Manifestoi unelmiesi elämä

Oletko selkeyttänyt itsellesi, millaista elämää haluat elää? Mitkä ovat todellisia unelmiasi? Muistatko unelmasi joka päivä? Osaatko ruokkia tunteita, jotka kuljettavat kohti unelmiasi? Vai huomaatko olevasi liian usein tilassa, jossa et tiedä yhtään, minne kulkea, mitä pitäisi tehdä. Jumittaa…

Huom. Tämä artikkeli on päivitetty versio vuoden takaisesta: Manifestoi unelmiesi elämä – artikkelista

Jos emme tietoisesti säädä sisintämme kohti puoleensavetävää tulevaisuutta kohti, ajaudumme salakavalasti autopilotille, jossa ohjauksen ottavat tunteet, jotka meihin on koodattu menneisyydessämme. Masennus, ahdistus, alemmuudentunne, murehtiminen, tyytymättömyys – ja voimme huomata että se oma voima – niin mikä OMA VOIMA? Yhtäkkiä unelmat ovat unohtuneet. Haasteet ja epäkohdat ovat lannistaneet meidät ja saaneet liian suuret mittakaavat. Luottamus elää hetkessä on kadonnut.

Mikäli huomaat, että kadotat arjessasi helposti fokuksen, on aika opetella tietoista manifestointia ja sisäisen maailman säätämistä uudelle taajuudelle. Manifestointi on sitä, että linjamme sielumme ja sydämemme aitoja halujamme, toiveitamme ja unelmiamme kohti ja teemme siitä säännöllistä.

On tärkeää löytää ja selkeyttää, mitä todella haluat elämässä. Aitojen unelmien, toiveiden, intohimojesi ja lahjojesi löytäminen ja ilmentäminen hyödyttää koko maailmaa. Tämä on siis erilaista manifestointia kuin ns. egoperäinen manifestointi, joka ei yleensä lähde puhtaasta sydämemme halusta.

Usein esteenä sille, että saavutamme unelmamme on pelko, edes lähteä kulkemaan unelmia kohti. Ajattelemme, että jokin asia on mahdotonta saavuttaa, että emme edes viitsi yrittää. Tai sitten ajattelemme ja uskomme, ettemme ole sen arvoisia, että ansaitsemme hyvää elämäämme.

Yksi suuri rajoittava este on usein myös se, että ajattelemme, että meidän tulee tietää liian tarkasti, mitä meidän tulee tehdä saavuttaaksemme unelmamme. Todellisuudessa meidän tulee tietää ja selkeyttää ainoastaan se, mitä me haluamme. Maailmankaikkeuden tehtävä on huolehtia siitä, miten pääsemme maaliin. Vapaudumme tällä tavalla elämään tässä ja nyt ja luottamaan prosessiin.

Tutustuin itse vetovoiman lakiin ja manifestaatioon 8 vuotta sitten. Tällöin myös henkinen heräämiseni alkoi ja tajusin, että luon elämää jatkuvasti sisältä ulos sillä, mitä ajattelen ja tunnen. Tunteet luovat ympärilleni resonanssikentän, joka vetää puoleensa saman resonanssin omaavia ihmisiä ja asioita. Kun ymmärsin tämän ja opin säätämään itseäni oikealle ”taajuudelle” aloin vetää puoleeni asioita, joita en olisi ikinä uskonut saavuttaa. Sain mm. unelmatyön, unelmapuolison, unelmahäät ja unelmalapset. Kirjoitin kirjan ja sain toimia esikuvana ja roolimallina monille ihmisille. Löysin syvempiä ystävyyssuhteita ja innostavan elämäntyön äärelle naisten voimaannuttamisessa. 

En ole uskonut enää vuosiin sattumaan tai onnekkuuteen. Uskon, että voimme jokainen luoda elämämme ja kirjoittaa tarinaamme. Voimme luoda uuden paremman tarinan itsellemme sen sijaan, että uskomme sitä, mitä olemme aina uskoneet itsestämme ja elämästä. Toki kaikella on myös jokin suurempi tarkoitus ja meitä ohjaa lisäksi jokin suurempi voima, joka näkee laajemmin elämän pelin. Voimme kuitenkin päästä linjaan tuon tarkoituksen kanssa. Hyväksyä osamme tässä kauniissa elämän luomisprosessissa. Tehdä parhaamme- ja täten kokea tunteita ja juttuja, joita emme tienneet olevan olemassakaan!

En usko ns. pinnalliseen manifestointiin, jossa haluamme asioita, mutta emme ole valmiita kohtaamaan itseämme syvemmältä. Kohtaamaan niitä tunteita, jotka tarvitsee vapauttaa, jotta voimme toimia vapaammin. Kun manifestoinnissa on sydän mukana, emme halua yleensä kovin mahtipontisia tai ulkoisesti älyttömiä juttuja. Sydän haluaa yleensä rauhaa, rakkautta ja täyttymystä elämästä. Sydämellä ei ole kiire, eikä se halua hallita, miten asiat tapahtuu ja manifestoituu. Sydän haluaa elää tässä ja nyt, priorisoida rakkauden ja totuuden – ja sitä kautta olemme johdatuksessa.

Silti voimme haluta myös esimerkisi rahaa ja vaurautta. Kaikessa on kyse siitä, mikä palvelee kokonaisuutta. Kun meillä on rahaa (tai ei ainakaan huolta sen riittävyydestä), voimme pitää itsestämme ja läheisistämme huolta ja auttaa koko maailmaa paremmin.

Joskus haluamiamme asioita tarvitsee odottaa siis vähän pidempään. Joskus ne ilmaantuvat yllättävänkin nopeasti, yllättävässäkin muodossa. Joskus elämä antaa meille haasteen, jonka jälkeen toivomamme asia voi manifestoitua. Meidän tulee kasvaa puoleensavetäviksi, liian helpolla emme saa tärkeitä asioita. Omalla kohdalla elämä on tuonut eteeni eron unelmapuolisosta. Tuntuu kuitenkin vahvasti siltä, että tämän tapahtuman ansiosta, elämään tulee vielä suuremmin runsautta ja onnellisuutta.

♥♥♥♥♥

Liity postituslistalle ja saat pääset ilmaiselle Löydä Naisen Voima – 5 päivän kurssille!

 


Lisää kirjoittajalta Viidakon villinainen

Synnytystraumasta eheytyminen ja voimaantuminen – matka syviin orgasmeihin on mahdollista!

Tulevana talvena tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta esikoislapseni, poikani syntymästä. Hänen syntymänsä...
Lue lisää

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.