Mielen ja Kehon vapaus


Kuten olette saattaneet huomata, blogini nimi on vaihtunut. Aikaisempi nimi oli niinkin samanlainen kuin sivuston nimi eli Naiseuden voima. Naiseuden Voiman sivut ovat olleet muutoksen kourissa ja olemmekin Heidin kanssa pohtineet syvästi, että mihin suuntaan haluamme sivustoa kehittää. Nyt ollaan hyvässä yhteisymmärryksessä kasvettu toimivaksi tiimiksi, joka voi oikeasti kasvaa isoksi sivustoksi. Meillä on ainakin vahva usko siihen ja sehän on tärkeintä!Samalla oma blogini on kokenut muutoksen ja olen halunnut tehdä siitä tavoitteellisemman. Enää fiilispohjalta tapahtuva maan- ja taivaan väliltä kirjoittaminen ei palvele omaa kehistystäni blogistina. Haluan kehittää kirjoittamistani ammattimaisempaa suuntaan ja ehkäpä myös ansaita tällä rahaa, joten silloin täytyy olla myös valmis ottamaan askelia seuraaville tasoille. Tiedän, epämukavaa ja pelottavaa mutta ainut oikea suunta itselleni.

Picture

​Haluan jakaa tietoa lukijoilleni kehon ja itsensä hyväksymisestä. Itse olen omalla matkallani inhonnut ja piiskannut omaa kehoani aivan tarpeeksi ja tiedän sydämestäni , että se tie ei johda mihinkään


En enää kirjoittele “sitä sun tätä”, vaan yritän pysyä aisoissa aihealueiden suhteen. Viime viikkoina on vahvasti ollut mietinnässä se, että kenelle kirjoitan ja mitä sellaista pystyn oikeasti antamaan lukijalleni, että hän saa siitä konkreettista hyötyä. Tästä iso kiitos kuuluu Tiia Konttisen 
Blogaajasta ammattilaiseksi- verkkovalmennuksen, siinä on ollut äärimmäisen hyviä ohjeita siitä kuinka blogia viedään ammattimaisempaan suuntaan.   

Tämän blogi tulee keskittymään jatkossa aika paljon kehollisiin asioihin ja itsensä hyväksymiseen. Tähän aihealueeseen liittyy hyvin vahvasti mieli ja yleinen hyvinvointi. Hyvinvointi on ollut koko 2,5 vuoden blogistina oloni aikana yksi kantavista teemoista, mutta olen siihen sotkenut myös paljon muutakin “sälää”. Tulen edelleen antamaan jonkin verran kehollisia harhoituksia sekä ruokajuttuja.Onneksi kaikessa voi kehittyä, oppia ja tulla paremmaksi. Pidän haasteista. Blogaajaksi ryhtyessäni oli mielessäni vain se, että pystyisin tuottamaan jotakin asiallista ihmisten luettavaksi. Sen olen pystynyt tekemään. Itse tarvitsen pieniä välietappeja matkalla suuria unelmia kohti. En kuulu siihen ryhmään, joka pystyy motiovitumaan tavoittelemalla kuuta taivaalta, vaan tykkää asettaa pienempiä tavoitteita. Pääsen eteenpäin näin helpommin ja sitten se puolestaan motivoi jatkamaan niitä suuriakin tavoitteita kohti.

Picture

Pyrin panostamaan kuvien laatuun, mutta itsestäni otan edelleen kuvat kamerakänykälläni.Tässä oman blogin ja Naiseuden voiman asioita järkeillessä, olen joutunut käymään myös syvemmällä tasolla itsessäni. Olen ollut viime kuukaudet suurien kysymysten äärellä ja olen vapauttanut ja kohdannut kauan syvällä sisälläni olleita tunteita. Ja vaikka se tuntuu välillä hyvin raskaalta, on olo ollut kevyempi kuin aikoihin vaikka fyysisen kehon paino on edelleen korkealla.

Millä tavoin minä pystyn valjastamaan omat vahvuuteni muiden hyväksi? Mitkä ovat edes vahvuuteni? Heikkouksia on tullut mietittyä paljonkin ja nyt myös oikeasti niitä varjojen ja tunnetyöskentelyn kautta vapauttanut. Ne todelliset lahjani ja haluni ovat saattaneet uinua vuosikymmenten ajan tuolla jossain kehossani omien pelkojeni alla. Omien syvien pelkojen kohtaaminen on siis auttanut itseäni tässä prosessissa suuresti. Pelkojen kohtaaminen on myös vienyt itseäni eteenpäin hurjasti ja olen myös paljastanut itselleni asioita, mitkä vaan eivät enää palvele tai toimi.

Olen suuresti kiitollinen naisporukalle, joiden kanssa olen saanut käydä tätä matkaa itseeni. He ovat hyväksyneet varjojani ja minut kokonaan. Olen saanut käydä läpi pelkojani ilman tunnetta siitä, että minua ei hyväksytä tai olen jotenkin huono ihminen. Nämä vahvat suurisydämiset naiset ovat hyväksyneet ja tukeneet minua  heikkouksieni ja keskeneräisyyteni kanssa. He ovat antaneet tilan olla ja tuntea, ja mielestäni se on mahtavinta mitä nainen voi toiselle naiselle tarjota. Meissä naisissa asuu vahva voima, joka antaa totuuden tulla pintaan sekä näkyväksi. Silloin ei ole enää tilaa arvostelulle eikä alistamiselle. Enää naisten välinen ystävyys ei tarkoita draamaan ja selkään puukottamista, vaan toisen kohtaamista kaikilla tasoilla sekä totuuden hyväksymistä.

Kiitos että olette <3

<3:lla
Elina

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.