Manifestoi unelmiesi elämä

Oletko selkeyttänyt itsellesi, millaista elämää haluat elää?Minä olen. Olen selkeyttänyt, minkälaisia asioita haluan ja minkälaisia ihmisiä haluan elämässäni olevan. Olen selkeyttänyt, minkälaisia tunteita haluan kokea ja mikä on kaikkein tärkeintä juuri nyt. Teen tätä säännöllisesti, välillä paperilla, välillä mielessäni – ja se toimii. Tuon sisältöä alitajunnastani tietoiseen mieleen, jotta voin tehdä valintoja, jotka palvelevat tulevaisuutta, jota haluan luoda.

Se voima luoda itse omaa tulevaisuuttamme on meidän jokaisen sisällä. Harmi vaan, että emme useinkaan osaa kuunnella itseämme, vaan luulemme että emme voi vaikuttaa elämäämme. Olemme ajatusten, uskomusten, tapojen ja tottumusten vankeja. Emme osaa keskittää ajatuksiamme oikein – täten koemme tiettyjä (samoja) tunteita, jotka pitävät meitä jumissa. Liian helposti ajattelemme, että “meille vaan aina käy näin”.  Sitten toki on se aspekti, että me monet emme koe olevamme arvokkaita ansaitaksemme parempaa elämää. Tämä ei ole totta.

Olemme jokainen todella arvokkaita ja kaikki rakkaus ja potentiaali luoda arvokkuutemme mukaista elämää on sisällämme. 

Olen manifestoinut elämääni mm. unelmamiehen, kasvukumppanin (joo, miehen tapaaminen ei ollut sattumaa vaan molemmat oli tehneet taustatyötä asian eteen). Unelmalapset (joo, halusin ensin pojan ja sitten tytön…ymmärrän, myös, että tässä on monet muutkin asiat pelissä kuin oma tahto), syvemmät ystävyyssuhteet (ottanut askeleita, priorisoinut ihmissuhteet monen muun asian edelle).

Viime kesänä manifestoitui unelmatyö/elämäntehtävä, jota olen aktiivisesti selkeyttänyt ja elänyt todeksi viime vuodet. Pyrkinyt elämään silmät ja sydän avoinna. Näkemään opettajat ympärilläni. Näkemään sen, mikä on oleellista. Valitsemaan rakkauden. Kohtaamaan kaikki elämän tarjoamat hetket ja tunteet. Löytämään yhteyden ja läsnäolon itseeni ja sitä kautta kaikkeen. Ja monesti kadottanut itseni ja suunnan – ja löytänyt sen taas uudelleen, entistä vahvempana.

Viimeisimpänä manifestoin parhaan hoitopaikan tytöllemme ja nyt on viittä vaille varmaa mahtava toimitila ydinkeskustasta, parhaan tiimin ympärillä. Vuoden alusta on tarkoitus aloittaa uusi vaihe elämässä, antaen muille siitä, mitä sisälläni on. Tekeminen lähtee ilosta ja rakkaudesta. Tunteista, joita olen oppinut vahvistamaan viime vuosina.

En ole uskonut enää vuosiin sattumaan tai onnekkuuteen. Uskon, että voimme jokainen luoda elämämme ja kirjoittaa tarinaamme. Voimme luoda uuden paremman tarinan itsellemme sen sijaan, että uskomme sitä, mitä olemme aina uskoneet itsestämme ja elämästä. Toki kaikella on myös jokin suurempi tarkoitus ja meitä ohjaa lisäksi jokin suurempi voima, joka näkee laajemmin elämän pelin. Voimme kuitenkin päästä linjaan tuon tarkoituksen kanssa. Hyväksyä osamme tässä kauniissa elämän luomisprosessissa. Tehdä parhaamme- ja täten kokea tunteita ja juttuja, joita emme tienneet olevan olemassakaan!

En usko ns. pinnalliseen manifestointiin, jossa haluamme asioita, mutta emme ole valmiita kohtaamaan itseämme syvemmältä. Kohtaamaan niitä tunteita, jotka tarvitsee vapauttaa, jotta voimme toimia vapaammin. Kun manifestoinnissa on sydän mukana, emme halua yleensä kovin mahtipontisia tai ulkoisesti mielettömiä juttuja. Sydän haluaa yleensä rauhaa, rakkautta ja täyttymystä elämästä. Sydämellä ei ole kiire, eikä se halua hallita, miten asiat tapahtuu ja manifestoituu. Sydän haluaa elää tässä ja nyt, priorisoida rakkauden ja totuuden – ja sitä kautta olemme johdatuksessa.

Joskus haluamiamme asioita tarvitsee odottaa siis vähän pidempään. Joskus ne ilmaantuvat yllättävänkin nopeasti, yllättävässäkin muodossa. Joskus elämä antaa meille haasteen, jonka jälkeen toivomamme asia voi manifestoitua. Meidän tulee kasvaa puoleensavetäviksi, liian helpolla emme saa tärkeitä asioita. Esimerkiksi me olemme manifestoineet jo pitkään omaa unelmakotia, jota ei ole ilmaantunut. Puolitoista vuotta luovuimme unelmasta toistaiseksi.  Tajusimme, että ennen tätä on tärkeämpiä asioita, joiden tulee olla kunnossa. Edelleen se koti on siellä jossain – ja tiedämme, että se tulee meille, kun aika on oikea.

Selkeytä mitä haluat, keskity tähän hetkeen ja kulje sydän avoinna. Siinä ehkä ydinsanomani hyvin tiivistetysti ♥ 

Uusi vuosi kolkuttaa ovella ja nyt on mahtava aika alkaa kirjoittaa omaa tarinaa uudelleen. Päästää irti kaikesta, mikä ei palvele. Päästää irti kuormittavista ajatuksista, masentavista tunteista, ihmisistä ja asioista jotka vievät voimaa ja työstä, joka ei innosta.

Oletko valmis? Minä olen!!

Liity postituslistalle ja saat paluupostina: Löydä Naisen Voima – 7 tapaa vapauttaa oksitosiinia juuri nyt!

 


Lisää kirjoittajalta Viidakon villinainen

Naisen salattu voima – light and dark masculine

Kirjoitin jokin aika sitten kirjoituksen Naisen salattu voima – light and dark...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.