Mieheni haluaa minut, kokonaisena

Meillä oli upeaa parisuhteemme alussa. Mutta upeampaa on vielä nyt. Koska mieheni haluaa minut. Ei vain minun hyviä puolia (jotka luonnollisesti näyttelevät pääosaa suhteen alussa) vaan minut kokonaisuudessaan, kokoNaisena. Mieheni on nähnyt minut parhaimmillani, mutta myös huonoimmillani. Silti – ja juuri siksi hän haluaa minut. Hän on nähnyt energisyyteni, iloni, kepeyteni, osaavuuteni, onnellisuuteni, mutta sittemmin myös vihani, kiukkuni, raivoni, turhautumiseni – surun, pelon ja häpeän. Koko tunteiden kauniin kirjon.

Mieheni on auttanut minua avautumaan. Pääsemään syvempiin kerroksiin. Kuorimaan auki kerroksia, jotka eivät enää palvele. Avaamaan portit, repimään turhat suojat pois. 

Hän on auttanut (lue välillä pakottanut) minua näkemään elämässä olevan hyvän, koska niin sitkeästi olen oppinut vahvistamaan sitä ankeampaa näköalaa. Hän on auttanut minua vapautumaan ja antautumaan hetkeen, irtautumaan kontrollista, josta varmuudesta elävä mieleni ei päästäisi ajoittain irti, sitten millään. Hän on opettanut minua näkemään elämän hetket merkityksellisinä, kun ne normaailsti vain lipuisivat ohi. Hän on auttanut minua muistamaan oleellisen.

Kiitos miehelleni myös siitä, että hän ei hyväksy ja tue minua aina. Hän ei hyväksy sitä, että en valitse kasvua silloin, kun sen voisin valita. Hän antaa minun kasvaa myös itsenäisesti. Se – rajojen laittaminen – on tuntunut sillä hetkellä karsealtakin, mutta jälkeenpäin selvemmillä vesillä seilatessa aina näkee asioiden tarkoituksen. Kiitos mieheni, että autat minua tiedostamaan sitkeät tunnekaavat ja toimintamallit, jotka on niin helppo valita heikolla hetkellä. Kiitos, että tuet minua sopivasti – et liikaa etkä liian vähän. 

Kiitos mieheni, että opetat minua rakastamaan. Valitsemaan rakkauden, yhteyden ja yhteenkuuluvuuden ja muistutat siitä sodankin hetkellä ja etenkin silloin. Vain samalla puolella ollessamme, voimme kasvaa ja tehdä parhaamme täällä. Välillä jo osaan itsekin muistuttaa asiasta.

Kiitos, että autat myös muita tällä matkalla. Kiitos, että elät missiotasi, etkä valitse helpointa, valmiiksi tallattua tietä. Sinä olet uuden ajan supermies, tunnelukkojen avaaja, mielen monitaituri.

Sinun kanssasi voin olla kokonainen nainen. Vahva ja herkkä. Tunteellinen ja vapaa. Elämää vahvasti kokeva, seksuaalinen, nauttiva olento, yhtä lailla kuin rakastava äiti. Sinun kanssasi olen nainen ja toteuttaa vahvasti sekä feminiinistä että maskuliinista osaani. Kiitos, että saan opettaa myös sinua. Kiitos, että olet vastakappaleeni, täydellinen sellainen.

Rakastava, kunnioittava vaimosi <3

Picture

Voitko sinä kasvaa yhdessä kumppanisi kanssa täyteen potentiaaliisi?
Huomaatko, että teillä on jotain opetettavaa toisillenne?
Uskallatko sinä olla kokonainen, aito itsesi suhteessa?
Mikäli kaipaatte lisää ymmärrystä toimivaan, kehittyvään ja intohimoiseen suhteeseen, voitte tutustuaHeikki Harjun parisuhdesivustoon
Liity postituslistalle niin saat paluupostina “Tunnista sisäiset tarpeesi” VOIMApdf:

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.