Maa kutsuu

Kuuletko kutsun sen

 Muinaisen viisauden

Sisälläsi herättäen

uinuneen unohduksen

Todellinen luontosi paljastuen

Ei peittää voi sitä mukavuuksin

Äiti Maa sut kotiinsa kutsuu

Kohtunsa voiman tuntemaan

josta sinut synnytti tänne

Maan päällistä elämää kokemaan

tän tarinan uudestaan luomaan

ikuisesti uudistumaan

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nimeni on Maria. Tähän elämääni synnyin n. 28 auringonkiertoa sitten. Luonnonlapsi olen ollut syntymästäni asti, empaattinen herkkä runoilija, vahva omantien kulkija, syvästi rakastaen tätä maailmaa ja sen olentoja. Olen vaimo sielunkumppanilleni ja äiti pienelle tyttärellemme. Monia vaiheita on mahtunut matkalleni, unohduksen ja erehdyksen kauttahan tämä elämänpolku usein meitä eniten opastaa. Omaa tietä olen etsinyt maailmalla kulkien monissa paikoissa, muistanut sieluni kulkemaa matkaa eripuolilla tätä planeettaa, rimpuillut irti kotimaani juurista, vain jotta voisin palata löytämään kotini lapsuuden maisemani ääreltä. Näiden järvien syliin ja näiden metsien mättäille minä kuulun. Tänne olen tullut rakkauden puutarhani rakentamaan, oman kotitilani luomaan!

Voimani ammennan maasta ja kuunrytmit tukevat minua naiseuteni ymmärtämisessä. Äiti Maa inspiroi minua alati yltäkylläisessä runsaudessaan, uudistumiskyvyssään ja sykleissään. Minun kehoni on samaa ainesta maan kanssa, luonto on voimani lähde, sieltä tulen ja sinne palaan. Ymmärrys siitä, että minä olen luonto, luontoni on minussa, ei minun ulkopuolellani. Se mitä tapahtuu luonnossa, tapahtuu myös minussa. Luonnossa kaikki sen osat palvelevat kokonaisuutta ja jokaisella kasvilla ja eläimellä on tehtävänsä. Tämän viisauden äärelle hiljentyessä voi muistaa, että niin myös meillä ihmisillä, jokaisella on oma uniikki lahjansa annettavaan maailmalle. Jokaisella on oma paikkansa tässä suuressa luomisnäytelmässä ja jokainen meistä on osaltaan luomassa tätä todellisuutta jossa elämme. Seuratessa liiaksi mitä muut ympärillä touhuavat, saattaa unohtaa olevansa itse vastuussa omasta osastaan, mutta vain omastaan!

Kuten luonnossa, asiat ottavat aikansa kypsyäkseen. Siemenessä on jo kaikki informaatio mitä se tarvitsee kasvaakseen siksi, joka siitä on tulossa. Sisällä maan pimeydessä se kerää voimansa, puhjetakseen kasvamaan kohti valoa. Jokainen vaihe matkalla kohti kukoistusta ja sadonkorjuuta on tärkeä. Lopulta on aika transformoitua, palaten jälleen maan multaan maatumaan, vain jotta sykli voisi alkaa uudelleen ja elämä jatkua uudessa muodossaan.

Uskon, että myös meissä ihmisissä on kaikki informaatio jo sisällämme, jotta voisimme elää korkeimmassa potentiaalissamme ja juurtuneena siihen totuuteen, jonka esivanhempamme ovat aikojen alusta asti tunteneet, ollessaan vahvasti yhteydessä luontoon. Se on sielumme ääni, intuition kuiskaus, joka sisimmässämme opastaa. Nykykulttuurin aikaansaannoksena olemme oppineet tukahduttamaan tätä ääntä, ulkopuolelta tulevien normien, auktoriteettien ja egon ollessa valloillaan. On aika palata luontoon, oman luontomme äärelle.

