusu voimani oli. Ruusu on ikiaikainen symboli sielulle ja hän kertoi näkevänsä sielunikuvan ruusumielikuvan avulla.

Tässä muutamia asioita itsestäni ruususymboliikan avulla esitettynä:

 • Ruusuni oli syvän oranssi, iso kokoinen ja voimakkaan oloinen
 • Ruusun terälehdet olivat hyvin avoinna, joka kuvasi tässä tapauksessa sitä että olen avoin kaikille uusille asioille
 • Tutkimusmatkailija joka haluaa ymmärtää maailmaa paremmin
 • Voimani on aikaansaava ja voimakas
 • Voimaa voisi käyttää hieman pehmeämmin ja siten säästää myös itseään
 • Itsensä kuuntelu on erittäin tärkeää ja asioihin ei aina kannata rynnätä päätäpahkaa
 • Itsensä hoivaaminen ja oma jaksaminen on tärkeä huomioida      —> ruusu on niin auki ja avoin että energia suuntautuu helposti liikaa ulospäin
 • Tälle ruusulle ominaista on sisäinen hehku, valoisa virtaava energia, luovuus ja halu saada asioita aikaiseksi, kehittyä ja mennä eteenpäin
 • Pitää muistaa vaalia kuitenkin yhteyttä itseensä ja toisiin, että kiire ja uudet ideat ei vie menessään
 • Täytyy muistaa kuunnella intuitiota ja myös luottaa siihen
 • Tässä kiteytetynä ruususymboliikan opetus:

Anna itselle aikaa, rauhoitu, hiljenny ja muista että ei ole kiire mitenkään

Tulkinnan toisessa osiossa lähdimme tutkailemaan tarinoiden ja kuvien kautta oman elämäni teemoja tässä hetkessä. Kolmessa tarinassa oli hieman erilaisia teemoja mutta pystyin jokaisesta niistä saamaan yhtymäkohdan omaan tämän hetkiseen tilanteeseeni. En erikseen käy tässä tarinoita läpi mutta niissä teemoinoina oli runsaus, voiman käyttö sekä rauhoittuminen.

Kolmannessa eli viimeisessä osiossa kävimme läpi 7 chakraa eli ihmisen elämänvoimakeskusta omassa sekä energiakehossa. Leena kävi koko chakrajärjestelmäni tilan läpi kuvien sekä tarinoiden avulla. Chakra järjestelmästämme voit lukea lisää esim. Liisan mainiosta postauksesta.

Kuvat ja tarinat ovat voimakkaita. Kaikista energiakenttäni tarinoista en päässyt heti kiinni mutta annan ajan kulua ja alitajuntani tehdä töitä niin varmasti kaikki asiat selkiytyy. Loppuun Leena teki minulle vielä energia tasapainoitusta ja pyysin sydän chakralleni hieman puhdistusta sillä tämän syksyn aikana on tuntunut, että olen sen sulkenut monesti tietoisestikin. Uuden ja vanhan integroiminen ottaa selkeästi aikaa ja nyt puhun siis busineksen tekemisestä, josta varmasti myöhemmin kirjoittelen lisää.

Oloni oli session jälkeen mukava ja rauhallinen. Koin että  olin ollut juuri oikeanlaisessa ”hoidossa” tässä hetkessä. Sain tärkeitä muistutuksia omista haastekohdistani ja sitten taas varmistusta siihen, että olen juuri oikealla tiellä menossa oikeaan suuntaan. Kaikki on hyvin tässä hetkessä kun sen vaan vielä aina muistaisi!

Jos kiinnostuit auratulkinnasta niin ottakaa Leenaan yhteyttä! Tässä vielä Leena Naiseuden voiman juttutuokiossa. Hän puhuu tärkeistä asioista, joita kaikkien ihmisten olisi miettiä ainakin välillä omassa elämässään. Ottakaa hetki ja pistäkää kuunteluun <3

 

<3:lla

Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.