Elämäni jokainen hetki on kuljettanut minut nyt tähän kohtaan elämässäni, muistamaan kuka olen ja miksi olen tänne syntynyt, kuulemaan vahvemmin äiti Maan ääntä ja sieluni kuiskauksia sisimmässäni. Kasvattamaan juureni syvemmälle kohti maan sydäntä ja kantamaan kruununi häpeämättä. Olen elämässäni pienentänyt itseäni tarpeeksi, vaiennut silloin kun sielullani olisi ollut sanottavaa, yrittänyt pitää yllä ”kiltin tytön” roolia, pelännyt epäonnistumista, lykännyt aloittamista. Olen kuitenkin aina osannut kuulla sisäistä vaistoani, sen ohjatessa minua milloin mihinkin suuntaan. Usein se ääni on lopulta tullutkin niin voimakkaaksi, ettei epäröinnille ole ollut enää tilaa! Vuonna 2012 löysin itseni luonnonvaratuottajan-opinnoista ja siitä alkoi matkani vahvemmin luonnon parantavan voiman äärelle. Samoihin aikoihin alkoi henkinen heräämiseni ja avauduin elämän monille tasoille muistaessani että fyysinen todellisuus on vain yksi ulottuvuus kokemusmaailmassamme. Muutamia vuosia myöhemmin tunsin suuren kutsun alkaa opiskella doulaksi ja sillä polulla olen yhä ja tuntuu että matka on vasta alussa!

Syksyllä 2017 synnytin tyttäreni kotona mieheni kanssa kahdestaan ja löysin voimani. Karhuemo sisälläni heräsi eloon synnyttäessäni itseni uudelleen, äidiksi syntyen. Äitiys on ollut suuri initiaatio astua vahvemmin omalle polulleni, täysin uskollisena sille totuudelle, jonka sisälläni syvästi tunnen. Se on tuonut mukanaan myös armollisuuden, hyväksynnän omalle keskeneräisyydelle ja sen täydellisyydelle. Äitiyden myötä olen sukeltanut itseni äärelle vieläkin syvemmin, raa’asti, rehellisesti ja alastomana totuuden edessä. Ja matka on vasta alussa. Tiedän vain, että matkan tarkoituksena on laajentua ja kasvaa, kohdaten varjonsa ja valonsa ja antautua sille äärettömälle rakkauden virralle, josta me olemme peräisin.

Olen kuullut Äiti Maan kutsun, ja hän kutsuu tyttäriään ja poikiaan muistamaan keitä me olemme. Äiti Maa kutsuu meitä muistamaan oman tehtävämme maan päällä ja jakamaan ainutlaatuisia lahjojamme kaikkien hyväksi. On tullut aika muistaa synnyinoikeutemme ja elää todeksi se kuva, jonka sisäisellä silmällämme voimme kirkkaasti nähdä. Se, joka muistaa, ei voi enää unohtaa. Se joka on avannut silmänsä, ei voi niitä enää ummistaa. Äidin kaiken hyväksyvän rakkauden sylissä pelko voi vihdoin sulaa. Me olemme ne uudenluojat, muutoksentekijät, visionäärit, hiljaiset tietäjät ja arjenmaagit, joita olemme odottaneet! Askel ja hengitys kerrallaan, kaikki avautuu omaan tahtiinsa. Jokainen vaihe matkalla on tärkeä ja me kuljemme täällä yhdessä.

                                              

Äiti Maan Ääni antaa puheenvuoron kohdusta kumpuavalle viisaudelle, sydämestäni säkenöivälle sisäiselle tiedolle, raviten sieluani ja juurruttaen kehoani yhä vahvemmin oman tehtäväni äärelle. Olla näkyvänä, kuuluvana, Mariana maan päällä.

Tervetuloa kulkemaan matkaa kanssani ja pysähtymään Äidin äänen äärelle!

Lisää kirjoittajalta Äiti Maan Ääni

Pyhällä äitiyden polulla

Kaikki elämä on lähtöisin Äidistä (kyllä, isä on aivan yhtä olennainen ja...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.